Notlike

n'olmuş abi bu forumda böyle?vallaha o konseri kaçırdığıma çok pişmanım, gelseydim de vokale yapılan eleştirilerin nedenini anlasaydım.gerçi vokalı daha önce dinledim gayet iyiydi.şaştım vallaha,ne diyim!

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından düzenlemiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. "w" yerine "v" lütfen...
 
Arkadaşlar sadece amfi ile iyi bir sound oluşturulabilir. buna örnek olarak Death,Judas priest,megadeth gibi gruplar gösterilebilir.kullandığımız enstrumanlar ucuz alatler değil.Lead gitarist,yani ben marshall vs 265 amfi ve BC Rich jr-v (korea) kullanıyorum. kullandığımız enstrumanın ucuz ve kalitesiz olduğunu söyleyen arkadaş lütfen bu aletlerin fiyatlarını ve bu aletleri kimlerin kullandığını araştırsın.Prosesörle sahneye çıkıp sisteme bağlanmak marifet değil. ayrıca bugüne kadar türkiye de prosesörü adam gibi kullanan ve prosesörle yeni ve iyi bir sound yakalayan bi grup ya da kişi görmedim ben.
Bazı arkadaşlar ikidebir vokalimizi eleştirip kötü olduğunu söylüyorlar. Voltron grubuna bir uyarı: arkadaşım vokal hastaydı sesi kısıktı. bunu anlayabilmek bu kadar güçmü? birdaha eleştri yapmadan önce lütfen gel ve bizi izle.

Bu arada biziz konserinde bir şarkının ortasında voltaj düştü ve amfiler gidip geldi bu olaydan sonra sound dengesini tamamen kaybettik. Gürültü konusunda haklısınız.Ayrıca aynı konserde mikrofon sürekli gidip geliyordu.O gece bizim için gerçekten kötü bir geceydi. Bizim o gece ne şartlar altında çıktığımızı bilmiyorsunuz. Zaten o gece biz barın ısrarı üzerine çıktık biz çıkmak istemiyoduk.
 
Forumun sataşma olarak kullanılmasından rahatsız olduğumu belirtmek istiyorum öncelikle...

o gün gayet kötü bi gün geçirmiş olabilirsiniz... biz de kendi açımızdan çok memnun değildik... ekipman konusunda bir polemiğe girmek istemiyorum... herkes parası yettiği ölçüde en iyi ekipmanı almaya çalışıyor sonuçta... önemli olan istenilen sound'a ulaşabilmek...

grup ismi telaffuz etmeseydiniz hiç bir şekilde bu tartışmaya girmek istemiyordum... lütfen biraz daha düşünceli olalım... sonuçta amatör gruplar olarak birbirimize destek olmamız gerekiyor...

son olarak başarılar diliyorum... bir sonraki konserinize gelmeye çalışacağım... tek konserle yargılamamak adına (ki zaten daha önce de yargılamamıştım)
 
LÜTFEN FORUMU HER AÇAN OKUSUN
Selam arkadaşlar uzun süre NOTLIKE forumuna saçma sapan yazılar yazıldı..öncelıkle şunu söylemek ısterım kı NOTLIKE n garage (guya rock bar) daki konserınden sonra solo gitaristimiz Cenk in yazmış oldugu güncellemeye cevap yazmaya çalışan ve cevaplar dogrultusunda güya eleştrı yapan arkadaşların sanırım IQ sorunları var.Cenk in yazdgı nda garage la ılgılı haklı bi eleştrimiz yer almaktayken ınsanlar konuyu başka yerlere getirip ya bişey bildiklerini göstremeye çalışıyorlar yada NOTLIKE zorlarına gitti.Bakın arkadaşlar madem elşetrı yapıcaksınız adam gbı yapın ,biz kımseye bizi eleştırmeyın herşey çok super demıyoruz.MEGADETH bile konserınde saçmalamış gurblar arasındadır ama bu amacından cıkıp başka şeylere dönuşuyorsa bunda bı artnıyet vardır...BU forumda kalkıp gurub elemanları hakkında kımse yorum yapmamalı ,burası gurub elemanlarının forumu diil NOTLIKE n forumu ,,eger istersen kişisel mesaj atarsın.Ayrıca baktımda burda herkes ögretmenlık yapmaya kalkmış .yok sert lık ,yok tuse ,oktavmış ....vay be bizim ankara tayfası bayag kültürlüymüş.NOTLIKE ı başka gurublarla kıyaslamayı da zaten anlamıyorum.Adam konsere gelmemiş yorum yapıyo..diger gurublarda Cenk yok Sabri yok Murat yok Onurcem yok Dede yok kim nasıl anlarsa anlasın .NOTLIKE sert bır alternatıve (ben buna FAKE ALTERNATIVE dıyorum )gurubudur.Biziz de verdıgımız garage da verdıgım konser ve şartları açıktır.Artık gereksız şeyler olmasın bizimle derdı olan varsa da cebım hesabımda kayıtlı
 
notlike iyidir bence moralinizi bozmayın asla...çalışıosunuz emeğinizin karşılığınıda alıcaksınız eminim ;) konserlerde fln böle atraksiyonlar yaşanır bazen önemli olan bunları fazla sallamadan daha iyiye yürümektir canlarım....kimse kafasını bozmasın....valla sataşan olursa benim noyu verin işkence ederim ;)
nese herşey bi yana yolunuza devam edin içinizden nasıl yapmak geliosa öyle yapın yok bu böle çalıyor yok bu böle sölüyormuş sallayın onları onlar eleştiri değil gereksizlik bence....siz kendiniz gibi olunda farkınız ortaya çıksın !!! hade başarılar ;) ;) ;)
 
