45 Yaşındayım Ve Oyun Oynuyorum

size bir tavsiye vereyim gta tarzı 3rd person oyun severler ''Sleeping Dogs'' a mutlaka bakın günlerdir kafamı kaldıramıyorum grafikler muhteşem, ingilizce bilmeyede gerek yok anlaşılıyo zaten rpg olmadığı için sorun olmuyor. tereddütle almıştım oyunu ama bağımlısı oldum bitirene kadarda rahat yok bana :)
 
4-5 gecedir 1,5 saat içinde sırasıyla NBA 2K11, WRC 2011 ve Counter Strike oynuyorum. Sıkıcılıkta her türlü kapışırım ama bu tabii ki FM 2013 elimize ulaşana kadar böyle devam edecek.

Skyrim hiç oynamıyorum uzun süredir, oynamak istiyorum ama oynamıyorum. Ne oldu bilemedim.
 
Fifa 99
Age Of Empires'in butun serileri (ek paketlerle birlikte)
Counter Strike

Hayatimin 3 oyunu. Fifa 99 xp'de calismadigi icin oynayamiyorum malesef artik ama diger ikisini hala oynuyorum. Online atanlar haber versin geleyim.

*Purga, cok guzel Deathmatch ve GG serverlar var. Sxe 13'den kaynakli bir takilma sorunu yuzunden bu 1-2 haftadir pek oynayamiyorum ama gel dersen hazirim.
 
Ya açıkçası pek eskisi kadar iyi değilim. Öyle gruplu oyunlarda fasulye edebilirler beni, eskiden gözüm karaydı şimdi bildiğin heyecanlanıyorum anasını satayım. Ama eskiden böyle bire bir kapışmalı haritalar vardı, ufacık yerde bıçakla ya da olabildiğine geniş bir alanda sniperlarla bire bir kapışma yapardık. Onun gibi bir şey mi senin dediğin? Onlar çok zevkliydi ama bulamıyorum artık.
 
Birebir derken 2 kisi diyorsan o cok zor. Anca kendimiz harita acip karsilikli oynayacagiz. Ben de tersi 16'ya 16, 32 kisilik hinca hinc dolu haritalari seviyorum. Gerci herkes kafasina gore gidiyor artik zamane bebeleri. İlk ciktiginda daha oyunun özüne dönük olarak takim ve sistem oyunu oynardik biz. Simdi ben "walk" yapiyorum (yuruyorum aq walk yapmak ne :D) mal bebenin biri kosa kosa geliyo saga sola ates ediyo gecip gidiyo. Dusmana yerimi belli ediyo piç. Simdi direk tokat sebebi benim icin, asabilesiyorum boyle mantik disi davranislara maruz kaldigimda.
Boyle herkes kafasina gore takildigi icin degisik oyun cesitlerine yoneldim ben de.

Deathmatch var öldüğün an haritanin herhangi bir yerinde (her öldüğünde degisiyor) 1-2 saniye sonra hemen doguyorsun. Para yok, istedigin silahlari secebiliyorsun. El almak diye bir sey de yok. Ha eger karsi tarafi ayni anda oldururseniz otomatik olarak aliyorsunuz eli ama eger harita doluysa imkansiza yakin bir sey. Zaten el almanin da onemi yok bunda. Kaos'un, savasin icindesin. Dogar dogmaz basliyorsun atraksiyona.

Gungame (GG) var. Bu benim su an en cok sevdigim. Herkes 1'in 1'i ile basliyor haritaya. Cok guzel ve komik haritalar var. Sponge Bob, Simpsons falan. Yani sira eski klasikler de var. Neyse servera bagli olarak ya 2 kisi ya da 4 kisi öldürdüğünde 1'in 2'sine geciyorsun. boyle boyle tabanca bitiyo, pompalilara, oradan otomatiklere, oradan tufeklere, oradan bombaya, en son da bicaga kaliyorsun. Git gide silahlar artiyo yani. Baya eglenceli.

