(kocaeli) Boogie Dual Rectifer Distortion (son 300tl.)

Bu başlık altında gereksiz yorum yapmayın , herkes bildiğini kendine saklasın . Sonuç itibari ile burada sadece satıcı olan benim alıcı arkadaşlar konuşsun lütfen israf etmeyin sayfayı . Gidin başka yerde tartışın . Lütfen bunu suistimal etmeyin . Herkese kötü olacak örnekler yapıyorsunuz . Bu saygıyı göstermeyecek kadar küçük insanlar olamazsınız . Lütfen ama Lütfen gidin başka yerde kendiniz tartışınız . Bu sayfayı kirletmeyin .
 
Daha olgun olmanız için ne yapmam gerekir ? İki cümleyi ben yazdım , ama teknik konuyu başlatanlar oldu . Bilemiyorum sizi gönderenler kim merak ediyorum gerçekten . ?
 
Senin pedalların rakiplik bile değil bence :D Çünkü ortada olan bir pedalın bile yok . Bunlar ayakla çevirince çalışmıyor bilesin :D
 
Yok ama biz o pedala giden sinyalleri gönderen, ağaçtan, manyetikleri olan aletleri yapıyoruz :) Yaptığınız bir işi eleştirmek için o işi yapıyor olmam gerekmez. Komik olmayın.
 
Ben de iş için burada sayılırım. Yaptığınız işe bir şey diyemem, çünkü yaptığınız pedalı denemedim, o konuda hiç bir eleştiride bulunmuyorum zaten. Ancak tanıtım ve pazarlama yöntemleriniz kesinlikle çok yanlış, sayın Bay Yaşlı. Bu forum vasıtasıyla bir tane pedal satarsanız beri gelin lütfen. Bu hesabı kapatıp yeni bir hesap açsanız, gitarınızı akort edip kameranızı tripodla sabitleseniz, amfinize bir mikrofon dayasanız, herhangi bir daw aracılığıyla kaydetseniz, sonra video ile sesi senkronize edip buraya koysanız, fiyatı da biraz düşürseniz(en azından markanız tanınana kadar) eminim ki satış yapmaya başlarsınız. Bir ses kartı ve mikrofon almanıza bakar, kaz gelecek yerden ördek esirgenmez.
 
Bak , şuanda benim verdiğim cevaba sayın yaşlı diye hitab etmen herkesin seni gözünde iyi yorum yapmış yada güzel cevap vermiş , yada akıllı durumuna koymaz . Söylediğin şeyleri düşünüyorum , hesap kapatıp yeni profil aç diyorsun , biraz daha olgun olunca sen grurun vede kişiliğin bunları asla para vede satış için yapmaycağını görürsün . Üstelik buradaki insanlara güven vermek için bu videodan başka video çekene kadar kaldırmayacağım . Şayet yeni video beklemeniz beni şaşırtır . Çünkü alıcı yada değerlendirici olarak bakmıyorsunuz . Şimdi sen kendi yazdıklarını tekrar gözden geçir vede asla ailene gösterdiğin saygıyı büyüklerede gösterdiğine emin olarak bize yansıt. Buda sana yakışan çok güzel bir davrnaış olur. Buraya herşey yazılabilir , ama tek bir kere değerlendirilir .
 
Benim demek istediğimi tamamen yanlış anlamışsınız, bu kadar da olmaz, pes. Kesinlikle düşünce sisteminizde de ciddi problemler var, hep bir saldırı hali mevcut, bir psikoloğa görünün. Tavsiye veriyoruz burda siz aile saygı falan diyorsunuz, ne alakası var demezler mi adama? Babacansınız, çok akıllısınız, olgun, karizmatik zekanızla beni tamamen safdışı bıraktınız, cahil kardeşe tavsiye verir gibi üste çıkmaya çalıştınız da, olmadı. Muhtemelen birkaç gün içinde impulsator nickinin tam üzerinden geçen bir çizgi göreceğiz hep beraber. Size laf anlatılmaz, buyrun, iyi satışlar... Bu arada, madem iş için buradasınız, ben size "siz" diye hitap ediyorsam, siz de bana aynı şekilde hitap etmelisiniz.
 
Pedal satışı - akort bozuk eleştirisi - drain abimiz(kilit nokta) - soru sordum - cevap aldım - drain abimizle ilgili bir kaç şey öğrendik - daha iyi video önerisi - teknik terimlerle tartışma - tuzlu ayran :D - daha çok tartışma - yetmedi hala tartışma - Darth Mesa :D - boyutu arttırılmış tartışmalar.

İlan ilan olmaktan çıktı resmen. Ortada emek var güzel bir şey ama insanlara kötü gösterilirse bu kadar eleştiri gelmesi normal. Bu kadar yazıya çare olabilecek tek çözüm daha kaliteli bir kayıt ve (karşı çıkacaksınız biliyorum ama kulağıma güveniyorum k.bakmayın) akortlu bir gitarla çekilecek bir video bence. Alshain arkadaşımızın bahsettiği olay yani. Neymiş ne değilmiş değer mi bu fiyata anlayalım böyle hiç bir şey belli olmuyor.
 
