Notlike

slm arkadaslar NOTLİKE tüm hızı ve hırsıyla yoluna devam ediyor konserlerimiz devam ediyor ve edicek.........
 
KONSER

NOTLIKE ÇARŞAMBA GARAGE rock barda saat 20:00 da olcak (gallows yalnış yazmız) heavy :twisted: :arrow: dınlemek istiyosan. STRESS atmak istiyosan......
 
Umarım bu sefer yaşadığınız problemleri yaşamazsınız ve iyi bir konser olur,eski vokaliniz

NOT : Tamamı büyük harflerle mesaj atmak kurallara aykırıdır.Mesajınız duzeltilmiştir
 
karacahillik baakiidir

Bu nasil bir müzik anlayisidir.Sanki türkü barda caliyoruz. bizden sonra Barin nas1l bombos oldugu ortadadir.bizi dinleyen insanlar bize yeter , NOTLIKE n pesinden kosulacagi günler gelecektir
 
Herkes duman kavırlasın rock barlarda çiçek yetiştirilsin

Türkiyede rock barlar ve rezil bar gruplarından bahsedelim biraz. Bildiği tek rock grubu duman, mor ve ötesi ve kurbandan ibaret olan bar sahipleri ve bunlardan başka bir halt bilmeyen, artı başka birşey çalmayı beceremeyen paragöz gruplar ve bar sahiplerinden söz edelim. Bar sahipleri yeter artık yaptığınız iş ticari bir müessese işletimi olabilir ama iyi bir işletme için eldeki ürünü ve hedef kitleyi tanımak gerekir.Ankara da rock barlarda takılan tayfa ve Ankara'nın rock grupları bu kadar kalitesiz olmamalı.Hem para kazanıp hem de kaliteli işler yapılabilir.Ey rock grupları sizde anlayın artık hep duman hep mor ve ötesi, eski piyasa ve klişe şarkılar çalarak nereye kadar? Çaldığınız playlistler MTV-KRAL TV karması gibi.İnsanlar sizi dinliyorsa gidecek yar alternatiflerinin fazla olmamasındandır.Bu sözlerimle gerksiz tepkiler almak istemem.Çünkü Ankara da övgüler yağdırabileceğim barlar ve bar grupları da var fakat bunlar çok az ve genel görünüm içinde kaybolmakta.Bu eleştirilerin sebebi de Ankara nın daha çok kaliteli rock bara ihtiyacı olduğunu düşünmemden kaynaklanıyor.

Büyük fiyasko...! Dün gece Garaj Bar da anlamlandıramadığımız bir sebepten dolayı konserimiz yarıda kesildi.9:30-11:00 arası bize verilmişti fakat biz 9:15'te falan sahneye çıkıp saat 10:00 da sahneden indirildik.Kulağımıza gelen sebep bizim olayla dalga geçip gülmemizi sağlayabilecek kadar komikti.Biz sert çaldığımız için süremiz kısaltılmış. Bize süremizin bittiği söylendiğinde çaldığımız en sert parça Big in japan di. daha sonra inmemiz gerktiği söylendikten sonra Black Sabbath-Paranoid çaldık ve barı içerideki az sayıdaki insana rağmen salladık.Sanırım biz indikten sonra barın boşalması gözden kaçmamıştır ve bir yukardaki mesajları destekler karakterde bir durum oluşturmuştur.Bu arada biz sahnedeyken bizi destekleyen paranoid de öne gelip headbang yapan arkadaşlara teşekkürler

Arkadaşlar NOTLIKE kendi soundunu yaratmış bir gruptur ve grubun tarzı gayet bellidir.Notlike çaldığı hiçbir parçayı orjinali gibi çalmamaktadır. parçalar tamamen Notlike yorumuyla yorumlanmaktadır.Metronom,vokal tarzı,ritm tarzı ve sololardaki farklılık ve orjinalite NOTLIKE'a has bir durumdur.Notlike grubuna bu kadar güvenmemizi ve NOTLIKE'ı bu kadar özel yapan da budur.biz hiçbir zaman bara çıkıp banttan çalar gibi çalıp inmeyeceğiz.
 
arkadaşlar lütfen eleştirilerimi olumsuz algılamayın, (çünkü müzik yapan insanlar birbirine sahip çıkmalı), ve eleştirileri olumsuz düşünmeyin. Uzun zamandır söylemeyi düşünüyodum ama garajdaki olanları duyunca bişeyler yazayım dedim.
1.bir vokalistin kısa zamanda ne kadar değişebilir? Bu benim gerçek vokalim değil ne demek? biziz konserinde vokalin sesi yetersizdi. Song2 şarkısında bile vuu huu derken huu kısmında bir oktav aşağı çekmişti vokal sesi. vokale uymak istiyosanız transpoze edin şarkıları.
2.sizce insanlar bunca ekipmana neden para döküyolar? arkadaşlar distortion ağırlıklı parçalar çıkarıp sonra bu bizim tarzımız demeyin lütfen. bence biraz yavan oluyor. sert olacağım derken gürültü olabiliyor bazen.
3.bir gün herkes notlike dinleyecek gibi bi yaklaşım da çok yanlış. hiç bir müzisyen kendine bu kadar güvenmemelidir. unutmayın barlar yerinize geçecek birini mutlaka bulurlar.
4. sahneden indirilmek berbat bi duygudur kızgınlığınıza hak veriyorum.

