K®avat (Alternative) - İzmir

canacanka-t demiş ki:
programa mı başlıyorsunuz dostlarım?neler oluyor anlatın bakalım keşke ankarada olsanız da dinlesek bir şey daha sorcam kayıt alcak mısınız??
Can'cim selamlar. Uzun bi aradan sonra seni sayfamizda görmek gercekten cok güzel. Deneme amacli bi program yaptik. Cok olumlu tepkiler almamiza ragmen biz tatmin olamadik. Ses sistemiyle ilgili ciddi problemler yasadik. Ama sonuc olarak yakin bir zamanda saniriz ki baslayacagiz. Hem alsancak hem bornova gibi duruyo. Netlik kazanmadigi icin su an bisey söyleyemiyoruz.
Kayit olayina gelince; demo yapmadik. Sadece barlara vermek icinse hic yapmayalim daha iyi diye düsündük. Ama yakin zmanda hem kendimiz hem de buralardan sizlere dinletebilmek icin yapacagiz güzel bir demo. Ayrica programlardan da kayit alma fikrini henüz düsünmedik. Eger öyle bi gelisme de olursa eger burdan duyurulacaktir.
Sizin de iyi gidiyodur umarim? Ankara'da etkinlik olursa gelip seve seve calmak sizinle ayni sahneyi paylasmak isteriz haberin olsun :D
Kendine iyi bak dostum cok sagol.
Eywallah...
 
Arkadaslar Carsamba aksami Etap Bar'a gelip bizi dinleyen ve destekleyen herkese cok cok tesekkürler. Ses sistemiyle ilgili yasadigimiz ciddi problemlerden ve dolayisiyla bu anlamda sizlere verdigimiz teknik rahatsizliktan ötürü cok özür diliyoruz. Programla ve bizlerle ilgili hertürlü yorum, elestri, istek v.s. buraya yazarsaniz bizi çok sevindirmekle kalmayip ayni zamanda daha iyiyi yakalamamiz adina yardimci olmus olursunuz.
Cok yakin bir zamanda düzenli bar programlarina baslayacagiz. Burdan her türlü gelismeyi, aninda sicagi sicagina takip edebilirsiniz.
Simdilik hoscakalin..
 
Çarşamba günü etap'ın panosunda gördüm isminizi. Ses sisteminden memnun değilseniz çalabileceğiniz başka mekanlarda var Alsancakta aklınızda olsun dolaşırsanız mutlaka çıkar bişeyler. Başarılarınızın devamını dilerim.
 
Alive-bass demiş ki:
Çarşamba günü etap'ın panosunda gördüm isminizi. Ses sisteminden memnun değilseniz çalabileceğiniz başka mekanlarda var Alsancakta aklınızda olsun dolaşırsanız mutlaka çıkar bişeyler. Başarılarınızın devamını dilerim.
Öncelikle sitemiz girip düsüncelerini bizimle paylastigin icin cok tesekkürler.Alive cok begendigimiz ve takdir ettigimiz bir grup belirtmeden edemedim.
Grup elemanlari önceki müzik hayatlarinda ayri ayri projelerde yer almis olmalarina ragmen K®AVAT ismi altinda birlesildiginden beri yeni bir grup ve isim olmasi nedeniyle biraz teredüt ettik acikcasi Bios,Kybele,Opus gibilerini gezmeyi. Senin tavsiye edebilecegin bir yol yordam varsa paylasirsan seviniriz. Mesela Bios'a gelsek nasil karsilaniriz? Ya da nerelere gidelim baska? Ne tavsiye edersin.
Tekrar sagol. Basarilar..
 
arkadaslar hayırlı olsun ve basarılar dıorum...izmir 3-4 grupla daha kac sene daha ıdare edebılırdıkı...daha dınleyemedım sızlerı umarım en kısa zamanda dınlerım..
 
flexosy saol.... Yazdiklariniz bizim için çok önemli umarim en kisa zamanda görüsürüz. Zaten çikçagimiz mekan(lar) belli oldugu zmn burdan takip edebilirsiniz kib.......
 
