(kocaeli) Boogie Dual Rectifer Distortion (son 300tl.)

7- Konu ile alakalı değil ama yinede paylaşmak istedim . Çok yüksek güçte (High-Fidality) 100watt rms gücünde Bjt amplifikatör. Sadece gitar amplifikatör için yapılmış . 2tane kafa kabin yapmıştım studio için ve son konserinde 12 saat çalıştı gram ısınmadı ve bizim için önemlisi Ogün Şanlısoy'un tarafından beğenilmesi , vede Kocaeli Üniv. şenliklerinde kullanılması olduydu . Taş gibi bir alet diyebilirim . Zira Marshall'ın 4 hoparlörlü A412 serilerinde hergün çalışıyor. Ve bu ısınmama sorunu yüksek Sound'larda kullanıldığında saatlerce çalışsa bile en ufak ses düşme vede yorulma durumu söz konusu bile olmuyor .



 
Ya yemin ederim okurken yoruldum hah tamam işte bana bunlarla gel.Çek resmini, koy videolarını gerekirse tekrar video çek ne olur yani altı üstü 2 mikrofon bir kamera bir ses kartı neyse ne... bir ton laf yazıp cevap yetiştirmişsiniz.İşinize güveniyorsanız argümanlarınızı ortaya koyarsınız millet dinler beğenir ya da beğenmez. Gelir elden dener beğenir ya da beğenmez bir şekilde adınız duyulur sonrası yürü ya kulum... Add+ MS ler hep böyle oldu.İnternetten kendi emeğinizi satmaya çalışıyorsanız video fotoğraf vs neyse koyacaksınız en güzelinden.Beğenmeyen adam beğenmeye bilir sonuçta zevk işi bu o beğenmedi diye sizin dandirik iş çıkardığınız anlamına gelmez.

"En çok ben bilirim.En çok bana soracaksınız" tarzı Erol Büyükhınç tarzı ego ve tavrınız; işinizin,emeğinizin önüne geçer onları gölgeler.Akıllı olun.
 
vallahi durumunuza üzülüyorum. hani şu pedal nasıl daha iyi tanıtılır diye düşünüyorum. belki bu forumda çok iyi tanınan, referansları çok fazla olan, kaliteli kayıt ekipmanlarına sahip gitarist bi abimize güvenip gönderseniz, o da güzel bi şekilde tanıtsa bu pedalı, ne güzel olurdu. kargo parasının çok fazla tutacağını sanmıyorum. bu tarz fikirlere odaklanmalısınız bence. bi de yeniden bi ilan açılır, polemik dolu bu ilan da geride kalır. bu forumda bir sürü alıcı insan var inanın.

mesela Tonal marka yerli üretim amfiler var, maddi durumum elverirse almak isteyeceğim bi marka kendileri, onların fiyatı da sizin pedalınızdan katbekat daha fazla ve satıldığını görüyorum. şu anda bu pedalın alıcısı değilim ama gerekirse bir pedala 300 lira verebilirim. görgüsüzlük olarak algılamayın ama AMT SS-20 , Ehx Holy Stain ve Mxr Black Label Chorus pedallarım var. benden çok daha iyi ve pahalı pedalları olanlar da var. yani gerekli olduğunda, bir çok gitaristin bu parayı verebileceğini düşünüyorum.

ayrıca alıcısı olmamam, arkadaşlarıma tavsiye etmeyeceğim anlamına gelmiyor. örneğin bir kaç yıl içinde gitar almayı düşünmüyorum, kendi gitarlarımı yeterli görüyorum. fakat yeni gitarları denemeyi seviyorum. kendi kendime düşünüyorum "eşim dostum gitar almak isterse 200-300 lira civarı x marka gitar var, 600 liraya y var, 1000 liraya z marka gitarlar blues için uygun derim" şeklinde. bunları da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.
 
Arkadaşlar selamlar tatlı vede tatsız sohbetler için. Çok ciddi pedallara imza attım. Akla mantığa gelen tek şey video vede bu işin ısbatı gerçekten haklısınız. Ama sizlere bu ürünü daha iyi tanıtmak için daha özel kutu vede daha özel ses kayıdı ile ortaya çıkmak istiyorum. Zira farklı çalışmalara girdim . Quadrocopter , hexecopter gibi çok gelişmiş Gps ile kendi koordinatını bulup kalktığı yere inebilen aletler. Bu iş artık (pedal işi) bende çok tutulur bir hale gelmekten çıktı. Yani resimde görülen vede görülmeyen bir sürü inanamayacağınız kalitede pedallar var . Şimdi hem size hemde kendime çok kıyak olacak bir çalışma teklifi ediyorum ;

Eğer düzgün kalitede bir kaç video çekecek arkadaşlar var ise bu pedallara nazaran , bir tane kart hediye edebilirim. (Kit halinde) Kutusu ile uğraşmak için vaktim yok.
 
impulsatorun yeni bir çalışması. güzel bir pedal olacağı şimdiden belli değil mi?
dv9t2.jpg
 
Mesela nasıl anlarsınız ? :D Swichler'denmi yorum yaptın ? Yoksa üç tane lambadanmı anladın? Yada hayır o '' 5150 tubestation '' değil deseydim ne diyecektin , merak ettim doğrusu :D
 
Hayır dediğin gibi ''5150 tubestation'' manyak birşey . Nasıl anlatayım bilmiyorum , malum ne çalışmalar yaptık , soran bile olmadı sizden başka :D Yada bukadar mı değer veriliyor bu tip cihazlara uzun bir süre düşünmekteyim ....
 
Bu pedal Türk Lirası ile , 1600tl. Vede gelişi vs. çok yüksek fiyatlara çıkıyor. Ama bir tane yaptım arkadaşıma delirdi manyak oldu :D Heryerdeki etkileşim farklı etiket olmak farklı , piyasaya girmek cihazı tanıtmak çok farklı. Bir hobi işte en iyisini yaptık en iyilerini. Bak ne diyorum daha iyilerini getirene bunları bedava veririm . Bu tarz pedallardan.
 
Geri
Üst