Kulaklık Önerisi

İyi akşamlar arkadaşlar, 200 liralık bir limite kadar bir kulaklık almak istiyorum, düşük frekansları da verebilmesi ve desibelinin yüksek olması aradığım özellikler. Sennheiser'ın birkaç kulaklığını frekans aralığının dar olması, phillips'in birkaç modelini de desibelinin düşük olmasından dolayı eledim. Bu özelliklere uyabilecek, dinlerken basları da net duyabileceğim, berrak bir kulaklık önerebilirseniz çok sevinirim
smile.png
 
epey önceden senheiser cx300ii kullanmıştım onu da elediniz mi bilmiyorum ama sesleri epey tatmin ediciydi basları da oldukça iyiydi. şu anda beats studio kullanıyorum onunla kıyaslarsam cx300ii kulak içi olmasına rağmen basları oldukça iyiymiş. tiz sesleri de o fiyattaki çoğu kulaklıktan iyi verir. biraz daha bütçeni yükseltirsen akg falan var onlar da iş görür kulak içi ;)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
kulaküstü alma niyetindeyim aslında, kulakiçi kulaklıklar ufak yaralar oluşturuyor kulağımda, varsa kulaküstü önerilerinizi alabilir miyim? teşekkürler yine de :)
 
kulaküstü olarak monster beats'in tüm ürünlerini denedim sizin bütçenize en uygunu solo hd'ler onlar da çok güzel aletler ancak fiyat olarak 500 lirayı buluyor diğer markalarla ilgili yorum yapamayacağım :)
 
bu frekans desibel aralıkları ne kadar doğru bilinmez.
Philips hepsinden iyi frekans gösteriyor, ama hifi ses vermiyor.
Birde philips akşamı kırılmıştı, sağda solda ses dengesi bozulmuştu.
Beyerdynamic tavsiye edebilirim.
http://www.kulaklik.com/
burdanda bakabilirsiniz.
 
Geri
Üst