M-AUDIO Fasttrack USB II Yeterli verim alamıyorum?

H

Hamshetsi

Merhabalar;
Yeni aldığım harman kardon soundstick III 2+1 müzik sistemini bilgisayarım kaldırmadığı için bu ses kartını aldım fakat hiç bir değişiklik olmadı.halen boğuk ve son ses açınca çatlamalar oluyor.güncel driverlarınıda indirdim, bilgisayarın kendi onboard ses kartınıda devre dışı bıraktım yinede farkeden birşey olmadı.sizce sorun nedir?
 
Sorunun 2+1 ses siteminde olduğunu düşündünüz mü hiç? Eğer pc sorunsuz tanıyorsa -sonuçta usbden beslenen bi alet- sorun ses sisteminden kaynaklıdır. Tavsiyem, ses sistemini başka bi yerde denemeniz yada ses kartını başka bi pc'de denemeniz. Sonucu buraya yazarsanız daha sağlık olur.
 
Yeni aldıysanız garantisi mevcuttur illa ki göstermenizi tavsiye ederim. Onun dışında, driverları düzgün yüklenmemiş olabilir, yada güncellerken sıkıntı çıkmış olabilir. Size tavsiyem usb'yi çekin, aygıt yöneticisinde cihazı tümüyle kaldırın tekrar takın ve driverını yükleyin. aynı anda pc'de tanıyacaktır. win7 kullanıyorsanız otomatik olarak kurar xp kullanıyorsanızda zaten uyarı vericektir, yüklenmesi konusunda. Kendi driverını yükledikten sonra windows'a onay verirseniz sorun düzelicektir.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
ses kartım çalışıyor ses açıp kapatabiliyorum kartın üstünden.acaba usb girişli olduğu için mi sorun veriyor?
 
Kablodan kaynaklı olabilir. Çok çok önemli bu konuda kablo. Daha kaliteli bi kablo temin edip denemenizi tavsiye ederim. Stereo kablodada problem olabilir, usb kablodada.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
daha kaliteli bir kablo bulacağımı zannetmiyorum.o kabloların fiyatları metresine göre değişiyo kalitesine göre değil.forumda aynı kartı kullanan arkadaşlar varmı acaba, onlarda aynı sorunu yaşamış mı?
 
ses kartı ile bahsettiğiniz sorunların farklı olduğunu düşünüyorum.
kayıt programlarında driver olara maudio yu seçip. ses kartından da ses sisteminden de sesi sona getirmeden bir deneyin. o çatlamalar farklı bi mevzu.
 
müzik sisteminde bir problem var heralde şimdide elektirik gelmiyor.yarın üretici firmaya yollayalım bakalım sorunu neymiş bunun.yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim, gelişme olursa tekrar bildiririm size.
 
Çatlama patlama sorununa sebep bitrate değerinin yanlış seçilmiş olması da olabilir. 41khz 48khz arasında seçiminizi değiştirin, 16bit çalıştırmayı deneyin. Belki bunlar çözüm olabilir.
 
Geri
Üst