Lütfen Yardım!!atacağım Midiyi Wava Çevirebilecek?

Guitar prodan yazdığım davulu cakewalk programında wava dönüştürmemi söyleyen bir arkadaşımdan yola çıkarak davulu yazdıktan sonra cakewalktan bu dönüştürme işlemini yapamadım. Kaydetmek istediğimde kayıt edici seçeneklerinde sadece mikrofon gözüküyor, ayarlardan girip driverleri kontrol ettiğimde de sadece mikrofonla karşılaştım. Bilgisayarım da Almanca olduğundan herhangi bir driver kontrolü yapamıyorum. Acaba bilgisayarında cukewalk gibi bu midimi kaliteli wav olarak çıkarabilecek programa sahip biri varsa bana özelden ulaşıp midimi alıp wava çevirip bana atabilir mi? Yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.
 
Bu işi online yapan siteler var, aşağıdakileri bir dene

http://media.io/

Ya da

http://www.hamienet.com/midi2mp3

bu da nasıl yapıldığını anlatan site

http://www.fanhow.com/knowhow:Convert_MIDI_to_WAV_online_30665369

İlk site işini görecektir diye düşünüyorum. Dosya seç kısmından midi dosyayı bilgisayarından bul, siteye upload et. Select format kısmından Wav'ı seç ardından kalitesini belirle. Convert'e bas ve bekle. Hazır olunca download seçeneği çıkacak. Bilgisayarına indireceksin Wav olarak.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Bu işi internetten cukewalktan kendim yapabilsem çok daha kaliteli bir sonuç alacağımdan yapasım yok. O yüzden ben şansımı hâla denemek istiyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Verdiğiniz 2 web converteri de denedim. ilkinde davul yerine korna sesleri ile karşılaştım 2.si de convert yapamadan sayfa geçişinde error veriyor. Yine de teşekkürler.
 
Böyle bir yazı buldum belki işine yarar.Guitar pro hiç kullanmadım :)

Guitar Pro ve istenilen tab açılır.
Dosya>Gönder>Wave veya Midi (isteğe göre) seçilir)
Ekrana çıkan uyarıya tamam denilir.
Çıkmamasını istenilen enstrümanlar alt kısımdan mute edilir ve Play'lenir.
Oynatma sırasında aynı zamanda kayıt işlemi gerçekleşir.
İstenilen yerde durdurulur ve işlem tamam.
 
bilgisayarın hoparlör çıkışından line in girişine bağlantı yap.Küçük uçlu,2 ucuda erkek jack kullanıcaksın.Guitar pro dan çalarken kaydet :)
 
MIDI'yi Wav'a cok super bicimde cevirmek istiyorsan DAW denen Sequencer yazilimlarda kendi istedigin Plug-in'ler ile MIDI'lerini esleyerek, uzerine kusursuz digital process yaparak ve yaptigini Master'layarak sonuc elde edebilirsin. Produktorler essek mi o kadar kolay olsa internetten acar Wav'a cevirir elini surmeden is bitirirdi :)
 
Geri
Üst