YAAA OFFFFF

SLM MILLET BEN NOTLIKE DAHA KURULMADAN O GRUBTA VOKALI OTURTMAK ICIN UGRASIYODUM.GRUP BIR BUTUN GURULTU YAPMADIKLARINI BILIYORUM. cunku bu grup zatten sound olarak normal bı alternatıf grup degıl sert bır grup yavaş parçalar bile bu grupta hızlanır.ılk konserde bıle grup olduklarını(tabı bende varken grup oldugumuzu) gosterdıler hee sunu deyın ben sert sekılde begenmeyın hee sunu da demeyı unutmayın bende muzık profu degılım dıye bılın once sonuc olarak kısısel olarak yok o burda hatalı yaptı yok su burda sıctı demekle olmaz varmı dayanagın soyle olmadık seylerle elestırı yapmayın ayrıca ne olursa olsun sert sound dıye adam sahneden ındırılmez adamın soundu degışmez cunku sound degıştıgınde o grup eskı grup olmaz NOTLIKE sonsuz guvenıyorum basarılar arkadaslar
 
Teşekkürler NOTLIKE

Arkadaşlar ne şimdi ne de sonra moralinizi bozmayın.

Sizler iyi bir GURUPsunuz ve inandığınız müziği yapıyorsunuz. Bunun için bile teşekkürü hakediyorsunuz. Varsın anlayamayan anlamasın.

Yolcu'da görüşürüz, Herzaman yanınızdayım.....
 
KONSER ÇARŞAMBA YOLCU ROCK BAR SAAT : 20:30 ...da ... elimizden geldiğinin en iisini yapmak için ordayız... :twisted: :!: [/b]
 
DEDE demiş ki:
bizi elestirecek olan kisiler ,önce biseyleri yapmal1 kendilerini kanitlamali lafi uzatmayin icraatlarimiza bakin foruma diiil .

Burası internet klavye başına oturan yazar, bunları bilerek buraya forum açmanız gerekirdi sanırım. Ayrıca birinin sizi eleştirmesi için sizden iyi müzik yapması gerekmez. Madem sizden kötü müzik yapanları görmezden gelmek istiyorsunuz, görmezden gelirsiniz, cevap atmazsınız, kaale de almazsınız olur biter.
Dediğim gibi burası bir şeyler yazılsın diye kurulmuş bir ortam ve üye olan herkes kurallar çerçevesinde yazabilir.
Murat'ın sesini ben de bilirim, kötü değildir. Fakat birtakım aksilikler yüzünden yanlış gitmiş bazı şeyler sanırım ya da Murat gününde değildi, belki de tarz uymuyordu. Ama eleştirilere bu şekilde yanıt vermeseniz güzel olurdu.
 
Sanırım cevabını biraz düzeltmem gerek..kimse yazı yazmasın demedim hocam yanlış anlamışsın..Foruma yazı yazmak yerine gelin konserlerimize(icraat ) bakın ...ayrıca eger biri eleştri yapacaksa evet bişeyler bilmeli bu herkes için böyle olmalı ,bu bizi övdüğü zamanda geçerli.Ayrıca sende muratta takılmışsın .MURAT hakkında artık iii kötü yorum yapmayın... NOTLIKE vokaline sonuna kadar güveniyor ... yolcuya gelin ve dinleyin .
 
DEDE demiş ki:
Sanırım cevabını biraz düzeltmem gerek..kimse yazı yazmasın demedim hocam yanlış anlamışsın..Foruma yazı yazmak yerine gelin konserlerimize(icraat ) bakın ...ayrıca eger biri eleştri yapacaksa evet bişeyler bilmeli bu herkes için böyle olmalı ,bu bizi övdüğü zamanda geçerli.Ayrıca sende muratta takılmışsın .MURAT hakkında artık iii kötü yorum yapmayın... NOTLIKE vokaline sonuna kadar güveniyor ... yolcuya gelin ve dinleyin .

Murat'ı ben birçok sefer dinledim ayrıca Murat benim arkadaşımdır, beğenirim kendisini vokali konusunda.
Bir şeyler bilmeli eleştiri yazmak için insanlar ama sizden daha iyi olmaları gerekmez eleştiri yapmak için.
 
JUNKCAN:--sanırım bir yanlış anlaşılma var.Bizim kızdığımız ve tepki gösterdiğimiz şey eleştiri yapılması değil.Tabiiki eleştiri olacak. bizi eleştiren insanlarında bizden iyi olması gerekmez hatta bu müziğin icraatıyla hiçbir alakası olmayan bir insan bile bizi eleştirebilir bu gayet doğaldır.Bizim tepki gösterdiğimiz şey başka bir vokalin girip sizin vokalin tekniği yok tadında şeyler söylemesi ya da konserlerimize hiç gelmemiş olan insanların g,irip buraya yorum yazması.Umarım yanlış kişileri kırmayız.Kusura bakmayın bu tip sert cevaplar artık bizde refleks haline geldi.Dediğin gibi klavyeyi alan yazıyo ama naapalım internet kullanımında IQ testi yapılması gibi bir şansımızda yok.
 
gallows demiş ki:
Dediğin gibi klavyeyi alan yazıyo ama naapalım internet kullanımında IQ testi yapılması gibi bir şansımızda yok.

abi hala inatla kişisel sataşmalar yapıyorsunuz... gayet iyi niyetli bir şekilde yapılmış bir eliştiriyi bu noktaya nasıl çektiniz anlayabilmiş değilim... tekrar rica ediyorum, kelimelerimizi dikkatli seçmeye çalışalım.. yoksa yazdığınız "klavyeyi alan yazıyo" sınıfına girdiğimizin farkın varalım...

amacım kavga veya polemik yaratmak değil... başarılar dilerim....
 
Geri
Üst