Zombie var bir de. Bu da GG'den onceki favorimdi. Burada iki takim yok, ct de olsan teror de olsan birbirini vuramiyorsun. Her el birisi zombi oluyor. Zombi olan kisinin ekraninda oyun basladiginda zombisin beliriyor. Sadece o biliyor, digerleri bilmiyor. Herkes paranoyak sekilde birbirinden kaciyor oyun baslar baslamaz:ROFLMAO: Sonra bi ciglik sesi geliyor ve zombi belirlenen karakter zombiye donusuyor. Skin'leri de guzel yapmislar. Kanlar, etler, ustu basi dagalmis bir zombi. Kac kisi varsa zombi avina hucum. Eger zombi seni oldururse sen de zombi oluyorsun ve enfeksiyon yayiliyor boylece. Herkes zombi veya butun zombiler ölene kadar devam ediyor oyun. Bunun da kendine has haritalari oldugu gibi klasik haritalarda da oynanabiliyor. Bazi haritalarda eklentiler var. Mesela dust2'de ct'nin dogdugu yerde tahta kapinin karsisindaki taş tepecigin uzerine cikabiliyorsun. Oraya zombi gelemedigi icin hakimiyet kayitsiz sartsiz senin oluyor. Fakat bu noktada da bazi server'larda gene farkli zombiler var. Bi tanesi hulk vari cani cok fazla ama agir. Bir digeri siska ama hizli. Bir tanesi yuksege ziplayabiliyor seklinde.

Jail var. Bunu tamamen ilk okul cocuklari oynuyor. Gardiyon mikrofonla yonettigi icin (yazmasi cok zaman aliyor o yuzden mikrofon) oradan biliyorum seslerini duyuyorum. Ozel hapishane haritalari var. Kogusta doguyorsun, herkesin uzerinde daltonlar gibi cizgili pijama var. Disarda hali saha, kultur fizik icin tahtalar, pist falan var. 1 tane de gardiyan var. Gardiyan kogus sürgülerini aciyor ve mikrofonla gorev veriyor. İste piste gidilecek, ilk basta kutulardan atlanacak, sonra egilip tahtalarin altindan gecilecek, sonra havuzda yuzulup tekrar geri donulecek vs vs.. Talim yaptiriyor yani. Silah falan yok. İlk yapan kazaniyor. Boyle mal bi oyun amacsiz.

İsmini bilmedigim baska bir tane var. Bunda da hic silah yok. Indiana Jones gibi hareketli duvarlar, birden yikilan merdivenler, donen kopruler falan var. Tamamen ziplayip, hoplayip, kosusturmalik bir bolum. Baya zor ve sabir istiyor. Puan aliyorsun sadece.

Beynim durdu.. Baska varsa yazarim gene.
Ben GG takiliyorum yogun olarak ama dedigim gibi sXe 13. sürümünde bir sikinti var. Nette baktim benim gibi olanlar var. Belli bir sure sonra oyun donuyor. Yeni sürümünde kaldirirlarsa girip oynamaya devam edecegim.
 
Borderlands 2 sardıkça sarıyor. Eli baltalı saykolar küfürler tehditlerle üstüne gelirken coşuyorsun, gözün dönüyor. Adrinil... adraline... ardanilin... ardinal (adrenalin, Cem yılmaz stayla :D )
 
Bu borderlands dediğiniz online bir şey mi, nasıl bir oyun? Balta-sayko-küfür-tehdit denince kafayı çeviriyor insan şöyle bir. Kursanıza lan bana da, haftasonu çıkmayayım evden oynayayım.
 
Oynanırlık açısından counter'dan farklı değil. FPS işte. İlkinden başlamak kaydıyla oynarsan hoşuna gider gibime geliyor. Online modu da var, normal senaryosu da var oynayabileceğin.

