Mysteria (Heavy,Thrash Metal) - İstanbul

Onur Saydam(Vocal)
Furkan Müderrisoğlu(Ritm Gitar & Back Vocaller)
Doğan Sezer(Lead Gitar)
Tolga Can Şatır(Bass Gitar)
Can Tokgöz(davul)


Grup Biyografisi
Mysteria, 2004 yılının başında davulcu Can Tokgöz ve ritm gitarist Furkan Müderrisoğlu tarafından kuruldu.Gruba sonradan katılan lead gitarist Mert Altındeğer ve bassçı Korhan Gürler'le 1 sene kadar devam ettiler ve 2004 - 2005 senesi arasında 1 konser verdiler ve başarılı oldular.Grup kurulduğundan beri vocal eksikliği vardı ve Korhan Gürler vocal görevini konserde ve stüdyolarda üstlendi.2005'in Ekim ayında Korhan Gürler,maddiyatsızlık ve işinden dolayı grubu bırakmak zorunda kaldı.Grup yeni bir bassçı arayışına girdi.2005'in Kasım ayında ise Mert Altındeğer gruptan atıldı.Grupta 2 kişi kalan Can ve Furkan uzun uğraşlar sonunda yeni bir vocal ve yeni bir lead gitarist buldular.Bulunan vocal Onur Saydam'dı.Onur'un çok samimi arkadaşı olan Can Yüksel'de grupta lead gitar görevini devraldı.Kasım'dan 2006 Şubat'a kadar bu kadro devam etti ve 2006 Şubat'ta bugünkü bassçı Tolga Can Şatır, gruba katıldı.Can Yüksel , isteği üzerine gruptan ayrıldı ve askere gitti.Ardından grubun vocali Onur Saydam'da , dersleri yüzünden gruptan ayrılmak zorunda kaldı.Tekrar lead gitarist ve vocal arayışına girdiler.1 aylık bir süre zarfından sonra gruba şu anda grubun Lead Gitaristi olan Hidayet Can Özcan katıldı.1 ay kadar vocalsiz provalara devam ettikten sonra Onur Can Koçak,gruba dahil oldu.Onur'un ses tonunun,mevcut repertuara uymaması üzerine grup,repertuarını komple değiştirdi ve yeni bir sound yakalamış oldu.Grup,bu kadroyla 2 konser verdi ve büyük beğeni topladı.2006'nın Temmuz ayında Onur Can Koçak, Mersin Devlet Konservatuarını kazanarak gruptan ayrılmak zorunda kaldı.2006'nın Ağustos ayında eski vocal Onur Saydam, gruba dahil oldu ve kadro tamamlanmış oldu.2006'nın Aralık ayında Hidayet Can Özcan,gruptan ayrıldı.Yerini Doğan Sezer'e bıraktı.Grup şu an yeni repertuarı ve besteleri üzerinde çalışmakta.


Gruba emeği geçmiş olan eski elemanlarımız:

Hidayet Can Özcan ( Lead Gitar - Aralık 2006'da Ayrılmıştır )
Can Yüksel ( Lead Gitar - Şubat 2006'da Ayrılmıştır )
Mert Altındeğer ( Lead Gitar - Kasım 2005'te Ayrılmıştır )
Korhan Gürler ( Bass Gitar - Ekim 2005'te Ayrılmıştır )
Onur Can Koçak ( Vocal - Temmuz 2006'da Ayrılmıştır )


Hepsine verdiği emeklerden dolayı ve bizi buraya kadar getirdiklerinden dolayı teşekkürü birer borç biliyoruz.

KAYITLARIMIZI DİNLEYEBİLEÐİNİZ MYSPACE ADRESİMİZ
http://www.myspace.com/mysteriatr

Sert Kalın \m/ \m/
 
Grubun ismini çookk duydum ama Bi dinleyemedim.Can abi bana bi kaydını göndermişti şaşmış kalmıştım...Yalnız şundan çok eminim diğelimki grup çok kötü olsa bile(AMA DEÐİL!!!!) bateriden dolayı sırtı yere gelmez.Kıymetini bilsinler diim/ki biliyolarda.Tüm Mysteria camiasınada bol şans.
 
Can uyuyon mu ewladım yazdığı grup elemanlarına bak tarih öncesi dewirden kalmış arkadaşlar grup artık şöledir:

Onur Can Koçak (Vokal)
Furkan Müderrisoğlu (Ritm Gitar)
Hidayet Can Özcan (Lead Gitar)
Can Tokgöz (Davul)
Tolga Can Şatır (Bass Gitar)

Gördüğünüz üzere grupta bir "Can" çokluğu vardır yakında Furkan ı da kovalayıp yerine isminde Can olan bir arkadaş almayı düşünüyoruz :p (şaka tabi bu Furkan'sız olur mu hiç?:))
Konserlere de 23 Nisan 2006 Bronx eklenmiştir yenileri de çok yakındır bekleyin.
 
Evet konserler yakındır demiştik işte yeni bir konser haberi:

21 Mayıs 2006 On The Run'da MysteriA - Eversoris - Magical Deads - Rotated

Giriş 8 YTL + 1 Bira Kapı Açılış: 18:00

Hepinizi bekleriz
 
Oylesine

Myteria nin sadece bir tane performansini gordum,bence gayet guzel,hepinize basarilar diliyorum beyler,yolunuz acik olsun :)

Tolga bass ta bitanedir diyecek laf yok hakkaten gitara baslayali beridir taniyorum
 
Mysteria 21 Mayıs akşamı On The Run'daydı. Çaldığımız Şarkılar:

Watching Over Me - Iced Earth
Dark Saga - Iced Earth
Symphony Of Destruction - Megadeth
One - Metallica
Holy Diver - Dio
Kings Of Metal - Manowar

Çalmayı planladığımız iki şarkıyı bizden daha önce çıkan gruplar yorumladığı için çalmaktan vazgeçtik.

Konser gayet eğlenceliydi millet baya coştu gibi gözlemledim ben her ne kadar bir-iki şarkıda hatalarımız olduysa da bizim için iyi geçen bir konserdi orada bulunan herkese teşekkürler.
 
Sizi dinlemedik veya canlı performansınızı izlemedi. Fakat sitenizde yazdığınız şeyler için sizleri takdir ettim .. Başarılar :metal
 
Teşekkürler arkadaşım, biz bu ülkedeki müzik anlayışının gerçekten de değişmesini ve artık gerçek müziğe gereken saygının verilmesini istiyoruz. Bunun için de elimizden geldiği kadarıyla bişiler yapmaya çalışıoruz. Umarım bi şekilde bu amacın gerçekleşmesini sağlayabiliriz hep beraber. Tekrar teşekkür ederiz.
 
Geri
Üst