sertsessiz (Rock/Ska/Pop-punk) - Ankara

Merhabalar. :elsalla Grubu 2003 yazının sonlarında kurduk. Kurulmadan önce elimizde birkaç beste vardı, bunlar üzerinde çalışarak başladık işe ve işte buradayız. Bestelerimizin yanında birkaç tane de coverımız var. Grup son şeklini geçtiğimiz senenin sonlarında aldı. Buna göre sertsessiz elemanları:

Anıl Kaya - Vokal
Ozan Kökkaya - Gitar, Geri Vokal
Kerem Kılıçdaroğlu - Davul
Barış Çimenoğlu - Bas Gitar

İlk konserimizi 12 haziran pazar günü rock alive 28 :))) kapsamında biziz rock barda verdik. konserlerimiz sürecek ve tarihleri buradan bildireceğiz.
 
bizimde bi forumumuz olmuş o zaman bende yazayım birşeyler... Deprem'e, Göktuğ'ya ve tüm Kaotik ve Kaotikgillere ayrı ayrı teşekkürler...umarım ileride daha çok seyirciyle daha fazla coşarız...
 
yorum ve iyi dilekler için teşekkür ederiz

not: sıkıysa olmaya. 1 yıldır konuştuğumuz sertsessiz - kaotik konseri de gerçekleşe, biz rahatlaya :) fahri bizim canımız ola :)

sanırım sertsessiz.cjb.net barış bey tarafından yenilenmiş, bilemiyorum artık ;)
 
maevar demiş ki:
şu sitedeki yamuk oku da değiştirse bende huzura ericem ama neyse :p

başardım genç artık o garip ok yok artık, eskisi gibi artık her şey,rahat rahat huzura er genc..

Fahri tamam sana da kopyalayacam cd söz...hepten korsancı oldum ya ,kendi grubumun korsanlığını yapıyorum resmen... anıl,ozan ve kerem affedin beni :D

artık konser tarihlerini buradan da bildireceğiz...gençler, bundan sonra ''bilmiyorduk'' şeklinde mazeretler yok :LOL:
 
ozan sırf ben dedım dıye vermıs konserı cok duygulandırdı benı:paslında sıtenıze yazdım bıseyler ama okunmuyo pek yazdıklarım,aynı gecen seferkı gıbı oldu..bı sakatlık cıkarmasam olmazdı yanı herkesın normal bı tek benım yazdıklarım bı garıp gorunuyo..barıs gecen sefer yazdıgımı duzeltmek zor oldu demıstı ama sanırım sımdı bı daha ugrasması gerekcek..kusura bakmayın artık..ayrıyetten ılk konser olmasına ragmen de gayet ıyıydı..yıne yapın bı konserde bız yıne en ön saflarda yerımızı alalım:)basarılar dılıyorum ben merve bu arada:)
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Geri
Üst