 
K_r_m, dota oynuyormusun/oynadınmı ? :D
Abi, benim populer seylere on yargiyla yaklasan ve sevmeyen bir yanim var. Daha dogrusu soyle diyim birden anlamsizca populer olan, herkesin eline ayagina mantiksiz sekilde dusen seyleri sevmiyorum. İtici geliyor bana. Simdi bu dota da bizde feci patladi. 10 yasindaki cocuktan 40 yasindaki (baslikla uyumlu oldu :p) adama kadar anlamsizca ve birden türedi. Millet yillarin oyunlarini birakti 7/24 dota (Wow var bi de) kastiriyor.
Ha, orta okul-lise donemime gelseydi affetmezdim üterdim. Ama simdi artik zor.
Bi de su var, bu diablo basta olmak uzere frp'lerde milyon tane "item" var. Senin karakterin yaptigi ayri digerleri ayri. Cok kafa karistirici geliyor bana bu yastan sonra. Her ne kadar kucukken Warcraft ile temelini atsam da uzerine ekleme istegi hic olusmadi.

Bi de artik oyunlar ilgimi cekmemeye basladi. Yastan dolayi sanirim. Pek baglayici/gercekci gelmiyor. Online olursa anca oyle. Eskiden 10 saat fifa atardim bana misin demezdi. Ruyamda devam eder, sabah tekrar cosardim cimlerde. En son oynadigim futbol oyunu Fifa 2000. 12 sene gecmis utanc kaynagi :sorry:
Crysis'ler son donem ilgimi cekti belki ucuza bi yerden bulursam alip bi yavas yavas atayim diyorum. Bi de bu yukarda konusulan Borderland icin arkadas gecen gun kur da atak dedi. Burdan da topluca bi online bahsi donerse yaparim bir cilginlik gelirim yaniniza.

Baya karisik yazdim ha..
 
haa k_r_m nikli biriyle atışmıştım zamanında da acaba senmisin dedim deşifre edicektim asıofgjaosışfjg harbiden ya ps3 olan falan varmı toplu online bi oyun oynayalım mw3 oynayanınız falan yokmudur ya yada mortal kombat 9 :D
 
Ahahahahaha o da iyiymis :LOL:
Mortal Kombat 3'u sega'da bitirmistim seneler evvel. Son adama kadar liu keng (dogru mu yazdim?) ile gelmistim. round acilislarinda bisiklet yapip atarı koyuyordum fiks. Son adamda baktim yemiyo sub-zero ile bitirmistim oyunu. Sonra Mortal Kombat 4 (Trilogy ile ayni mi oluyo?)'u bilgisayarda bitirdim. O seneden itibaren 3 boyutlu olarak degisti oyun. O noktada biraktim. Fifa gibi bi 10 sene de o olmustur oynamayali. Taa 9'u bile cikmis vay anasini.
 
Hitman severleri sevindirecek bir haber:

31815_550x250.jpg



Square Enix Ltd ve IO Interactive A/S, Hitman: Absolution’ın Turkçe Lokalizasyon ile geleceğini duyurdu. Serinin son oyunu Hitman: Absolution,Turkçe altyazı ve menu seçenekleri ile PlayStation®3, Xbox 360® and Windows PC platformlarında 20 Kasım 2012’de satışa sunulacak.

İşte Hitman: Absolution’ın ekibinde yapımcı olarak görev alan Hakan Abrak’ın bu heyecan verici duyuru ile ilgili söyledikleri:

“Turkiye’deki bir çok Hitman takipçisine Turkçe lokalizasyon sunabildiğimiz için gerçekten çok heyecanlıyız. Hitman Absolution güçlü bir hikaye ve etkileyici bir yazıma sahip ve Turkiye’deki Hitman takipçilerinin bunu en iyi şekilde tecrübe edebilecek olması gerçekten harika”

HITMAN: ABSOLUTION’da oyuncular Ajan 47 için şimdiye kadar ki en kişisel görevle karşı karşıya kalacaklar.Teşkilat tarafından ihanete uğramış ve polis tarafından aranan Ajan 47’e, tehlikeli ve yozlaşmış bir dünyada kendi kurtuluşunu bulması için yardım etmek oyuncuların elinde.
 
Geri
Üst