Line 6 Pod X3 , Vox Tonelab Ex Vb...

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi iki prosesör arasında kaldım.Tabi başka önerilerinize de açığım.Öncelikle şunu belirteyim.Pedalı ev içerisinde sadece ses kartı görevi görmesi için kullanıcam.Hem evde ses kartı görevi görüp kayıtlar alabileceğim,hem de ev dışında sağa sola götürebileceğim bir pedal arıyoorum.Ton olarak değil de teknik beklentilerim şunlar,

1)Bünyesinde sağlam bir ses kartı barındırmalı.Çün ki guitar rig vb yazılımları çok sık kullanıyorum.

2)Guitar Rig vb.kullanacağım için,Usb foot controller özelliği olmalı.Umarım Tonelab da vardır...

Pedalı kesinlikle 2.el alıcam ona göre öneri sunabilirseniz çok iyi olur.Şimdiden teşekkür ederim...
 
line6 hd400 kullanıcısıyım sahsen memnunum performans ve ses kartı görevinde kullanımda.line6 drive tonlarda biraz daha kendini kanıtlamıs gözüküyor efectlerde fena degil gibi geldi ama mükemmel diyemem.eger amfin iyi bütceni yüksek ayarlıyabilirsen nova sistem öneririm anolog bir drive dijital efeckler verir.- yanlaarı ise ses kartı olarak kullanılmaması ve amfi similasyonu yapamaması olur.fiyat olarak ta tüzluya gelecektir.
 
X3 Live al, hem kolaydır hem rahattır.. Hemde iyi ayarladıktan sonra çok güzel tonlar alırsın hocam. Youtubeden biraz araştırıp dinlemeni öneririm :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Hala kafamda belirli bir cihaz yer etmedi.Bu x3 ün ses kartı performansı hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevineceğim.
 
Pod x3 var elimde, ondan once m audio fast track 2 vardi, asagi yukari ayni 24 bit 44100 veya 48000 khz olmasi lazim, ama ust model kartlardaki gibi 96000 khz kayit secenegi yok...
 
Geri
Üst