Ateri

Valla herkes street fighet mortal kombat final fight oynarken ben paso blues journey, golden axe gibin herkesin uzak durdugu oyunları oynardım.Ne gunlerdi be hiç sıra bekledigimi hatırlamam.Daha kucukken belliymiş ilerde nası biri olacağım.
 
Dos ta bir Double Dragon vardı.İlkiydi heralde,ilk oynayışımda ne kadar mutlu olduğumu hatırlıyorum; resmen mucizeydi benim için.Bitmezdi de kolay kolay.Şimdiki oyunlar gibi değildi.Bu 3D çıktı oyunlarda bitti be.(Oyunu bulabilsem yine oynayacam ama yok baya eskiydi heraldeki bulduğum en eski sürümü bile renkli)
 
Roth-Azad demiş ki:
O değilde tüm Türkiye'de nasıl herkes Boss'lara bölüm sonu canavarı diyebiliyor, hangi ara böyle bir terim yerleşti :D
Kimse Contra'yı yazmamış, es geçilirmi ya :)
Bu arada Tekken'ciler bu oyunun 5.si çıktı biliyorsunuz değil mi? Bir bakın derim serinin geleneklerini koruyan ve bir sürü yen şeyler katan mükemmel bir oyun.

Contrada müthişti
 
Abi ne oynardık eskiden.mario'nun çeşit çeşit versiyonları çıktı.Sonra hileli versiyonlar...Mertlik bozuldu kardeşim.Yaşasın Normal Süper Mario ve ortağı Luigi
 
bilgisayarım bir aydır power yüzünden çalışmadı.Bu arada eski sega megadrive 2'mi bir iki kurclamayla hayata döndürdüm.özellile star wars diyaloglarına biraz daha kassam ingilizceyi sökerdim.Sürüklenmenin,uykusuzluğun ne demek olduğunu öğreten bu yoldaşı bu gün törenle dolabın üzerindeki unutulmuşluk mekanına kaldırdım,bir dahaki arızaya dek...
 
romnation.net baya eskilere dönebilirsiniz.Oyun rom ları emulatorleriyle birlikte sunuluyor.Amiga,Sega,Atari baya bir dönersiniz eskiye.
 
Benle Marvel vs Capcom kapışacak delikanlı var mı uleay:) Samurai Shadown da olur:D

Yannız istanbulda ateri salonu kalmadı gibi artık naapacaz??Hepsinin yerine PS salonları kuruldu.Bir kültürü daha yokettiler...
 
4. Sınıfa gidiyordum. COMMODORE 128D bilgisayar getirmişti babam. O gün sabaha kadar ya uyumadım ya da geceden erken vakitte uyanıp oynamaya başlamıştım. C128D olunca hem C64 hem C128 oluyordu.(hem winxp hem win98 olması gibi bişey sanırım)

O zaman volfied vardı, şimdi de var:)

Demek ki bir şey değişmemiş :LOL:
 
:D :D :D bende de bir amiga plus 500 vardı ve makinadaki tek favori oyunum sensible soccerdı huah be ne günlerdi sabahlara kadar oynayıp agzımdan salyalar aktıgını hatırlarım şerefsizim ;) varmıdır acep birilerinde hala plus ve sensible
 
yolcu demiş ki:
4. Sınıfa gidiyordum. COMMODORE 128D bilgisayar getirmişti babam. O gün sabaha kadar ya uyumadım ya da geceden erken vakitte uyanıp oynamaya başlamıştım. C128D olunca hem C64 hem C128 oluyordu.(hem winxp hem win98 olması gibi bişey sanırım)

O zaman volfied vardı, şimdi de var:)

Demek ki bir şey değişmemiş :LOL:

marvel vs capcom, süperler felan çok kolaydı, ama çok zevkli bir oyun. hala mame 32 emulatöründe oynuyorum...
 
ilk Game Star diye sarı bi atarim vardı. sonra Almanya'dan Süper Nintendo geldi. babam da Sega Megadrive almıştı. ben Sega'yı daha çok seviyordum; hem siyah olduğu için daha çekici geliyordu, hem de grafikler daha iyiydi. sonra Ps one geldi, ardından Ps2... artık konsolları bir kaç oyun dışında açmıyorum.

eskiye dönüş yaptım; açıyorum Mame32 plus'ı, Neo-geo emülatörlerini oooooh! Mortal Kombat, Contra vs...
 
Geri
Üst