Hayko Cepkin

bu sahsın adını ılk roll dergısı ve yuxexes te duydum yenı album çıkarmış kapağı çok guzel herhalde yabancıdır dedim meğer turkmuş çok sasırdım kim bu diye aranırken daha oncedende kendısını bıldığımı fark ettım.
aylın aslımın yorumladığı kımdı gıden kımdı kalan sarkısının duzenlemesı hayko ya aitmiş ve kendisini demir demirkanın bı klibinde goruyoruz(zaten gormemek mumkun değil) sarı saclı ve bol makyajlı...
kendısı elektronık rock yapıyor ve yenı albumunu çıkardı adı sakın olmam lazım.Album EMIden çıktı cıkacak tum soz ve muzıkler hayko ya ait ama yuxexes de yazdığı kadarıyla vokaller bızı bayağı sasırtacakmış.eh haydı hayırlısı bakalım neler olacak :roll:
 
ya ne denir ki.tanıdığım en şahane adamlardan birisi.tapılası insan,ölürüz,ölürüz,ölürüz.gelmez bölesi bi daha yeryüzüne.muhteşem bi albümle geliyor.rockistanbul da karşımıza çıkacak kendisi.çok yetenekli bir müzik adamı kendisi.çıkacak albümü herkese hayırlı olsuuuuun
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
ya soyle çalışmalarını bulabılıceğimiz bı yer yok mu albumu de çok merak edıyorum bazıları cıkmadı dıyo bazıları cıktı ben gordum oyle bı seyler dıyo anlamadım klip konusunda da aynı bı arkadas ben gordum oyle bı seyler dedi :? :?:
 
Daha önce ; murat kekilli; koray candemir; aylin Aslım; demir Demirkan ve öztürkle çalaışan hayko gecen sene ki roxy müzik ödüllerinde de 3. olmustu. Solo kariyerinde basarılar dilioyrum. Albumun kapağını görenler albüm için heyecanlanmakta haklı cok guzel bir album geliyor arkadaslar.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
arkadaslar klip gosterımde super olmus valla album ne oldu bu sırada çıktımı
içimden geldi:
kurtarın benı
tutun elımden dusmeden
kollayın benı
korkar oldum ben herseyden
yok mu bunun ilacı
 
O nasil bir vokaldir... Keyboard basinda gormeye alistigim adami sarki soylerken (video klip) gorunce sasirdim... Sesin niteligine ise ayrica bi sasirdim... Nerelerdeydin sen be hayko? Albumu en kisa surede edinecegim...
 
Klibi 1 kez izledim.Şarkıyı da klibide çok beendim.
Nerden tanıyorum ben bu adamı diye düşünüp durdum,sonra aklıma geldi:
Demir Demirkan'la çalışıyodu..Kahpe klibindenden hatırlıyorum..Bi de Kurban grubuyla bi kaç fotoda görmüştüm..Yukarıda söylendii gibi öyle bi tipi unutmak mümkün deil ;) Albümü en kısa sürede alıcam.
 
Rock istanbulda canlı performansını izledim ve tek kelime ile ağzım açık kaldı.

Bir kere klipte duyduğum sound ile alakası yok, gümbür gümbür bir performans. sanırım albümü de öyle yapsak hiç bir plak şirketi yayınlamaz diye düşünmüşler :)

Grubun inanılmaz bir enerjisi var, açıkca söyleyeyim bu kadarını beklemiyordum.

Sanırım albüm çıkmadı, ideefixe'de falan satılıyor ama müzik marketlerde bulamadım.

Bir de haykocepkin.com diye bir web sitesi buldum ama sanırım daha yapmamışlar.

Başarılar diliyorum.
 
klibi böle sabah uyanır uyanmaz gozume carptı biraz uykulu izledim dinledim sonuna yetismistim zaten..rockitanbulda dinleyemedim ama yakında takip edicem..


D.N. : ne olucak bendeki bu elec. muzik merakı bilmiyorum :D
 
Gutemensch demiş ki:
Klibi bir türk yapımı için güzelde Rammstein in klibinede benzemiyor değil hani.
Ahanda ağzımdan aldın lafı, birebir.. Tamam, iyi, güzel, şekil bi abi ama ah o klipler biraz daha özgün olsa..
Bi de açıkçası benim hiç içim ısınmadı, ne bileyim sesini de pek sevmedim..
 
emi music etiketiyle çıkmış güzel mi güzel bi albüm.klip dehşet başarılı.benim albümde ki favorim "son kez" adlı parçadır.hayko nadir bulunan cici insanlardandır.hiperaktif,deli adamın tekidir.artniyetsiz,kompleks denen şeyden arınmış,her şeyin en iyisini hakeden,albüm için çok çok emek sarfetmiş dünyalar tatlısı haykut tur o.

hastasıyız,ölürüz...
 
Geri
Üst