Star Wars Oyunları

jedi knight jedi academy, çok güzel hele multiplayerı çok hoşuma gitti ama multiplayerda bir süre sonra error verip oyundan atıyor. trgamer da yorumları okudum bitane patch çekmek gerekiyomuş, oyun korsan olduğu için çalışmıyomuş ama o patchi bulamadım

korsana karşıyım ama orjinalini alana kadar idare etmek istiyorum

nasıl halledebilirim bu sorunu ?
bu sorunu bir çözeyim, star wars oynamaktan mouse um aşınacak, yatağım tozlanacak...
(millet öss ye çalışıyo ben oyun peşinde koşuyorum
icon_confused.gif
)
 
sorunu hallettim.

arkadaşım gerekli olan dosyanın adını söyledi.

aslında Fle'nin dediği gibi yapmıştım ama bir yığın patch dosyası vardı, denediklerim işe yaramadı ama doğru dosya:
"JKAcademy1_01"

bu dosyayı googledan bulabiliyorsunuz... kesin çözüm ;)
 
Starwars Serileri peynir ekmek gibi

son filmi çıktıktan sonra bütün seriler (özellikler episode I) manyak satmaya başladı insanlara çağrımı yaptı ne. ama gerçekten kalıtesiz film sevenlerine lafım yok kişisel görüşüm. serileri isteyenler google den arattırabilirler divxleri war
 
emkPOWER demiş ki:
son filmi çıktıktan sonra bütün seriler (özellikler episode I) manyak satmaya başladı insanlara çağrımı yaptı ne. ama gerçekten kalıtesiz film sevenlerine lafım yok kişisel görüşüm. serileri isteyenler google den arattırabilirler divxleri war

Kardeş, git beni akşam akşam kötü kötü konuşturma ya.
aklın sıra ula dur şu ortalığı karıştırayım diyorsun ama yazdığın yeri bile görmeyecek kadar körsün..

even you are a jedi, you can not bear my power of the dark side.
 
emkPOWER;

eleştirilere katılmak durumundayım..Başlığın "Star Wars" oyunları olduğu bir ortamda,gidip de olayın beyazperde yönünü öne çıkarıp eleştirmen karşılığında olumsuz eleştiriyi de haklı olarak getirecektir..yaptığın yorum "ek bilgi" değil "ilave saçmalık" kategorisine giriyor yanlış yerde olması yüzünden..
 
Sayın emkpower kardeşim kalite anlayışı da senin sayende bi görece kazandı.Gerçekten hadisei bilen arkadaşların senin bu güzel kelamlarını pek ciddie alacağını zannetmiorum.Genelde senin türünde film yorumu yapanların vizyonu belli olduğu bi aşikar.O bi kenara star wars ı anlamak başlı başına bi yetiyken çıkıp sırf otramı bi fitilleyim amacına yönelik tutum hiç doğru deil.Tek temennim GELECEK YÜZYILDA star wars ikonunun ne oldunu anlama mertebesine ulaşırsın.
bu arada benim alette jedi academy calışmıo.kafayı yicem.Bi yorumu olan buyursun.alet performansı öküzcedir.sistem gereksinimi yazmayınız=)
 
4 ay önce yaşanan ve bitip-giden bir konuyu tekrar alevlendirmenin amacı nedir,bilemiyorum.Lütfen konuya dönelim.

Bu oyunu şimdiye kadar oynamadım ama oynamak isterim.Tavsiye edeceğiniz bir sürüm,oyunu kurduktan sonra üzerine yüklememin iyi olacağı patch türü birşeyler var mı acaba ?
 
eXPert KOTOR2'den bahsediyorsan tüm patch'leri kurmadan oyuna sakın başlama derim..Oyun başından sonuna kadar hatalarla dolu..sonradan düzeltilmesinin bedeli ise yüzlerce mb patch...

Patch'leri kursan bile bu güzel oyunun sonradan düzeltilemeyecek bazı mantık saçmalıkları mevcut..ama dediğim gibi oyun bunlara rağmen güzel..

Jedi Academy'den bahsediyorsanız da www.gamespot.com adresine free üye olup patch'leri indirdiğinizde cd'de bir sorun yoksa oyun çalışıyor..ama KOTOR serisi varken oynamak tercihe bağlı..

