412

Bu aralar barlar fazla ilgi görmediğinden ve gruptaki yeni arkadaşlardan dolayı biraz çalışmamız lazım.Repertuara yeni şarkılar da ekliyoz.O yüzden maalesef eylüle kadar ortalıkta yokuz.Nerde çıktımızı burayı takip ederek öğrenebilirsiniz.
 
Hawdarım, diploman hayırlı uğurlu olsun kardeşim, yeni işin de tabi.. Bi an önce girin stüdyoya da başlayın artık çalışmalara..
Sizi sewiorum.. :LOL:
 
soal kankim; inan 412 için yaptığın herşey için çok saol cnm. bu aralar klavyecimiz Tayvan'a gitmişti yeni döndü, ama o ve davulcumuz Muğladalar şimdi, gitaristimiz de antalyada. sadece ben ve vokal (can) burda izmirde. bizde oturduk kayıtların düzenlemeleriyle boğuşuyoruz. en ufak bir gelişmeyi aktarırım. öptüm
 
Harikasınız walla ne diyeyim, sabırsızlıkla ilk konserinizi beklioruz cnm bnm.. Bi ihtiyaç olursa nerde bulucaanı biliyosun beni :LOL:
For one moment
I wish you'd hold your stage
With no feelings at all
Open minded
I'm sure I used to be so free
Bu şarkıyı da alın repertuarınıza.. Geçmişi yad ederiz be kankam :(
 
Ya feeling yazdığın yazı senin de gördüğün üzere yönetici tarafından silinmiş.Mesajın eğer önemliydiyse özel mesajdan yollar mısın?
Bu arada arkadaşlar Ağustos sonunda Bornova'daki iyi barlardan birinde sahne alıcaz.Ama görüşmeler henüz bitmediği için kesin birşey söyleyemiyoruz.Son haberleri buradan takip edebilirsiniz.
 
Sevgili antibiyotik iki barla da görüşmelerin yanında berry blues ve alsancak bios bar görüşmeleri devam ediyor.Ancak kaesin sonuç olmadığı için birşey söyleyemiyoruz.Tam olarak söyleyebildiğimiz tek şey büyük ihtimalle bornova'da sahne alacağımız.
 
feeling bu grubun fahri menejaridir. keske bir şeyler yapmaya çalışan her grubun onun gibi bir üyesi olsa..
bu arada sanırım albüm bittiğinde biraz ses getirecek gibi görünüyor, şimdiden sıkı durun, beklediğimize değecek bu olay!
 
Feeling grubun fahri menajeri ama bu aralar pek yazmıyo nedense:p Albümde de en çok ben ses getircem :)Şaka bi yana harbiden çok hoş parçalarla geliyoruz:)
 
ekim ayı gibi sahnelerde 412 yerini alıyor, ama malum kayıtlar yüzünden biraz gecikebiliriz. burdan duyurulur. tarzımızı soran arkadaşlar var, biz;
ibo`dan, element eighty`ye kadar akla gelen ne varsa çalıoz...
 
Geri
Üst