Jackass

onlardan daha delileride var ismini hatirlamiyorum su anda ama bi ara bakip yazarim bi grup genc 3 yada 4 kisiler cok daha fazlasini yapiyorlar
 
gerçekten manyak bir olay...gülmek için birebir..her bölümü seyrettiğinde karın kaslarını ağrıtacak şekilde güldüren bir program..ama maalesef knoxville denen adam jackass'i,sinema kariyerine devam etmek için bitirdi...benim ordaki adamım STEVE-O gerçekten en tehlikeli işleri o yapıyor....JACKASS THE MOVIE'de ayrı harikalıkta,yalnız bu filmi midesi sağlam olan izlesin.....
 
Tasiyici_Cats demiş ki:
bangbus olabilir o minibüsden alacam ben kesin
Abi biz onu arkadaşlarla Türkiye'de yapmayı düşündük yani sadece hayal ettik:
Harem-Gebze minibüslerinden alıyoruz bir tane Magirus-Deutz'lardan :) Ondan sonra arabayı kullanan elemana "UGLY" lakabını takıyoruz ve kızları şöyle kandırıyoruz "Biz İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde okuyoruz işte erkek-kadın ilişkileri üzerine bir ödev-tez hazırlıyoruz acaba bize yardımcı olabilir misiniz?" diye.
 
RiveRwind demiş ki:
SonGoku demiş ki:
Haklısın yaa, daha eve atamıyorum kız arabaya hatta minibüse nasıl atayım zaten minibüsüm de yok.

abicim,güzel hoş da,senin imzanda bir yanlışlık mevcut.Almanca'da iki farklı terim mevcut:''Halt deine Klappe'' ve ''Halt deinen Mund''
Yani Klappe deinen Mund diye bir tabir maalesef mevcut değil.Sen iki tabiri karışıtırıp böle garip bir tarzanca yapmaya çalıştıysan tamam da diğer türlü iki terimden biri ''Kapa Çeneni!''anlamına geliyor...
 
garip garip sıvılar içip deli gibi kusan, bir ayı ile boks yapmaktan, üzerine et bağlanmış iken 3 adet alman kurt köpeği tarafından besin tabağı olmaktan, arılardan iç çamaşırı yapmaktan, korkmayıp bundan bir zevk alan mazoşist tipler..don't try this at home..
 
RiveRwind demiş ki:
Nasıl insanlardır onlar yaa?! "Jackass The Movie"yi izledim; o kağıtla parmak aralarını kesmeleri en süper şeydir:) Gören beni manyak sanacak ama böyle:)

Abi o olay benim hayatımı gözlerimin önünden geçirdi yemin ediyorum acayip birşey ya o.

Taşıyıcı: İşte kağıtla parmak aralarının kesilmesini konu alan bir korku filmi çekilirse belki o zaman korkabilirim ben :LOL:

Beni internet üzerinden alışverişe yöneltebilen tek olaydır Jackass. Serilerini alıp seyretmek acaip oluyor; yakında ticaretine başlayacam :)

Birde Jackass t-shirt' üyle camiye gelen tipler türemese daha güzel olacak, canım ülkem benim; her türlü insanın var...
 
Ticaretine başlarsan alırım haberin olsun :) Ankara da bir akradaştan 9 cd lik tv den capture almıştım... Jackass the Movie'yi seyrettikten sonra televizyonun MTV'yi çekmemesine ilk defa üzülmüştüm. Cd'den idare ediyoruz.
 
Jackass Nedir ¿
jackass bütün yasaklara,konulan sansürlere rağmen mtv tarihinin en çok izlenen programlarından biri olmayı başardı .
ilk defa yayınladığın da herkesi şaşırtmışlardı bir grup genç tehlikeli ve zararlı olduğu kadar aptalca şeyler yapıyordu ekran başında daha önce hiç böyle bir program izlemediği için şaşkın ama kahkalarını tutamayan insanlar vardı.
bu sayı gün geçtikçe artmaya başladı öyleki artık washinton dc olaya el koyarak çocukların ve gençlerin bu programı izlemesinin sakıncalığı olacağına karar verdi sonrasında mtv jackass programını sansürledi programı yapımcısı ve başrol sahibi johnny knoxville bu şartlar altın da çalışamayacağına karar vererek programı bitirdi
2002 yılında gösterime bir film girdi ismi "jackass the movie" ailelerin karşı koyduğu filme gençlik sahip çıktı hiçbir şekilde reklamı yapılmamasına ve medya tarafından kötülenmesine rağmen yalnız amerika da gösterime girdiği gün 23 milyon dolarlık hasılat yaptı ve box office listesinin başına geçti .
iackass.jpg

Bence;
Herşey mantık arayan ve eğlenmenin bile yanlış olduğunun düşünüldüğü bu dünyada ne yapmış olurlarsa olsunlar ben onları çok seviyorum :=)
buarada johnny knoxville aşığım ve o ekiple çalışmak istiyorum.
 
Geri
Üst