Ben öyle tahmin ediyorum ki şubatın ortasından itibaren hem bornova'da hem alsancak'ta düzenli programlara başlayacağız.Ondan sonra zaten farklı mekanlar da olur...Gelen tepkiler yorumlar sevindirici...
 
Herkese selam. K®AVAT; davulcu arkadasimiz Serhat Sahin (StickmasteR) ile yollarini son derece dostane bir sekilde ayirmistir. Kendisine bugüne kadar kattigi hersey icin sonsuz tesekkürlerimizi sunar, bundan sonraki müzik yasantisinsda da basarilar dileriz. Kendisini cok cok iyi yerlerde görecegimizden hic süphemiz yok.
Geriye kalan grup üyelerinin müzige nasil ve ne sekilde devam edecekleri henüz belli olmamakla beraber cok yakin bir zamanda netlik kazanacaktir. Gelismeleri buradan sicagi sicagina takip edebilirsiniz. Ayrica konu ile ilgli görüslerinizi de ekleyebilirsiniz. Simdilik bu kadar..
Kalin saglicakla...
 
canacanka-t demiş ki:
beyler umarım hepiniz için iyi olmuştur ama nolcak şimdi?
Adas cok tesekkürler, sagolasin. Dedigim gibi henüz bisey belli degil. Yani devam mi yoksa tamam mi daha belli degil. Eger devam dersek de geriye kalan 4 kisi mi olur yoksa baska arkadaslarla mi o da belli degil. Ama yakin zamanda (en çok birkac güne kadar) belli olcak. Zaten eger devam edersek kaybedecek zamanimiz yok. O yüzden bir an önce netlestirecegiz. Simdilik böyle...
Eywallah...
 
canacanka-t demiş ki:
hayırlısı ne ise o olsun can'cım ne diyelim ama tamam demeyin devam daha hayırlı olur kariyere göre.. ee tabi başka projeler yoksa :)
Dogru söylüyosun, hayirlisi...
Henüz toparlanamadik bi türlü klavyecimiz yurtdisinda.. Internet ortamindan da detaylari konusamadik. Kafalar da allak bullak zaten. Biraz bosaltalim istedik kafalari, sonra saglikli bi bicimde düsünürüz diye düsündük. Sanirim biraz olsun rahatlamisizdir simdi. Dedigim gibi 1-2 gün icinde son karar verilecektir.
Eger tamam denirse isteyen istedigi bicimde baska projelere yönelebilir tabii.. Bakalim neler yasicaz? :D
Eywallah...
 
Her biri cok sevdigim saydigim degerli arkadaslarim olan K®AVAT'a kalbimin en derinlerinden gelen en buyuk samimiyet ve ictenliklerimle basarilar diliyorum.Sizi de cok daha iyi yerlerde gorecegimden suphem yok.Herkes icin her seyin hayirlisi olsun...Kolay gelsin...
 
OOo ilginç gelişmeler olmuş grupta :) Hayırlısı diyelim arkadaşlar hepinize ayrı ayrı başarılar diliyorum (klasik forum cümlesi) Nyse sizi yakından takip ediyorum Güzel işler yapacaksınız !
 
warsavas demiş ki:
OOo ilginç gelişmeler olmuş grupta :) Hayırlısı diyelim arkadaşlar hepinize ayrı ayrı başarılar diliyorum (klasik forum cümlesi) Nyse sizi yakından takip ediyorum Güzel işler yapacaksınız !
Ohoo Savas'cigim öncelikle sayfamiza hosgeldiin (bak buda ev sahibi klasik forum cümlesi :p)
Dedigin(iz) gibi hepimiz icin hayirlisi, cok güzel seyler yasadik bu zamana kadar. Öyle kavga gürültü de yok zaten, Serhat ile arkadasligimiz her zaman bakidir.. Iyi dileklerin icin cok tesekkürler, yakin zamanda ayni sahneyi paylasmak üzere.. Eywallah...
Bu arada merak edenler icin söyleyim: Savas; cAsH (her ctesi Dungeon'da) grubunun gitaristidiir. he he
 
Geri
Üst