M-audio Fast Track Usb Ii Sorunu

#1
Aleti 1 gün önce aldım. Bilgisayarın DVD-Rom'ı sıkıntı yaptığı için driveri M-Audio'nın sitesinden indirdim (Win7 32 bit, SP-1) Daha sonra Guitar Rig' de indirip kurdum. Aleti laptopa, gitarı da jak ile alete bağladım(Belirteyim elektrik gitarım luthierde olduğu için equalizer'ı olan akustik gitarımı bağladım). Ayarlardan device olarak M-Audio'yu seçtim. Driver olarak Asiye'yi seçtim(Diğer seçenek WASAPI)
Daha sonra random bir ampli. attım. Gitarın tellerine vurunca alette "Sig" ışığı yeşil yanıp sönüyor ama programda ses almıyor. Baktım sadece "L" aktif. "R" yi de aktif ettim. Bu sefer de laptopun mikrofonundan ses alıyor. Ocağınıza düştüm ağalar.
 
D

DoDiyez

#2
Merhabalar,
Öncelikle driver olarak ASIO ve benzeri driver kullanmanıza gerek yok, m-audio'nun kendi driveri yeterlidir. Bilgisayarınızın ses ayarları bölümünde input ve output Fast Track II şeklinde olmalıdır. Hoparlörünüz/Kulaklığınız bilgisayara değil ses kartına bağlı olmalıdır. Programın ayarlar kısmından tek kanal aktif etmeniz yeterli, sadece tek gitar ise.

müzikli günler dileriz
DoDiyez
 
#4
Hocam kanal olayını nasıl ayarlıyoruz? Bu arada dediğin gibi kulaklığı karta taktım. Guitar Rig'de ses geliyor fakat bir cızırtı var ve belli bir süre sonra ses bozulup rezalet bir hal alıyor.
 
D

DoDiyez

#5
Gain seviyesini fazla açmayın. input kanal seçimi olarak stereo değil sadece left/right seçin, enstrumanınız hangi girişe takılı ise. Cızırtı sanırım efekt ayarlarıyla ilgili olabilir.

müzikli günler dileriz
DoDiyez
 

Üst