Fender Telecaster

Fiyat aralığı


  • Toplam oy veren
    6
  • Anket kapandı .
K

Katatonial

Öncelikle merhabalar ve yardım eden arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler. 3 sene önce yakın bir arkadaşımın bana verdiği Fender Telecaster modeli hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Eğer aranızda bu konuya hakim biri varsa, bana yardım edebilirse çok sevineceğim. Gitarı kullanmıyorum ve odamda sadece görüntü olarak duruyor. Bende gitarı satıp onun yerine elektro bateri almayı düşünüyorum. GERÇEKTEN anlayan arkadaşlar benim için gitarıma bir fiyat aralığı söyleyebilir mi? almasına gerek yok sadece fikrimi oluşturması için bir fiyat aralığı arıyorum. Taksime götürmeyi pek tercih etmiyorum çünkü kendileri almak için ucuz fiyat çekebilirler. Şimdiden teşekkürler... Resimleri yüklemeye çalışıyorum fakat boyutuna 1.3MB olmasına rağmen büyük diyor. Yorum yapan arkadaslara resimleri atabilirim..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
made in u.s.a yazıyor üstünde
 

Dosyalar

  • DSC00004.jpeg
    DSC00004.jpeg
    249.7 KB · Gösterim: 371
İsteren Sahibinden.com a falan bi bak derim. Fikir edinmiş olursun. Sıfır fiyatlarıda var ikinci el fiyatlarıda. Senin için bi referans olur diye düşünüyorum. Tabi daha bilgili arkadaşlar da vardır yardımcı olacaklardır.
 
Bende katılıyorum.Biraz garip duruyor.Tam olarak resimleri koyulursa yada hakikaten fender den anlayan birilerine gösterilirse hem satış hem orginallik durumu hakkında kesin bilgiye ulaşabilirsin.
ki soyle biseyde var adam amerikan bi fenderi eline hic gitar almamis birine hediye etmez heralde mantik olarak yanlis anlamayin herhangi bi art niyetle soylemiyorum cunku orj us fenderlerin piyasasi cok iyidir istedikten sonra her sekilde iyi bi paraya cevrilebilir
 
dostum seri numarasından kontrol etmende fayda var google arama motoruna fender serial number check yazarsan zaten gerekli yerlerde gerekli bilgilerini bulursun gitarın. bir de iç aksamı filan orjinal mi değil mi gitar orjinal mi filan ... yani bunları bilmeden bir şey denemez denirse de zaten tamamen atmasyon olur. fiyatı 200 tl de olabilir gitarın 3000 dolar da olabilir o yüzden özelliklerini aratıp sayfaya kopyalayıp yapıştırırsan daha iyi olur
 
Bence kesin olan şeyler şunlar;

Gitar reissue model veyahut japon üretimi olmalı, çünkü sap kısmında truss vidası ayarı yok, sapın gövde ile birleştiği kısımda..

Üzerinde made in U.S.A. yazısına güvenirsek alet reissue..

Fakat seri numarası kafanın ön tarafında yazıyor, ben reissue kafalara baktım fakat böyle bir yapıya sahip olanını görmedim..( en azından en pahalı ve popüler olanlarda.. )

En mantıklısı bir üst mesajda belirtildiği gibi seri numarasından modeli öğrendikten sonra gitarı inceleyip orjinalliğini kontrol etmek..

Eğer gerçekten orjinal bir U.S.A. telecaster ise 1500-2500TL arası satılır..

Sabrın varda 1-2 sene beklerim dersen 2500 e satarsın ( yada meraklısı denk gelirse alır hemen fakat piyasa çok durgun şu zamanlarda, çokda güzel gitarlar var..), yok hemen satılsın istersen 1500 e koyarsın gider..
 
Sanırım gitar Fender değil
String tree farklı ve headstock şekli faklı..
Seri numarasından arattığımda herhangi bir bilgi çıkmadı.Bir de ilk defa bu tarz bir Fender decal gördüm.
Gitarın daha ayrıntılı fotoğraflarını eklerseniz daha net bilgiler gelecektir.
 
Kardeşim eğer gerçekten Amerikan Fenderse (ki bana değil gibi geldi) çalmayı öğren ve başla bence. Çok kişiye nasip olmaz Fenderle gitara başlamak :):)
 
Geri
Üst