Hayko Cepkin

Ferry demiş ki:
turkiyede hayko kadar sert muzik veya daha sertini yapan gruplarda vardi.. scream atabilen vesayri.. neden tutulmadi? cunki onlar arabesk faktorunu unuttu.. millet dinlerken dusundu.. ya tamam iyi sert adam bagiriyo falan ama ya biseyler eksik sankiii..

ve sonra hic yoktan ciplak bi adam geldi.. sac bas bi acaip vaziyette..bide bagiriyo falan.. ama en onemlisi ARABESKI unutmadi..turk evladnin ne olursa olsun arbeskten vacgecemiyecegini biliyodu bu kisi.. "gomdum sandim seni, bir demet cicegim bile yok" dedi, "niye otsun bulbuller " dedi.. fakat sadece sozleri degil muzigindeki melodilerde uygundu... yani sertlestirilmis, gitarlarla calinmis ve ustune scream atilmis Ismail YK parcalari diye nitelendirebilirim Hayko Cepkini..

Neşe kattın gece gece :LOL:
 
HAYKO CEPKİN KONSERİ!..
28 EKİM 2008 SALI GÜNÜ
Ç.Ü. AMFİSİ - ADANA

Yoğun ilgi üzerine Hayko Cepkin yeniden Adanada sahne alıyor...ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ AMFi'sinde düzenlenecek olan konser yoğun ilgiden dolayı olmalıdır ki Ora Cafe tarafından bar programının dışında bir konser uygulaması olarak göze çarpıyor.

Bilet fiyatları; ön satış : 15 ytl - gişe satış : 20 ytl

HAYDİ GENNÇLER!..
1. VE 2. KONSERDE SİZLERİ ORA'YA SIÐDIRAMADIK...
28 EKİM'DE Ç.Ü. AMFİSİNDEYİZ.
BAKALIM SIÐACAKMIYIZ? :):):)

İMZA GÜNÜ : 28 EKİM 2008 SAAT : 14.00 YER : CAFE ORA

BİLETSİZ ARKADAŞLAR ALINMAYACAKTIR!



 
Bir röportajdan ;

Eurovision’dan size teklif gelse nasıl bakarsınız buna?

Mor ve Ötesi’ne teklif gittiği dönemde bu konuda konuştuğum insanlar oldu. Ama Hayko Cepkin’in Türkiye’yi temsil etmesi olabilecek en sansasyonel şey olurdu. Şu karışık dönemde hem ismimi açıkça söyleyerek bağlı bulunduğum mezheple alakadar, hem de Türk olmayı savunduğum için Türkiye’yi temsil etmek çok iyi olurdu. Olabilitesi yüksek.”
 
hayko cepkin türk rock müziği için gerçekten sağlam bir kapıdır diye düşünüyorum. kendisini çok eleştirenler oldu. "böğürmeyle şarkı mı söylenir" diyenler oldu. halbuki bunları söyleyen çoğu insanın müziğini doğru düzgün dinlemediğini düşünüyorum.ilk albümünde böyle tepkiler alması normaldir.
hayko cepkin bu söylenenlere tüm cevabını "tanışma bitti" albümüyle verdi. tüm şarkılar dinlendikçe daha daha güzelleşiyor.
hayko cepkin'in bundan sonra da farklı, derin ve sağlam şarkılar yapacağına inanıyorum. o söyleyecek biz dinlemeye doyamayacağız. o bağıracak biz daha fazla bağıracağız. yani kendisinin söylediği gibi "DAHA DA BÜYÜYECEÐİZ"
 
yaz sonuna kadar aynı tarz aynı tiple konser sezonunu tamamlayıp revizyona gidicekmis tipinde ve yeni yapıcagı album tarzında hayırlısı :d
 
Dün bizim kampüsteki konserine gittim ama kısa kesti çünkü sinirlendi sahneden burn'un dağıttığı fosforlu lambaları bi kaç kişi sahneye fırlattı ve ikisi haykoya bi taneside gitariste denk geldi. Sözde sevgi gösterisi yaptılar. Hayko konserin ortasında durup biraz uyarı yaptı ve şu sözü söyledi. Onun ağzından konuşuyorum

'İKİ AMPULLE BANA HİÇ Bİ SİKİM OLMAZ' dedi ve iki üç şarkı daha söyliyip sahneden ayrıldı. Performansı muhteşemdi gerçekten millet çoştu bugünde duman konseri vardı ama haykodan sonra duman sanırım beni pek etkilemez.
 
Geri
Üst