45 Yaşındayım Ve Oyun Oynuyorum

Bu yaz simülatör oyunlarına sardım. Takıldığım oyunlar :

  • Foestry 2017
  • Bridge 2
  • Construction Simulator Gold Edition
  • Euro Truck Simulator 2
  • Farming Simulator 2015
  • Train Simulator 2015
  • American Truck Simulator - Arizona
  • Trans Ocean 2
Sıkıldıkça dönüyorum. Gece sıcağında uyuyamadığımda zaman geçirmek için birebir. Özellikle Bridge 2 tam kafa patlatmalık, basit ama düşünmeye itiyor.
 
İlk bilgisayar oyunum Commoder 64 diye bir bilgisayarda oynanabilen Aztecs



Bugünlerde ise en çok oynadığım oyun Dota 2. Çok dediğime bakmayın 11 bin saat sadece. Oyunlara vakit bulmakta baya zorlanıyorum.. 11bin saati 5 yıl içinde yapmışım. Şimdi 27 yaşımda olduğumu düşünürsek 80 yaşıma geldiğimde bu sayıyı yaklaşık 120 bin saat yapmış olacağımı düşünüyorum.

upload_2016-8-20_21-34-11.png


Bu sadece buz dağının görünen kısmı. Diğer birsürü klasik oyunlara da bi bu kadar daha vakit harcamışımdır.
Bu arada Dotadaki ratingim de 6k ayıptır söylemesi :D 6.5'dum da nooblar yüzünden biraz düştüm. Forumdaki dotacılara biraz şekil yapmış olayım.

upload_2016-8-20_21-38-23.png
 
(Bana göre) güzel RPG'lerden biri olan Titan Quest, 10. yıl özel paketi çıkardı. Daha önceden Titan Quest ve Titan Quest: Immortal Throne diye 2 seriden oluşan oyun, bu pakette birleştirilmiş halde. Makalelerde yazılana göre daha fazla boss, daha fazla karakter mevcutmuş (Daha yeni başladım, görmedim pek bir fark. Tek fark olarak boss kesimleri Normal seviyede bile zorlaşmış.).

Oyun Steam'de indirimli fiyatı ile 7.75 TL. Önceden Titan Quest serilerinden birine sahip olanlara ise ücretsiz.

Titan-Quest-Anniversary-Edition-2016.jpg
 
tearaway unfolded tavsiye ediyorum.

sincap krala çük tacı yaptım.nah fotoğrafı çekip bayrak yapıyorum falan.

bunlarla eğleniyorum işte.
 
Town of Salem. İster web tabanlı (ücretsiz), isterseniz de biraz daha gelişmiş halde (donma, takılma olmadan- 10 TL gibi bir şey) steam üzerinden oynayabilirsiniz. İnanılmaz eğlenceli. İngilizce için pratik de oluyor, veya arkadaşlarınızla girerseniz ve skype üzerinden falan konuşarak oynarsanız çok eğlenceli.

Oyun roleplay üzerine kurulu, Town, Mafia ve Neutral karakterler var. Her karakterin kendine ait mekaniği var. Başlarda oyunu anlamak için 5-6 saat boyunca Türk oyun yayıncılarının oyunlarını izledim. Anlatarak oynuyorlar diye. Şimdi de girip kendim bir şeyler yaparak öğrenmeye çalışıyorum tam anlamıyla.

Burada karakterlerin analizi var : Oyun Boku: Town Of Salem Oynanışı

Burada da oyunun web tabanlı linki : Town of Salem

Burada da steam linki : Town of Salem on Steam
 
Destiny'nin rise of iron dlc'si nihayet bugün başladı. Burada oynayan var mı bilmiyorum zira bir ara epey yokladım ama ses çıkmamıştı. Sonradan oynamaya başlayan olursa eklesin, her türlü yardımcı olmaya çalışırım. Psn id: akchamurat
 
Geri
Üst