Murat Evgin

N

_no_mask_

murat'a dair bir baslık aradıysam da bulamadım..dolayısıyla iş başa düştü...murat'ın albumleri soyle:
BENİ ELLERE VERDİN(1999)
SANA KIZ MI YOK HOCAM!?(2003 SINGLE)
İNAN BANA(2003)
arada bir de gelin kaynana programlarından biri için yaptıgı bi single var...su anda da "sahra"dizisinin muziklerini yapmakta kendileri...
sitesi:www.muratevgin.com ama sanırım su sıralar bi, problem var giremiyorum...işte boyle..baska soyleyecek sozu olan??
 
onu ilk tanıdığımız parçası olan 'beni ellere verdin' çok başarılı bir çalışmaydı.bende bir tek 'inan bana' albümü var.açıkçası albüm pek güzel değil.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir.Türkçe'de 'w' yoktur. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir.Türkçe'de 'w' yoktur. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
farkında olmadan"w" kullanmısım kusura bakmayın...tarzını tartısmayalım diyeceğim ama fikrimi de soylemeden geçemiyorum;rock sadece "sert" müzik demek değil sonuçta uçsuz bucaksız bir derya;)geri kalanı moderatorlerimizin takdiri artık:)okuyamadığınız bolum de murat beyimizin bağdat caddesindeki sokak konserini ve dünya barış gününde taksim meydanındaki bir onceki güne göre "büyük" konserini anlatmıştım... benden başka takipçisi yok mu bu adamın yahu!!
 
bu baslıın anaç tavuu olarak muratla ilogili ennn yeni haberi vereyim...beyimiz stüdyodaymış...
Beni Ellere Verdin ve İnan Bana albumlerinin ardından Murat Evgin 3.stüdyo albümü icin stüdyoda.

Söz-müzik ve düzenlemeleri Murat Evgin’e ait 1997-2005 yılları arasında yazılmış şarkıların yanısıra farklı düzenlemesiyle surpriz bir türkü de albümde yer alıyor.

Eylül ayında cıkması planlanan albümde yeni sarkıların yanısıra HER GECE (hem sözlü hem de enstrumantal hali) BEN EVLENİYORUM ve SANA KIZ MI YOK HOCAM (SEVGİLİLER GUNU) yer alacak.
 
ewet arkadaslar tatilden dondum ve size son haberleri veriyorum... yeni albümün tüm geliri mehmetçik vakfına bağışlnacakmış bu bir...ve albumun çıkış parçası "şehit"miş bu da iki ... murat'ın bu duyarlılığını takdir etmemek mümkün değil...bu parca onun farkındalıklarının ilk örneği degil,bilenler bilir inan bana albümün de de "masum"vardı,bağdat caddesi kurbanları selin-erdem için kaydedilmişti...arkadaşlar iyi işler yapıyo bu adam!!!bu ilk degil biliyorum ki son da degil..
 
ismail yk bu arkadaştan daha iyi müzik yapmaktadır.daha iyi müzik yapmakla kalmayıp daha rock müzik yapmaktadır.birde sitesinin girişini aşağıdaki gibi yapmıştırki acıma duygusu uyanır insanın içinde.babasının peruğu bunun müziği mide bulandırıyor diyerek sözlerime son veriyorum sevgiler saygılar.
 
murat evginin tüm albümleri var bende bitek 99daki beni ellere verdin albümü için başarılı diyebilirim ki beni ellere verdin parçası bence çok iyi ayrıca murat evgin hakkında sadece erol evginin oğlu demek biraz haksızlık olur çünkü adamı gerçekten tanıyanlar bilir kendisi beste yapma makinası gibi albüm sayısının azlığından dolayı bu yeteneği pek bilinmemekte...
 
bencede murat evgin hakkında sadece erol evginin oğlu demek haksızlık olur murat evgin neden rock bölümünde diye soran arkadaşlarımız bilmiyolar herhalde yada benim bildiğime göre murat evginin tarzı pop rock üstteki arkadaşıma tamamen katılıyorum murat evgin resmen bir beste yapma makinası.ama bence sadece 99 daki beni ellere verdin değil yeni albümü bambaşka bir şehirde ve diğer albümleride çok başarılı
 
Geri
Üst