Overdrive / Distortion Pedal Tavsiyesi

Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için en uygun yer burasıdır diye düşündüm, yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim.

Başlıktan da anlaşılacağı gibi pedal tavsiyesi istiyorum. Daha önce hiç pedal veya prosesör kullanmadım. Elimde Epiphone Les Paul Zakk Wylde Bullseye replika bir gitar ve Marshall MG15CDR amfi var. Yapmak istediğim müzik tarzı metal/heavy metal/death metaldir. Daha sert, Lamb of God vari ses almak istiyorum. Fiyat konusunda bütçem biraz sıkıntılı, en fazla 200-250 liraya çıkabilirim.

Son olarak, dün pedal almaya karar verip bugün bu konuyu açan birisi değilim, yaklaşık 2 aydır araştırıyorum. Aklımda 1-2 pedal var, Little Big Muff Pi, MXR ZW-44 ve Boss Os-2 gibi 3 seçeneğim var. Bunlar arasında hangisi yukarda söylediğim tarza uygundur ? Veya aynı fiyata daha uygun var mı ?
 
Konuya yabancıyım da, sanırım MS pozitron dediğiniz marka değil, kendi pedallarını yapıyor değil mi ?

http://turkrock.com/threads/10280/

Marka aslında, kendi tasarımı pedallar yaptığı da oluyor. Ama genelde piyasadaki pedalların klonlarını yapıyor. Tüm pedalları true bypass, kendi elleriyle yapıyor ve oldukça kaliteli ürünler çıkarıyor ortaya :) fiyatları da orijinal pedallara göre çok uygun tutuyor. O linkini verdiğin başlığı biraz karıştırırsan daha çok bilgi alabilirsin.
 
Geri
Üst