Kendinize iyi bakın arkadaşlar. lütfen olumsuz algılamayın, yapıcı olmaya çalıştım
 
Hocam kusura kalma ama batu_han'a katılıyorum. Daha önce de kendini göklere çıkarmandan mütevellit, bu sefer söylüyorum, gayet detone de oluyorsun ve sesini gereksiz yere yoruyorsun. Er geç bunların semptomları ortaya çıkacaktır, ve tedavisi de mümkün olmayabilir.

Ayrıyeten Ankara'lı rock vokallerinden In Rock'tan fatih korkmaz'ı gösteririm ki yanına bile yaklaşamazsın vokal tekniği konusunda. Zira tekniğin de yok zaten. Bence bu konuda biraz okumalısın.

http://www.vocalist.org.uk/ iyi bir adrestir örneğin.

Dediklerimi şahsına yapılmış bir eleştiri olarak almazsın umarım. Sonuçta ben nasıl ses çıkıyor, ona bakmaktayım, tek kılavuzum budur.
 
Frankie demiş ki:
Hocam kusura kalma ama batu_han'a katılıyorum. Daha önce de kendini göklere çıkarmandan mütevellit, bu sefer söylüyorum, gayet detone de oluyorsun ve sesini gereksiz yere yoruyorsun. Er geç bunların semptomları ortaya çıkacaktır, ve tedavisi de mümkün olmayabilir.

Ayrıyeten Ankara'lı rock vokallerinden In Rock'tan fatih korkmaz'ı gösteririm ki yanına bile yaklaşamazsın vokal tekniği konusunda. Zira tekniğin de yok zaten. Bence bu konuda biraz okumalısın.

http://www.vocalist.org.uk/ iyi bir adrestir örneğin.

Dediklerimi şahsına yapılmış bir eleştiri olarak almazsın umarım. Sonuçta ben nasıl ses çıkıyor, ona bakmaktayım, tek kılavuzum budur.

Valla böyle tepkiler geleceği belliydi, yanlış cümleler kullanıldı , telafisi olmayan sözler çıktı ağızlardan...
 
Biz vokalimize güveniyoruz her zamn da güvencez...hiç bir vokal konserden bı gün önce studyo ya gırmez ama playlıstımızi konsere yetiştirmemiz için öyle olması gerekti ,vokal konusunda ki eleştirilere son verin, bazı sözlere yanıt verılmesi gerekiyor sanırım.Gurubun hiçbir üyesi telafi edılmesı gereken bi söz söylemedi.herşey açık ve nettir ....Biz hiçbir parçayı sert çalıcaz diye ugraşmıyoruz,NOTLIKE olmak için ugraşıyoruz. Bizim tarzımız ortadadır.Bu sanırım studyoda mor ötesi yada duman calan insanlardan bize geldi...son olarak benim en çok sevdiğim söz
KÜÇÜK İNSANLAR KÜÇÜK YAŞAR ,BÜYÜK İNSANLAR BÜYÜKYAŞAR...
 
Polemiye gerek olmadığını düşünenelerdenim ama arkadaşım aynayı biraz kendine tutup kendin dışındaki herkezi eleştirip kendini pas geçiyo gibisin.. tamam belki dünyanın en iyi vokalisindir de neden insanları kulağınız yok falan diye eleştiriyosun??? kusura bakma yanlış da anlama ama galiba sesin sadece sana ve arkadaşlarına çok güzel geliyo herkez haddini bilmeli nasıl bi madonna caz söylemiyosa sen de sana uymayan şarkılar seçme (bu sadece bi tavsiye) eleştiriye açık olduğunu göster ve lütfen bu bahsi kapatalım evet büyük insanlardansınız belki ama büyük insanlar da herzaman ne olduklarını değil ne olmadıklarını neleri yapamadıklarını fark edenlerdir. Ben sadece fikrimi söyledim lütfen lütfen yanlış anlayıp kişisel yormayın size canı gönülden başarılar diliyorum ve sizi izlemeye gelicem umarım beni ve benim gibi düşünenleri utandırırsınız (ayrıca ben nerdeyse her konserimden önce studyoya girenlerdenim vokallerin bu konuda kapris yaptığına da tanık olmadım)
 
Böyle rock grubu olmaz.Garagedan neden indirildikleri belli. Mütevazi olur Yavuz Çetin olsa kişi. Sinirim bozuldu gider ayak. Bu grubun forumunu konserlerini protesto ediyorum. Hiçbir konserine gitmiycem ve hiçyazı yazmıycam. Forumun diplere inmesi için. İğrençdiniz Biziz sahnesinde. Bütün gece başım ağrıdı. Bunları hiçbir rock grubuna söylemezdim. Ama forumu okuyunca delirdim.
 
bizi elestirecek olan kisiler ,önce biseyleri yapmal1 kendilerini kanitlamali lafi uzatmayin icraatlarimiza bakin foruma diiil .
 
Geri
Üst