sertsessiz (Rock/Ska/Pop-punk) - Ankara

manga_fan41 demiş ki:
Site çok hoş olmuş. ;) Daha sizi canlı dinlemeye fırsatım olmadı ama bi gün izmitte konser olursa inş. gelirim :p Buradanda bişi söliyim izmittede bu potansiyel var ama ben festival fln. göremiyorum ne yazık ki en son duyduğumda yalova rock festivali vardı.Belki olmuştur o festival ama gençlerin gidebileceği çok az yer var ve en iyi yerlerde 18 yaş sınırı oluyor.Bende size bişi söliyim YOLUNUZ AÇIK OLSUN ( eğer izmite gelirseniz 18 yaş sınırı olmayan bi yere gelin :) )

eğer imkan ya da bir davet olursa neden gelmeyelim, bizim de çok hoşumuza gider farklı illerde konser vermek.
 
her şeyden önce, Mimarlar Odası Ankara Şubesi' ne bizi bu organizasyona dahil ettiği için, Özge Abla'ya onca işi arasında bize yardım ettiği için, yüksek sesten rahatsız olan adamlara karşı bizi kolluyan tüm talimhane esnafına, bizi çok seven ve sahneye bira ve su gönderen bakkal enver abimize, konsere gelenlere, geçerken durup dinleyenlere ve karşımızdaki tüm camları dolduran talimhane sakinlerine ve de son olarak bize müziği asla bırakmayın diyen tekerlekli sandalyeli amcamıza çok teşekkürler.

birkaç konser fotoğrafına en kısa zamanda sitemizden ulaşabilirsiniz.
 
aaa bunlar unutulur mu hiç? gitarımın başına gelenlerden sonra benden gitarlarını esirgemeyen Barbaros'a ve Türker'e, bu arada çok yorulan MNB'ye; ayrıyetten ziller için Can'a çok teşekkür ederiz, sizlere grupça minnet borçluyuz arkadaşlar :) Özge abla da bizim canımız :p

müzik dinlemeye gelenlere çalmak ne güzelmiş ya :)

PS: Burak! Ben de en az senin kadar salakmışım :p
 
Ayrıca ben bizim için piyasa araştırması yapıp, amfi kiralarken kazık yemememizi sağladığı için Erim abi'ye de teşekkür etmek istiyorum...

10 Temmuz Pazar günü Biziz Rock Barda ''Rock Alive 31'' kapsamında sahne alacağız..Detaylar yakında kesinleşir sanırım..
 
24780763_fb1ff1e5ab.jpg



Not: Dherbedhers çıkmıyormuş.
 
Mesaj içeriği kullanıcılara hiç bir şey katmayacağı düşünülen aritmetik işlem formundaki ifade sebebi ile silinmiştir. Konu ile ilgili fikirlerinizi +1, + 10, :) ... vs. şeklindeki sığ anlatımdan bir adım öteye götürerek kendi özgün cümlelerinizle ifade etmeye gayret ediniz ve lütfen Forum Kurallarını okuyunuz!
 
hehe bi de şu klasik detonelerim olmasa heuhe, gerçi gitarı duymadım pek bu sefer ona bağlayabilirim, adama mönitöre gitar vermesini sölediğim halde pek sallar gibi değildi.
daha sonra bir de sözleri unutmasam sanırım hafızam zayıflıyor sürekli unutmaya başladım :)

bir öz eleştiri daha gerekirse, o da sanırım playliste o kadar ağır başlamamak gerekiyor biraz daha karışık çalsak daha iyi olabilir.

ve son olarak da gelip dinleyen herkese teşekkür ederim. Özellikle Kaotik' e ayrıca teşekkürler, seviyorum sizi gençler.
 
Ellerinize sağlık valla :) Ya detonelik olayı sesi ısıtmayla alakalı olabilir.Dediğin gibi yavaş parçalarla başlayıp sesi ısıtsan(eğer konserden önce başka türlü ısıtmıyorsan) çok etkili oluyor...
 
gusel bi konserdi ama cem karacanın parcasını daha iyi soleyebilirdin belkide o usta sen amator oldugundan kaynaklanıyor ama kendi sarkılarınız iyiydi tebrikler basarılar :)
 
eleştiriler için teşekkürler, her konserde yeni bir şeyler öğreniyoruz, misal playlistin ne yönde gitmesi gerektiği :) daha iyi olacak.
 
Biziz konserinizi izledim. oldukça başarılıydı. Bestelerinizde güzel ama bence daha iyi cover parcaları secseniz daha iyi olabilir..
Yeni konser tarihiniz varmı?

Başarılar
 
sağol... (besteler için yorumundan dolayı)

aslında bize kalsa sadece bestelerle ilerlemek istiyoruz ama pek mümkün olmuyor. Ama genede şu az sayıdaki konserlerimiz besteler için güzel yorumlar aldık.

Coverlara gelince, parçaları olduğu gibi alıp çalmaktan pek hoşlanmıyoruz. Çok popüler rock şarkılarını alıp çalmayı da pek düşünmüyoruz. Bunun yerine genelde eskilerde kalan ama aslında çoğu insanın kulak aşinalığı olan parçaları seçmeye çalışıyoruz. Hem o şarkılara kendimizden de bişiler katabiliyoruz. Buna ek olarak ingilizce şarkı sölemeyide pek sevmiyoruz dolayısıyla ingilizce cover da yapmıyoruz.

Ama bir istisnamız var o da Molly's Lips, o da zaten bir buçuk dakikalık, eğlencelik bir şarkı.

Her şeyden öte, insanların bizi yaptığımız coverlarla değil de, bestlerimizle anmasını umut ediyoruz.
 
ya ben coverların da anılmasını isterim şahsen :) güzel oluyor keratalar ama eğlenceli şarkı seçememe gibi bir sorunumuz var :) bir "nöbetçinin türküsü" olsun, bir "can bedenden çıkmayınca" olsun, özellikle ikincisi adına konuşmak gerekirse, ne kadar sert ya da gaz artık ne derseniz olursa olsun şarkının felsefesi malum olduğundan çok eğlenceli gelmeyebiliyor dinleyenlere, biz eğleniyoruz o ayrı :)

yeni konser tarihimiz şu an yok ama ben de döndüğüme göre her an olabilir belli mi olur?

NOT I: kimse benim gitarıma yamulmuş diyemez :D
NOT II: evet bu hafta kardeş getirecem ona.
NOT III: MNB bu bana yapılır mıydı :D FotogRock projesinde "Göktürk Hanedanı'ndan Bumin Kağan" olarak yer aldığım için çok mutluyum :p
 
tabi sattın güzelim gitarı sızlan şimdi :p

bak bize ozan ve metal tonlarına son veriyoruz :) grup olarak yılmadan çalıştık, çabaladık huhe :)
 
Geri
Üst