Origam (Metal) - Ankara

Afişi görünce heyecanlanıyor musunuz bakayım? :LOL:
Diğer konserden daha büyük ve daha güzel geçecek bir etkinlik bence. Morigam'ın da renk katacağından eminim.
 
E ınsan 2.konserini
Crossfire ,Soulitary, Knightmare ve Magick gibi gruplarla verdigni gorunce heyecanlanıyor tabi :oops:
Orda daha guzel bi konser olucak cidden. Umarım dedigin gibi olur origam renk katarda bizde rahat uyuruz 8)
 
Arkadaslar artık grup ismi ile ilgili geyik cevirmeyelim lutfen ,,, Grup arkadaslarım bundan rahatsızlık duyduklarını belirttiler .. Topicte fazla geyik donmesin lutfen .. Ilgiyle karsılıcanızı umuyorum :)
 
Beste calıcaktık ama grup olarak icimize sinmedi yani tam istedigimiz gibi olmadıgını , bizi tam yansıtmayacagını dusunduk ve baska bir konsere erteledik ...
 
Calmıycaz :? Grupca karar verdik calmamak daha mantıklı olur diye dusunduk cunku icimize sinmeyen bolumler var bölesi daha mantıklı hem ikinci konser olmasına ragmen , beste calmak zorunda gibi hissettik kendimizi ve ne oluo ya dedik icimize sinmedi ve vazgectik... Onumuzdeki konsere işallah :)
 
umarım istediğinizx gibi olur herşey serkancığım bonusum...
gerçi artık bonus değilsin ama biz o günleride biliriz..
Fatith_Down olarak arkanızdayız.........
 
Pentagram - Bir ' i çalarken yetişebildim yemek yemeye çıkmıştım. İzlediğim kadarı ile güzel konserdi tebrikler...

Wasting Love ı da özlemişim... :beer
 
Origam a tebrikler...

Özellikle Serkana tebrik ve teşekkürler hem grubuyla konserde güzel bir performans gösterdi hemde çok güzel 2 günlük kobacan bir metal faciası düzenledi...

Başarılarının dewamı ...
 
Ben de ilk defa izlediğim Origam'ı tebrik ederim.
Soundcheck'ten sonra ilk parçada (yanlış hatırlamıyorsam Symphony Of Destruciton) biraz tutuktunuz ama ikinci parçadan sonra attınız onu üzerinizden.
Pentagram coverları Pentagram'ın sahne tonuyla aynıydı. Bunun üzerine güzel bir performans da eklendi.
Alison Hell parçasında birkaç hata oldu ama olsun. Zamanla oturacağından eminim.

Yalnız şunu söylemeden edemeyeceğim. Elemanların hepsi sahnede hareketsiz durdular. Hiçbir gaz, eğlenme söz konusu değildi. Yani çalınan parçalar iyi, güzel de hiçbir elemanda ruh göremedim. "Seyirci kötüydü" gibi bir şeyi de asla kabul etmem. Seyirciyi gazlayan gruptur zaten.

Tabi, bunlar zamanla olacak şeyler. Hepinizin ellerine sağlık. Önümüzdeki konserlerde bestelerle ve daha gaz coverlarla görüşmek dileğiyle.
 
Evet bene de bir baya güzel bir şarkı :)

Origam'ı tebrik ediyorum temiz düzgün çaldınız, bence bu çok önemli, yani bilinçli müzisyenler izlenimi verdiniz herşeyden önce, biçok grupta bu olmuyor.. Bu olduktan sora gerisi gelir mutlaka bana göre :)

Alison Hell için özellikle tebrik ediyorum :)

Bir de Bc. Rich kullanan gitaristinizi başka bir gruptan daha hatırlıyorum Raven'da izlemiştim bir kere :) Sorsam ayıp olmaz di mi :)
 
Eywallah valla herkese , dediginiz seyler cok guzel seyler bizim icin .. Daha iyi olmak icin calısıcaz .. Oraya gelen bizi destekleyen , bizi destekleyen dostlara cok tesekkurler ... Hepinizi kocaman öptük :) :)
 
Geri
Üst