Washburn N1 ve N2 hakkında

bu iki gitarın(N1 VE N2)ozellikleri aynımı,yani tek fark floyd rose mu bana yardımcı olun arkadaslar
şimdiden tesekkurler... :)
N2 nin ozellikleri sanırım bu ama emin degilim bu konuda da bilgilendirirseniz cok iyi olur.

Çift cutaway Alder gövde
Ters kafa akçaağaç sap
Rosewood klavye
22 jumbo nikel-gümüş fret
Krom hardware
Grover burgular
3 pozisyonlu switch
Push/pull volüm kontrol
Washburn 600S Floyd Rose çift kilitli tremolo köprü
Washburn WB621 neck humbucker
Bill Lawrence L500 bridge humbucker
 
N1 de dediğin gibi floyd yerine standart tremolo var birde manyetikler değişik sanırım iki hum da W serisi ,işçilikte biraz daha kötüdür kanımca. Kalan özellikler aynı.

Eğer almayı düşünüyorsan bu ikisinden birini N3 tavsiye ederim bu seriden aradaki farka inanamıyacaksın her konuda çok üstün bi gitar ve sadece bir çift manyetik ile çok ideal bir gitar olmaya aday tavsiye ederim.
 
Şu anda bir tane N2 kullanıyorum. Tavsiye ederim gitarımı :D . Klavyesi inanılmaz rahat, tonları da bayağı iyi. N3 'ü denemedim ama ondan N2 'deki L500 manyetiklerin kullanılmadığını biliyorum. Şimdi dersinki "N3 daha yeni model daha iyisi kullanılmıştır o zaman", ama duyduğum kadarıyla öyle değil, L500 daha sert tonlar verebiliyormuş. N1 'i de denedim. Onun da klavyesi fln. rahat sayılır (N2 'ye göre konuşuyorum tabiki), çift humbucker olması amatör gitarlar sınıfındaki rakiplerini üstünlük kurmasına yardımcı oluyor.
 
Bir de aylardır akord problemi olmuyor N2 'mde ki, kilidinde bir hata olmasına rağmen. İnşallah yardımcı olmuşumdur.
 
N3 N4e muadil olsun orta model piyasaya N4 özelliklerine sahip bir gitar olsun şeklinde yapılmış fiyatıda daha fazla abarmasın diye manyetiklerden kısmışlar. Manyetikleride sağlam yapsalardı(ki bu haliylede oldukça iyi) fiyatı iyice yükselirdi.
 
Norton_Antor demiş ki:
işçilik farkı var işte o ikisi arasında.ağaç kalitesinde de fark vardır elbet.sonuçta manyetik büyük bir problem değil değiştirilebilir rahatlıkla.
Kesinlikle!!! Benim gitarın gövdesi ağaçtan, N1 'in ise bu kaplamalı gibi gövdelerden (klasik işte ne deniyorsa?! :?: ).

Bu fark da aynı manyetik olsa bile ton değişikliğine sebep olur bence ki, oluyor da zaten.

Bu balığı bu gitarlardan birini almayı düşündüğün için açtıysan, ben olsam parayı basıp N2 alırdım.
 
Ben derimki alabiliyorsan N3 al N2 den ciddi anlamda farklı bi dolu özelliği var çok memnun kalırsın yıllar boyu çalınabilecek bir gitar. Ama N2 de alınmaz değil rahatsan oda güzel gitar.
 
Ben N3 denemediğim için bir yorum yapamıyorum. Me_ThuS daha önce bana bu konuda yardımcı olmuştu. Yani ona güvenebilirsin. :D
 
Teşekkür ederim güven için. Elimden geldiğince işte bu arada soruyu soran eleman hiç cevap yazmamış kendi kendimize konuşuyoruz galiba burda :D .Neyse iyi günler.
 
Geri
Üst