Gezgin Rocker

Keremcan Büyüktaşkın, takmış çantasını sırtına. Türkiye'den çıkmış doğunun en sonuna kadar, günde 10$ harcayarak heryeri dolaşmış. Üstüne üstlük gördüğü-gezdiği heryeri resimler, videolar ve günlük olarak yazdığı yazılarla anlatmış. Ve hatta, yolculuğa başlamadan önceki hazırlıklarını, güzergahını, takvimini ve tavsiyelerini de tüm ayrıntılarıyla yazmış.

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle girdim siteye, bir daha da çıkamadım. Böyle bir maceraya atılma niyetindeyseniz, veya benim gibi evde oturup da anca iç geçirmek isterseniz mutlaka bir uğrayın derim. Bir de site çok iyi hazırlanmış, hiç kafanız karışmıyor.

Ayrıca bir de rock'çıymış arkadaş!!

www.gezginrocker.com

(Bu başlığı hangi foruma açsam diye düşündüm. Sonunda en alakalı forum burası gibi geldi. Çünkü sitenin bana en zevk veren kısmı gezi yazıları (günlükler) kısmı oldu.)
 
Siteyi geziyorum şu an...ama sitede henüz rastlamadım ama senin "günde 10$ harcayarak heryeri dolaşmış" lafını merak ettim...nasıl oluyorda günde 10$la heryeri dolaşıyor?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
"günlükler" kısmındaki yazıları okursan orda yazıyor. "günde 10$" planıyla çıkmış yola ve Türkiye'ye döndükten sonra da ortalamada bunu tutturduğunu söylüyor. sürekli bir pazarlık halinde olduğu söylenebilir tabi bu durumda. :)
e, istedikten sonra oluyor işte demek ki!!

bu arada başlık nereye taşınmış anlamadım ben, hala buraya yazıyorum işte :) zaten tahmin etmiştim, bu ilk değil, tutturamıyorum ben bu uygun forumları !! ;)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
aa, şimdi anladım, edebiyata giriyorsun, kültür sanat'tan çıkıyorsun :)
bu arada, gezgin rocker'ın "linkler" kısmına da ziyaret tavsiye olunur..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
(ha, ben senin hikayeni biliyorum ya: "Forumlara nasıl katılacağım?", ehehe :)nerden nereye di mi soad? ama, yanlış foruma başlık açmak ders alınmayan birşey olsa gerek :) )

benim ilk kez gezgin rocker'da öğrendiğim şey, bu yolculukta hemen hemen hiç yalnız kalmıyosun, yola başlarken bile. Çünkü bu gezginlerden dünyada bir sürü var ve gittikleri güzergah üzerinde belli noktalarda buluşuyorlar. Sanki dünyada bu bir avuç insan kalmış, sınırlar falan kalkmış, bunlar da hep beraber geziyorlar.
(Burda bunları okuyan bir gezgin varsa cahilliğime gülebilir bu arada, benden izin :) ) işte bir örnek, daha yolculuk başlamamış:

"Yolculuga tek basima cikmayi planliyordum, fakat belki katilmak isteyen birisi cikar diye Lonely Planet forumlarina Ingilizce bir mesaj birakmistim. Yaklasik 2 hafta once ise beklemedigim bir mail aldim. Almanya`da yasayan Meltem adinda bir Turk kizi, 3 ay boyunca gonullu calismak uzere Hindistan`a gidecegini ve bu yolculugu benim gibi kara yolu ile yapacagini soyluyordu."
 
pek uğrayan yok galiba bu tarafa ama yine de yazayım.gezgin.com güzel bir site haftalık gönderileri war turlar hakkında ;) :arrow:
 
Merhaba,

Gezgin Rocker internet sitesi güncellendi.

Seyahat menüsüne İndir adında yeni bir alt-menü eklendi. Buradan hazırladığım çeşitli duvar kağıtlarını ve bir ekran koruyucuyu indirebilirsiniz.


Gezgin menüsündeki Astronomi alt-menüsüne Astronomi ile ilgili bilgiler eklendi.


Linkler bölümü güncellendi.


Sevgiler,

Keremcan Büyüktaşkın

www.gezginrocker.com



Bana gelen maildir arkadaşlar.İlgililere...
 

Benzer konular

Geri
Üst