Klavye bozukluğu hakkında

Bütün uğraşlarıma rağmen kullanmış olduğum klavyenin bazı harfleri : ı harfi yerine 1, ş harfi yerine _ , ğ ( hiç basmıyor ) bu harfler yazmış olduğum yorumlarda dikkat çekmesi üzerine uyarılmışımdır...Şu anda başka bir bilgisayardan yazıyorum...Bu hatayı nasıl düzelteceğim hakkında bilgisi olan arkadaşların bu başlık altında yorumlarını bekliyorum... :oops:


Saygılar..
 
ayn1 sorun benim klavyemde de var arkadaslar.lütfen bilgisi olan birisi yard1mc1 olsun.cünkü bu hatadan dolay1 sitede yaln1s anlas1l1yoruz.bu bizim elimizde olan birsey degil. :cry: :cry:
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Başlık silinebilir bu tür problemi olan arkadaşlar bilgisayarınızı formatladığınız zaman problem kalmıyor...Ama baya bir uğraş istiyor...

saygıllar...
 
En başta programı update et. Eksik dosyaları olabilir. Sonra tarat ve bulmuş olduğu tüm spam, trojan v.s dosyaları remove seçerek temizle. Ignore veya Quarantine'yı seçme, REMOVE olacak.
 
Sonuna kadar futuriste katılıyorum ama;doğru versiyonu seçmek gerekiyor.Linux hakkında uzman olmuş birinin verdiği versiyonu kullanıyorsan bittin :)
 
Arkadaşlar İe kullanımınızda herhangi bir sitenin GOOGLE - YAHOO vb sitenin yukarıya BAR şeklinde uzanan eklentisi varsa harflerdeki bu sorunu sık sık yaşarsınız..

Yapmanız gerekn Görünüm-Araç Çubukları

Bu kısımdan Yahoo vb menu barı olan sitelerin Tik işaretini kaldırmanız..

Sorun düzelicektir sanırsam..

Teşkkürler..
 
Bazen bu yetmiyor.Dediğim gibi spyware ise o dosyayı silmek gerekir ve casus dosyaların salt okunurluğu değiştirilemiyor.10 dosyayı silsen de mutlaka 1 tane kalıyor ve bu da sorunun devam etmesi anlamına geliyor.
 
İngilizce olsa Ð harfinde [,Ü harfinde ],Ç harfinde .,ı harfinde i olur.Örnekleri çoğaltmak mümkün da dil çubuğunda ingilizce seçilmiş olsa da harflerin eşleşmesi o şekilde değil.
 
Bu olay ya spywareden ya da Google,Yahoo,MSN search barlarının dilleri değiştirmesinden kaynaklanıyor.
Spyware için bilgisayarı Microsoft AntiSpyware ile taratp,çıkanları silin.Program bayağı iyi...
Search Barlarda ise Firefox etkilenmiyor ama Explorer bu tür açıklara alışık,gelene geçene veriyor.Bunu çözmek için Araçlar/Internet Seçenekleri'nden Gelişmiş tabına gelip,en aşağılarda Tarama böümünde "Üçüncü kişilerin tarayıcı eklentilerini etkinleştir" seçeneğini kaldırın.Yeniden başlatınca Explorer'da sorununuz büyük ihtimal gidecektir.Sonra tekrar Google Bar vs. kullanılabiliyor,dili değişmeden...Ben birkaç bilg.de denedim,çalıştı....
 
Geri
Üst