Useless-A Perfect Turtles- (Alternative Rock) - Izmir

Evet ama çok şey öğrendik..
Bir müddet ortalıklarda yokuz.. Ardından tekrar eski hızında useless geri dönücek..


Ayrıca bizi her türlü destekleyen herkese teşekkür ederiz..
 
hangi gün izlediğimi pek hatırlamıyorum zira zaman mevhumuyla aram yok şu sıra.lakin diyebilirim ki sizi izlediğim gün en iyi performans sizdendi.çok tebrik eder,devamını temenni ederim.ve küçük bi öneri:adınız da hazır uselessken bi useless çalsanız bi gün?
 
=))
Şu ara benim sınavımdan dolaıy ara vermiştik. Sınavımı atlattım.(istediğim gibi geçmesede). Ufak bir süre daha yokuz. Sonra bir patlama yapicaz..

Önümüzü tıkayan bazı şeyler var..

kastor, eleştirin ve önerin için teşekkürler..
 
ak tevfik antalya da eyüp gümüldür de burak ta biyerde berk i bilmiorum ( ohaaa grup arkadaşım :LOL: ) ben geldim ama kimse yok! bari yarın stüdyoya gidiim yannız başıma bişiler yapıyım :D useless ilk konserinde patlama yaratarak geri gelecek hazır olun!!! ;)
 
bu cocuklarda cok is var cok.. destekliyorum ve seviyorum kendilerini..:>uzak diyarlarda kimselerin gelmedigi gelip de belki de anlatmaya dilinin varmadigi,otobus ve metrolarin patlamis misir gibi patladigi yerde de olsam onlara destegim tam gaz devam ediyo.. i like u guys..:) :D
 
çok sağol caner bizde sizi çok seviyoruz ve destekliyoruz :D dikkat et kendine oralarda ve çabuk gel kaçamak stüdyo yapalım ;)
bide kokuyu takip et, bişiler kokuodur orda şimdi eauheau :LOL:
 
Geri
Üst