Gibson Ve Shred&sürat Meselesi

K_r_m yakın bir arkadaşımda PGM500 var. Sapı o kadar ince ki en ince Gibson, o kadar ince olamaz düşüncesindeyim. Bildiğin kağıt gibi. Patates gibi ellerime rağmen bir an ben de kendimi daha hızlı çalarken buldum. Sevemediğim bir karakteristik tonu vardı aletin. Tizleri çok abartılı geldi bana. Ne kadar amfiden kıstıysam da istediğim gibi dizginleyemedim. Humbucker neck bile bariz tiz geliyordu. Strat single bridge pozisyonundan da tiz.

Dönemin shred soundu çok yüksek gain istediği için öyle tercih edilmiştir çünkü nüanslar devasa distortion gainlerinden çok zor belli olur, bende kendi rg'mde bilgisayarda o tonlara gitmek istediğimde amfi öncesinde eq ile parlatıyorum daha fazla dinamik etki oluyor.
 
les paul kasanın şeklini çok seviyorum.srat kasa gitarlar ibanez vs bana dandik geliyor. Cort cr100 var bende memnunum. gerçek les paul şekil ton çok iyi ama klavyesi kalas gibi geliyor birde bırak çalmayı gitarı kaldırmak başlı başına sorun... yenilerinin gerçi içi boş.. param olunce bir custon alacağım
 
ibanez
PGM300RE_neck.jpg


gibson

30U-13202_neck-back.jpg



LPSTDHS_Les_Paul_Std_08_HP_Tenon.jpg


belki bundandır
 
Geri
Üst