Bu arada konuyu unutmuşuz ama StarWars Battlefront'ta single campaign'leri bitirmek üzereyim.O bundan bile güzel bir oyun:)

Screen'ler ve yazıları daha sonra ekleyeceğim:)
 
Bitirmediğim ender star wars oyunlarındandır battlefront hiç sarmadı single'ı beni battlefront 2 yide açıkçası pek merak etmiyordum ama darth vader gördüm oyun içi resimlerinde ve şu an aç gibi bekliyorum gerçi oyun gene bana hitap etmicek ama darth vaderın sesini duymak ve görmek hoş olcak düşünsenize emir vediğini as u wish Lord Vader tabi hafifte yusuf yusuf olarak :)
 
Corvus;

battlefront'ta da Darth Vader'la omuz omuza çarpıştığımız bir bölüm var..Galactic Civil War Campaign'in ikinci chapter'ı..Tatooine çöllerinde harika bir bölüm..:)

hatta dün screenshot almıştım aynı karedeyken,çatalcadan dönünce pazartesi eklerim:)

Grafiksel ve oynanış olarak Battlefront beklediğimden kat kat iyi çıktı..Özellikle grafikler ve atmosfer mükemmel:)Yüz metrelik At-At'nin bacaklarına dolanıp onu yere düşürmek gibisi varmı:)

Oyun multi düşünülmüş olmasına rağmen single görevleri gerçekten çok doyurucu:)Droideka olup yuvarlana yuvarlana rebel güçlerinin üstüne gitmek,sonra "açılıp" güç kalkanını çalıştırmak bi zamanlar hep hayalini kurduğum şeylerdi ve bu oyundan %100 tatmin oldum bu kadar geç oynamama rağmen:)
 
Her zamanki gibi geç kalmak konusunda üstüme yok:)pazartesi screen'leri koyacaktım oysa:)neyse kısmet bugüne Star Wars:Battlefront'ta...

1024*768 - 4xAntiAliasing,16xAntisotropic Filtering ile oynadım oyunu..

Resimlere tıklamanız yeterli full boyutlar için..imageshack açılınca bir kez daha tıklamakta fayda var zira imageshack resmi ekrana sığsın diye 960*720 gibi garip bir boyuta ufalttığından görüntüde bozulmalar oluyor..imageshack'te bir kez daha tıklayınca 1024*768 olarak görebilirsiniz..

Resim1:
Rhen Savaşı ve dost saflarda bir AT-AT..düşman olmaması güzel bu aletin:)Zira iki ion cannon ve dört laser podu var bilindiği üzere:)Snowspeeder ile ayaklarına dolaşmak da zor iş:)



Resim2:
Geonosis çöllerinde bir bölüm..Oyunun en sevdiğim bölümüydü,atmosfer görülebildiği üzere mükemmeldi..Şu Örümcekimsi alet(adını unuttum)lerden az çekmedim..solda görülen AT-TE bu bölümde en büyük yardımcımız...




Resim3:
Oyunun kesinlikle en zor bölümü.Battle For Kashyyk.Her yöntemi denememe rağmen uzunca müddet uğraşmam gerekti..Bunun temel nedeni üslerin kolayca ele geçirilebilir olması..Jet Trooper olarak oynamak farz..atmosfer yine mükemmel..




Resim4:
Oyunun en zevkli ama verimli kullanması en zor birliği..Droideka'lar..Tıpkı Episode 1:The Phantom Menace'taki gibi yuvarlana yuvarlana gidebilirsiniz..Ancak kullanımları çok zor..Bu bölüm Theed'e Rebel saldırısı ile ilgili..



Resim5:
Bu sefer Naboo'da Siege'de Dark Trooper olmuşuz..Dark Trooper'lar nedense bu oyunda daha zayıf yapılmışlar..Silahları pek bir işlevsiz kalıyor..ancak o yüksek zıplamaları en büyük yardımcımız..Darth Vader'la omuz omuza savaştığımız bölüm bu ayrıca..



Resim6:
Meşhur Oil Rig..Denizin ortasındaki bu petrol platformuna henüz uğramışken ani bir saldırıyla karşılaşıyoruz ve gerçekten zor bir bölüm..Etrafta siper alabileceğiniz hiçbir yer yok ve 3 taraftan ateş altında çok kaldım bu bölümde..Resim oil rig'in iç bölümlerine ait..yansımalara dikkat..PixelShader 2.0'nin gördüğüm en güzel kullanımlarından biri..

 
Geri
Üst