Melek

Merhaba arkadaşlar,

2011'in sonundan beri çalışmalarına devam eden Melek diye bir grup var. Hayal kahvesi, Peyote, Kemancı, Pendor vb. yerlerde sahne alıyorlar. Benim yardımcı olmaya çalıştığım, işin başından bu yana destek olduğum bir grup. Çok değerli bulduğum müzisyen abilerim var grupta.

Gitar/Vokal: Burak Atalay
Bas gitar: Fuat Güney
Gitar/Back Vokal: Umut Uslusoy
Davul: Okaner Ertuğrul

90 ların hızlı grubu Kadıköy'lü Cultus'un vokalisti Burak Atalay 2011'in sonlarına doğru Melek'e can verdi ve grubun şu anki kadrosunu bir araya getirdi. Ekip ilk konserini 09.12.2012 tarihinde Yeni Kemancı'da verdi. Bu konseri Beyoğlu başta olmak üzere Kadıköy ve Bursa'daki mekanlar takip etti. Grup bu süre zarfında resmi olarak yayınlanmamış içerisinde dört parça barındıran "Ölmevalla" adında bir EP'ye imzasını attı ve EP'de bulunan Melek Lekeli isimli parçaya klip çekti. Klip Dream TV kanalında döndü, EP'den bazı şarkılar Açık Radyo ve Kıyı Müzik Online Radyo’da kendine yer buldu. Ayrıca Melek resmi Youtube kanalında yayınlamak üzere EP'de olan ve olmayan yeni parçalarının akustik kaydını 2012’nin Mayıs ayında görüntülü olarak gerçekleştirip dinleyicilerinin beğenisine sundu.

Burak Atalay, Okaner Ertuğrul, Umut Uslusoy ve Fuat Güney birlikte son onbeş yılın birikimini sahneledikleri Melek'te "içsel" ve "melodik" bir yön tutturuyorlar.

Melek Sosyal Medya Hesapları
Soundcloud: http://soundcloud.com/melek-band
Youtube: http://www.youtube.com/user/MelekKadikoy
Twitter: https://twitter.com/#!/MelekBand
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Melek-Band/205459919532313

Bu aralar ikinci EP hazırlıkları sürüyor. Eylülde sezonun açılmasıyla beraber sahnelerde görmeye devam edeceğiz Melek'i.

Benden duyurması :) Şöyle bir de ilk klip parçasını ekleyeyim grubun.

 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Grubun ikinci Ep'sinin adı belli oldu "0<x<1". Bunlarda ikinci EP'den iki yeni parça. Üstte teaserları olan parçaların ta kendileri. Buyrun;



 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Melek 15 Mart Cuma akşamı Kadıköy Karga sahnesinde olacak. Duyurulur. Bekleriz :)

http://www.facebook.com/events/423820561044133/?fref=ts

http://www.youtube.com/user/MelekKadikoy

sona dogur karga 15 Mart.jpg


Melek Karga 15 Mart.jpg
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Melek'in ilk albümü piyasaya çıktı. Sevdiği şekilde müzik yapan grup tarzından ödün vermeden gitar, vokal ve bas gitar kayıtlarını kendi stüdyosunda gerçekleştirdi. Davul kayıtları Nekropsi'den tanıdığımız Cem Ömeroğlu kontrolünde alındı. Albümün mix ve master işleri yine Cem Ömeroğlu'na emanet edildi. Ortaya çıkan sonuç aşağıdaki linklerde ve çeşitli müzik marketlerde. Grubun albüm lansman konseri 1 Kasım 2014 Cumartesi gecesi Karga'da olacak.

ve

Melek'in 2014'ün Haziran ayında Pluton Music etiketiyle piyasaya çıkan albümünün dijital müzik platformlarındaki linklerini aşağıda paylaşıyoruz. Linkler kesin linklerdir. Paylaşabilirsiniz.

Albüm lansman konseri 1 Kasım Cumartesi gecesi Kadıköy Karga'da. Bekliyoruz.

spotify


itunes
https://itunes.apple.com/tr/album/melek/id890791216

deezer
http://www.deezer.com/album/8136846

avea muzik
http://www.aveamuzik.com/#/album----118078

ttnetmuzik
https://www.ttnetmuzik.com.tr/#/album-Melek-307419

Ayrıca dileyenler albümü fiziksel olarak D&R'larda ve çeşitli müzik marketlerde bulabilirler.

afiş karga.jpg

album foto.jpg
 
Geri
Üst