Gates of Eternity (Tarz?)Şehir?

Beyler siteye eklemei unuttğmz bi iki önemli bilgi var...
Grubumuzun yeni kadrosu:
Vokal:Seçkin(yani ben:))
Gitar:Soykan
Gitar:Okan(yeni:))
Bass:Köksal
Davul:Nuri(yeni:))

Tabi yanına yeni yazdıım dostlarım artık eskidiler hatta Uşak Rock Fest e çıktık,demo kayıtlarındayız,yeni besteler yapıp önümüzdeki konserlere hazırlanıoruz:)Uzun süredir kadromuz bu bundan sonra da kadromuz bu...mutluyuz ve ileri bakıoruz falan filan...Saygılar:)
 
....

grubunuz cok sağlam seçkin kardeşim.. bu arada ben ümit:) 2. fest. için burada reklem yapacaz die uurasıoz. sana zahmet bana yardımcı oluwerin:)
 
Merhaba...
Gates Of Eternity grubu elemanları bundan sonra forumda bu nick ile yazacaklar.
Uzun zamandır uğraştığımız demomuzun ilk meyvesini verdik ve artık Eternal Haze In Thy Dark Sky sizlerle.
şarkıyı indirmek için:
http://rapidshare.de/files/8814836/Gates_Of_Eternity_-_Eternal_Haze_In_Thy_Dark_Sky.mp3.html
(Kısaca rapidshare hakkında bilgi vermek gerekirse:
Açılan sayfanın en altındaki free yazısına tıklayın.
Yeni açılan sayfanın en altına gelin ve geri sayımın bitmesini bekleyin.
Geri sayım bittikten sonra Kırmızı yazıya tıklayıp şarkıyı indirebilirsiniz.)
Şarkıyla ilgili her türlü eleştiri-istek-vs. lerinizi bekliyoruz.
Bunun yanında bir sürü konser haberi var geliştikçe ve kesinleştikçe size buradan duyurucaz.
Bize ulaşmak için:
[email protected]
Saygılarla....
 
Şarkıyı yakından tanıyan birisi olarak yorum yapayım bende
Öncelikle şarkının çok değiştiğini söylemem gerekli.Eski haline göreyse iyileştiğini düşünüyorum.Şarkıya eklenmiş rüzgar ve yağmur sesleri mükemmel düşünülmüş ve hoş bir hava katmış.Özellikle vokaller çok başarılı bu şarkıyı böyle çok vokalli dinlemek daha iyi ki özellikle orta bölümde brütal ve scream vokalin üstü üste olduğu yerleri acaip beğendim.Gitar tonları iyi ancak böyle bir tona arkada bas gitara eklenmiş distorjın uymamış,daha pick bir ton olabilirdi.Davul gayet iyi.Orta bölümdeki metronomun düştüğü yerden hızlı bölüme geçişdeki gitarın cın cın cın yapışı olmamış sadece bas gitar yapsa daha iyi olabilirdi.Bunuda metronomu önceki halinden değiştirip daha yavaş çalmanıza bağlıyorum.Sonuç olarak zaten sevdiğim bir şarkıyı dahada sevmeme yol açtınız ayrıca artık devamlı dinliyebiliyorum.Teşekkür ederim beyler çok iyi bir kayıt sizi seviyorum kendinize iyi bakın.
 
Selamlar arkadaşlar...

G.O.E. olarak biz baya bir yoğunluktan ötürü sitelere fazla uğrayamadık şimdi uzun süredir GOE de neler oldu bitti bi yazam...

Öncelikle sürekli olarak konserlere çıktı Uşak Rock Fest-1 den sonra çıktığımız konserler aynen şöyle sıralanıyor:

25 Aralık 2005 İzmir Ooze Headbanger's Metal FEst
22 Ocak 2006 Dungeon İzmir Rock Klübü Konseri-1
19 Şubat 2006 İzmir Opus Konseri
01 Mart 2006 Eskişehir Black Night Fest
18 Mart 2006 İstanbul Kemancı(Serdar Öztop&G.O.E)
09 Nisan 2006 İzmir Rock Klübü konseri Dungeon

yakında da Uşak Rock FEst 2 de sahne alacağız ve bir kaç konserle daha bu sezonu kapamayı düşünüyoruz.

Kısa bir süre önce grubumuzun gitaristi Okan gruptan ayrıldı ve yerine Hakan Kamalı kardeşimiz gruba dahil oldu.Kesinlikle Okan'la aramızda bir problem olmadı sadece okulu çok ağır devam edemedi ve ayrıldı onu çok seviyoruz ve kardeşimiz Hakan2la yola devam edeceğiz.

