Zeus Elektro Gitar ...

Ya arkadaşlar bugun gittim " Jackson " alacam diye. Verdiler elime bi Zeus diye gitar aldık geldik Lay Lay Lom dan iyidir hoştur dediler bide size sorayım dedim. Başlangıç için iyimidir ? 390 $ Doktor korkuyorum.
 
390$ hemde Zeus heee!!!!

Kusura bakma ama sen de kaşınmışsın... Ne gidersin lomlomlaya.. Eğer gitardan iyi anlamıyorsanız adı sanı belli olmayan bir gitar almayın derim. 390$a alacağınız düşük modelde olsa, bir ibanez bir jackson çok çok daha iyi olacaktır. Emin olun.
 
Arkas demiş ki:
01 demiş ki:
Olay şudur abi,"Haşırt the blackboard" :D :LOL: :D

Abi taksimde buluşalım " Kahrolsun Lay Lay Lom " diye yardıralım.

Bence sen kendine derdine yan...

Nedenmi,o adamlar işin ticari boyutunu düşünerek (tabi ne kadar etiğe uygundur o ayrı bir tartışma konusu) sanao dandik gitarı fahiş fiyata kaktırmışlar :)


Senin orda yapman gereken piyasayı bilen,gitardan anlayan biri laylaylom a gitmekti,ama yapmamışsın sonuçlarına katlanacaksın...

Düşünüyorumda biz yeni başladığımızda bize yardımcı olacak kimseler yoktu çevremizde,çünkü gitarcı yoktu otalıkta...

Şimdi metre kareye 10 tane gitarcı,5 tane bass çı düşerken,sizin gibi arkadaşların gidip o lanet olsaı heriflerden kazık yemesi pek doğal bir durum değil..
 
Eğer faturalı aldıysan git laylayloma ben bu gitarı iade etmek istiyorum de bakalım ne diyecekler.Eğer gitarda bi şey yoksa aradan da 1 gün falan geçmişse alabilirler.Hatta yanına bi ebeynini de alırsan daha etkili olur diye düşünüyorum.
Eğer yok paranı iade etmeyiz diyorlarsa başka bir gitarla değiştirmeye çalış.Başka yapacak birşey yok gibi gözüküyor.


Biraz evvel tüketici derneğini aradım ne yapılabilir diye
Bana mal ayıplı değilse(kırık,bozuk hasarlı vb.) paranın iade edilemeyeceğini hatta değişim bile yapılamayacağını piyasa araştırmasını mal alınmadan önce yapılması gerektiğini söylediler.Ama sen yanına birini alıp yine de şansını dene.Ben denerdim açıkçası...
 
Hepiniz Çok Saolun Arkadaşlar...
Aslında Olayın Tamamı Şudur;
Biz Daha Önce Lay Lay Lom'dan Bi Davul Almıştık Onu Götürüp Geri Vererek Bu Gitarı Aldık...
Yani Mecburiyetten....
Elimde O Kadar Nakit Olsa Zaten Almazdım Bu Gitarı...
Bi Jackson Alıcaktım Ama Üstüne Çok Para İstedi...
Bekle Falan Dediler 1 - 2 Hafta Yenileri Gelecek Falan Ama Biliyosunuz Onların Bekletmelerini Hepsi Hikaye...
Yani Mecbur Kaldık...
:(:(:(:(:(

Bide SB Dreams Marka Gitarlar vardı Onlar Hiç Hoşuma Gitmedi Siz Ne Dersiniz?
Onlardan Bi Tane Mi Alsaydım?
 
Gerçi JS30 da kötü bir gitar bence ama neyse.. Sen paranı geri almaya bak. Bence tüm bunları alış-verişi yapmadan önce soracaktın bize. Buda sana ders olsun.

Normal bir alış-veriş olsa kanunen 15 gün içinde iade şansın var. Ama bu durumda bilemem. Git konuş.
 
Arkadaşlar bilmiyorum Zeus denen gitarı elinize alıp çaldınız mı hiç ? Hani kaktırmışlar sana diyosunuzda o gitar çok kötü bi gitar değil zamanında bende laylaylomda js30 ve zeus denedim ve açıkcası zeusu daha tatmin edici bulmuştum. Hiç fena gitar değil. Yani 390$ da az para değilde sonuçta Türkiyede 1. el olarak çok şey alınmıyo o parayada
 
Zeus nedir yahu? Hiç birşey bulamadım internette. Tahminen SB Dreams ın yeni nesil versiyonu veya Türk malı falandır. İnternette olmayan gitardan hayır mı gelir?
 
degistirdinmi;eger ankaradan aldıysan o hödükler sorun cıkarta bili;yok alyayız,olmaz ole sey falan derler.ama senn yasal olarak degiştirme hakkın var zaten. haberin olsun
 
Çirkeflik çıkar,sizi dava ederim falan de paranı geri al.Alışveriş yaptıktan sonra 15 gün içerisinde herhangi bir mazeret bildirmeden paranı geri alabilirsin.Haklarını bilirsen birşey yapamazlar.
 
Geri
Üst