Problemler sorun değil , itina ile çözerim , ama sana saygıyı aşılayamam . Üstelik ben davet etmedim seni kendin buldun gördün burada bir arbede var bende karıştırayım ortalığı gibi Ali-Cengiz oyunu tabiri ile uygulama yapıyorsun . Psikologlara görünmek ne demek , istersem sana bile bile görünürüm ama bu senin için iyi olmaz. Bu davranışlarını cahilliğine sayıyorum ama bunu tek bana yapmıyorsundur sadece . Bu yüzden tek benden özür dilemeyeceğini , vede sivil hayatındada çok kişiye bunu borçlu olduğunu düşünüyorum . Seni bu başlıktan kovmak istiyorum , yazmanı istemiyorum vede beni şaşırt diyorum buradan giderek . Yada burada yüzsüzlük yapıp hala duracaksan kelimelerini okadar iyi süsleyerek yazki ; Keramet sansınlar . Yoksa atıp tutmanın manası yok. Çok sabırlıyım sivil hayattada çok eğitimini almamışlara dersini verdik vede hiç birisi bu dersten kalmadılar . Ama sanırım bu laflarımdan gocunacağın yok çünkü yaşının verdiği bu haz , bu yarattığın olgunluk saydığın davranışı örtemiyor. Eğer böyle bir cihaza sahip olmak istiyorsan paran yoksa ben bedava vereyim . Yada elinde çok imkan var böyle birşeyi yapamıyor olmanın ezikliğini yaşıyorsun . Yada bilgelik karşısında kendini ezik hissediyorsun . Hakkında çok şey sayabilirim . Ama sana yazarken bile 2 dakikama maal oluyor bu benim için zaman kayıbı .
 
istersem sana bile bile görünürüm ama bu senin için iyi olmaz.








vede sivil hayatındada çok kişiye bunu borçlu olduğunu düşünüyorum.
Yada elinde çok imkan var böyle birşeyi yapamıyor olmanın ezikliğini yaşıyorsun.
Yada bilgelik karşısında kendini ezik hissediyorsun.

Nasıl bir insan olduğunuz buradan anlaşıldı, kendimi size tanıtmak isterdim ancak bu forumda o kadar uzun süre barınabileceğinizi sanmıyorum. Mükemmel dil bilginiz karşısında kendimi ezik hissettim sayın bilge. Ben sadece yaptığınız yanlıştan ve nasıl düzeltebileceğinizden bahsettim. Ne mal olduğunuz anlaşıldı zaten, uzatmaya gerek yok.
 
Sen kendini bana tanıtma ben tanıdım , duvarın arkasında olman seni gizemli yapmaz . Üstelik lafına dikkat edersen , sana karşı daha seçiçi laflar kullanabilirim , etmessende daha farklı olur.
 
Kısa devre sorun değil , ben vurunca uzaktan ark yapıyor hiç yedin mi sen yüksek voltaj hiç durma gölgesinden kaç yoksa paratoner gibi çekeceksin kendine okey mi ?
Electro? Sen misin?
500full.jpg
 
Sen kendini bana tanıtma ben tanıdım , duvarın arkasında olman seni gizemli yapmaz . Üstelik lafına dikkat edersen , sana karşı daha seçiçi laflar kullanabilirim , etmessende daha farklı olur.
belki haddime değil fakat ticari açıdan edindiğim tecrübeler olsun veya hayati açıdan edindiğim tecrübeler olsun sana bi tavsiyem olucak.

satışına bak. kim güzel bişey yazmışsa onu al çantaya at. kötü yazanlar elbette olucak onlarıda görmezden geçiceksin. görmezden geçemiyosan bu olay ticaret olmaz. boşver bence şu son mesajından sonra bidaha asla kötü mesaj yazanlara cevap verme olumlu düşünerek olumlu mesajları görerek onlarla muhattap ol. bu iş böyledir ve sanırsam bu mesajların sana byük - olucak ve üzülerek söylüyorum böyle gidersen forumdan uzaklaştırılıcaksın tahminimce.. dükkanımıza gelen bu ne biçim fiyat diyen herkezi dövseydik yada şurası sökük şurası bozuk şurası niye böyle diyen herkezi dövseydik baya bi ter atardık ve ticari açıdan kaç gün dayanabilirdik bilemem artık... lütfen ukalalık olarak algılama laflarımı ama mesajlarını okuduğumda görüyorum doğal olarak sinirleniyorsun yaptığın emeğin fiyatının başkaları tarafından karar verilmesine veya girişimde bulunulmasına ama hayat bu değilmi zaten onları elinle bi kenara itivercen olcak biticek. iyi satışlar:)
 
Geri
Üst