Ep albüme gelincee..evet geçen hafta içinde kayıt ve miksaj olayları halloldu.Ep albümümüz Tragedies Of Whispers kısa bir süre içinde yayınlanacaktır ve mümkün olduğunca çok yere göndermek istiyoruz.

Bize destek olan herkese sonsuz teşekkürler...saygılar,sevgiler,müzik dostlarım
 
Konser haberlerini görüyordum ama EP gelişmesi sanırım en sevindiğim gelişme oldu. Bunu daha önce de konuşmuştuk; EP'nin Ankara'daki dağıtımı konusunda elimden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırım gençler. Bilesiniz bunu.

Bekliyoruz çalışmalarınızı, bir de konser olsa Ankara'da...
 
KArdeşim saolasın desteğin için çok teşekkürler Ankara konseri olayına gelince umarım o da olacak açıkçası Ankara'da çıkmayı biz de çok isteriz...
 
Nightwolves Metal Attack Party II yapacaktık ama önce Crossfire kendi fan kulübünün düzenlediği konsere çıkmak istemedi, sonrasında da tartışmalar ve bizim Nightwolves'dan ayrılmamız zaten.

Size ayıp oldu asıl. O kadar konser planı yapmıştık be.
 
Deme öyle kardeşim yaw bir grün geliriz hep beraberyaparız bi konser izmirli nightwolflarız biz biliyosun:))))Sizden bize ayıp mı olur hiç sağolun desteğiniz bizi hep rahatlatan unsurlardan biridir umarım bir gün güzel bir organizasyonda gelir de biraz thrash çalarız size örneğin violent revolution:)))))
 
GATES OF ETERNITY ''STORM BEHIND THE GATE''

Gates Of Eternity, uzun zamandır üzerin de çalışmakta olduğu E.P. çalışmasını 3 Mayıs 2006 Çarşamba günüyle birlikte piyasaya sürmüştür.. Bize emeği geçen ve destek olan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler.. Şuan E.P. nin satışa sunulması düşünülen şehirler arasın da; İzmir, İstanbul, Ankara, Eskişehir, Bursa, İzmit, Uşak, ve Muğla düşünülmektedir... Talebe göre diğer şehirlere de gönderilecektir..!

''Storm Behind The Gate'' adlı E.P. de yer alan parçalar şunlardır..

1- Volcano
2- The Eternal Haze In Thy Dark Sky
3- The Suffering
4- Dark Screams Of Flames
5- Killer'N'Rose

Kapak resmi için: http://img282.imageshack.us/img282/9481/gatesofeternitystormbehindtheg.jpg
 
Arkadaşlar demomuz bgn ititbariyle izmirde alsancak Death House Gothic Tatto Shop da satışa sunulmuştur ayrıca Narlıdere Studio Groover’dan da temin edebilirsiniz.Uşak Rock FEst 2 itibariyle Uşak’ta satışa sunulacak olan demomuzu Uşak’ta festival alanında ve daha sonra Procell Müzik’te bulabilirsiniz.URF-2’nin bitimi ile birlikte demomuz Afyon ve Eskişehir’de de satşa sunulacaktır.En geç önümüzdeki hafta da Ankara İstanbul Bursa ve İzmit’e gönderilecektir.Gönderdiğimiz şehirlerde de Satılacağı yerleri en kısa zamanda açıklayacağız.Bizi destekleyen herkese sonsuuuuuz teşekkürler diyorum sağolun var olun:))))
 
Eywallah kardeşim sağolasın umarım daha nice konserlere çıkacağız beraber ard arda patlattık demoları desene eee millete de alıp destek vermek kalıyor artık:)
 
hayırlı olsun başarılar...başlığınızı geç fark ettim..demonuzuda dinledim...verdiğiniz.linktekini
guzel hoş neye bu kadar yeterli.. :D başarılar
 
Blackened demiş ki:
Biz elimizden gelen desteği veriyoruz. :) Bu Gruba yaptıkları müzikten öte samimiyetleri için destek vermeli herkes

Biz Ankara tayfasının da (Artık Nightwolves tayfası demiyorum, yönetimden ayrıldığımızdan beri böyle çağırılmak hoşuma gitmiyor) Gates Of Eternity ve elemanlarıyla bu kadar çabuk kaynaşmasının sebebi elemanların samimiyetidir. Müzik ne kadar kötü, performans ne kadar hatalı olsa da insanların bu işi ruh ile samimiyet ile yaptığını görmek destek vermemiz için yeterli bir sebep.
 
Geri
Üst