Amfiden çok fazla çınlama sesi geliyor.

G-string de send return olayı nedir?amfiden send return yaptiktan sorna tekrar input a girilebilir mi? ne yararı olur? effect kanalını acmadan calısırmı ? cunku ben hep Lead kanalını kullanıyoum
Buna ne yapılabilir
ISPProRackG block.jpg
00575680_8327.jpg
 
Noise gate pedalları yalnızca kendinden önceki gürültüleri bloklar, yani ampliye inputtan girince amplinin gürültüsünü bloklamayacaktır. Bu sebeple effect zincirinde noise gate son halka olmalıdır. Eğer ampliden yüksek drive alıyorsan son halka send return olur. Diğer soruna gelince kafa ile kabin arasına bağladığın herşey kokoreç olur. Bu tarz sorular sormadan biraz kafa yormanı rica ediyorum. 120 watt amplin var, lineer düşünürsek sesi 1/4 oranında açsan 30 watt güç çıkışı olur. Bu güce hangi pedal dayanabilir. Pedal yanar, ampli boşta kaldığından sonrada amplinin çıkış trafosu yanar. Kafa ile kabin arasına ancak uygun güç ve empedanstaki attenuator bağlanır.
 
Yok ben senin sorunu anladımda sen benim cevabımı anlamamışsın. Yukarda son sorduğun 2 sorununda cevabı var. Hangi kanalı kullandığının zaten bir önemi olmadığından, effect loop un zaten aktif olması gerektiğinden, nasıl bağlandığı şemada net bir şekilde açıklandığından onları söyleme gereği duymadım.
 
Geri
Üst