Ibanez Rg1527

wg500 var bende süper gitar sanırım baktığın mavi onun 7 tellisi wg587 (2 hum)

ben 6 telli olanı (2 single 1 hum) hum dimarzio ile değiştirip buzz feiten yaptırdım şu an coğu kore rglere kafa atar durumda :)

gövde alder tuşe rosewood olması lazım
bi de o gitar baya eski yurt dışı fiyatı baya ucuz sana cok fiyat çekmesinler (200 dolar civarı falandı sanırım music123.com da)
http://www.music123.com/Washburn-WG587-i160413.music daha da düşmüş
 
The_Bizkit demiş ki:

uzun zamandır kullanıyorum bayada severek kullanıyorum şimdiye kadar bi yamuğu olmadı çok şükür :)

manyetik takviyesi yaptığında fiyatına göre çok çok baba bi gitar olduğu farkedeceksin. ;)

emg 707 den yana şansım yaver gitmedi gitarı parçalayamam ama blaze alıcam iş görür. alırsan eğer gitarı blaze taktır kullan paşa paşa.

bu arada teşekkürler akın blaze custom sanki ben gördüm bi sitede ya 59 yada 69$ civarı bi fiyatı vardı.
 
sevgili bizkit ben sana tek bişii söölijem şu anda amerikada bu rg 1527nin fiyatı düştü 749$ ama bu burda imkansız burdaki en juz alabilejeğin sıfır fiyatı 880 dolar belki ama arkadaşlar sakın alırken ynında hard case i istemeyi unutmayım beleşha bide jem universede beleş haberiniz ola ve gitarın jemden 2 farkı var 1 .si manyetikler blaze jemde fakat ibanezin en çok kullandığı ve ii verim aldığı v8 ve v7 manyetiklerin 7 telli olan modeli kullanılmış bende bu gitardan aljam ama nisandan evvel gelmez dediler bana da ama konu şuki o gitar nisanda daha ujuz oljak ve o gitarı linkin parkın gitarjısı kullanıo tabii modifye var hemde ne di marzio blaze takmış adam 2. fark ise single manyetik yok ama jemde vai klasiği olarak varama ağçları ve işçilikleri nerdeyse aynı sapları falan çok ii bu arada washburn demişin o gitarda floyd rose yok ondan daha ii ve güşlü bir ton elde etmişi floyd rose olan gitarlada pek ton aramamak lazım efektörlerin sağlamsa tam gaz gidersin:)ve bide bc rich in warlock modeli var platinium pro oda ujuz valla 750 dolar civarı ama vecdi den alamazsın oo fiyatlara dediğin ibanezi haberin olsun ticaret kanunların aykırı be hojam:)
 
esp-ltd vıper 407 şu an daha yenileride çıktı ama piyasada yok diye biliyorum bence 7 telliler arasında en ababsı bu gitar. tabi maddi açıdan diyorum .
 
ARkadaşlar benden 7telli gitar kullanmak isteyenlere tavsiye.süper gitar.ama iyi bir marka ve model ile ben k7 kullandım,şuan rg7321 kullanıyorum ama k7 manyetikleri daha ii 7telli k7 k7 fiyatları 1700$,rg7321 ise 575$ rg 1527 1000$ civarı ama k7 başka tabi iyi pedal ve amfi ile kullandınıldınman.İİİ çalışılışılırsa 6 telliden 7 telliye geçiş zor deil
 
Munkyy demiş ki:
ARkadaşlar benden 7telli gitar kullanmak isteyenlere tavsiye.süper gitar.ama iyi bir marka ve model ile ben k7 kullandım,şuan rg7321 kullanıyorum ama k7 manyetikleri daha ii 7telli k7 k7 fiyatları 1700$,rg7321 ise 575$ rg 1527 1000$ civarı ama k7 başka tabi iyi pedal ve amfi ile kullandınıldınman.İİİ çalışılışılırsa 6 telliden 7 telliye geçiş zor deil


6 telliden 7 telliye geçiş zaten zor değil.



ha ayrıa noktalama işaretlerine dikkat edersen sevinirim.hiçbirşey anlaşılmıyor yazından.
 
rg 1527 iyi bir gitar manyetiğiylede oynama, al kullan kasma o kadar, amfin iyiyse 7.tel patlaması da yaşamazssın bide pedalın varsa oke dir.

eğer muğlaktaysan sana öneriyim bir kaç bişey
*esp-ltd = vıper 407
*ıbanze K-7 diyor herkezde o gitarın tonu kadar salak bir ton yok korndan başkasıda sevmiyor zaten o tonu ha bide manga :D
*ıbanze rg1527
*c7 hellraiser
 
evet unutmuşum c7 hellraiser in altına yazmıştım zannetim bide Norton_Antor un dediği gibi c7 blackjack

c7 hellraiser
blackjack

bu iki gitar türkiyeden bir baba yiğit "yeter uleynnn bu markaların distiribitörlüğünü alayımda şu garipler sevinsin" demediği sürece türkiyede yok buda biline.

ama yurt dışında ne bilem alamanyalarda akrabalarınız varsa getittirme şansınız yüksek tabi yurt dışından vazo gelmiyor yada odun gelmiyor gitar geliyor riski çok fazla en minimalize yada büyük bir eksiklikte ,kusurda geri gitmesi gelmesi külfet bi iş.
ama alınamazmı tabikide yurt dışına gidip alınılabilir hatta ben alacam diyen varsa verem para banada alsın hatta 4-5 tane alsın burda iki misline satarız karımız bilem olur bu derece insanı konuşturan bir gitar arkadaşlar siz anlayın yani.

kolay gelsin rocker aleme
 
The_Bizkit rg-1527 bence verdiğin parayı fazlasıyla hakeden bi gitar.Sıfır fiyatı 900-950 dolar civarı ve o gtar için uygun bir fiyat.Ama rg-7321 de iş görebilecek olan bir gitar,yalnız işçilik malzeme rg1527 ye göre düşüyor.Bence rg1527 gayet ideal bir gitar.900 dolara da 7 telli olarak alınacak gitar da rg1527 dir diye düşünüyorum.K-7 alabilecek durumun varsa K-7 al tabi ama dediim gibi 900-950 dolar paraya sıfır olarak alınabilecek 7 telli ilk aklıma gelen gitar rg-1527 dir
 
Kafana kafana vuran bir gitar tonu istemiyorsan K-7 ye bulaşma bence. Trigonda elime almamla geri vermem bir oldu çalmadım bile. RG1527 versatile bir alet geniş bir spektrumda çalabiliyorsun. (bizzat ben sahnede onla blues rock n' roll çalıyordum bir zamanlar). Şiddetle tavsiye ederim.
 
rg1527 al bence de.Manyetiklerini blaze yap şahane olur...
yalnız rg1527 wizard deil die biliyorum.Sitesinde de wizard demiyo zaten.O bakımdna k-7 daha avantajlı.Bir de k-7 de köprü sistemi u-bow hoşuna giderse tabi...
 
Nu-Metal,Nu-Rock tarzında bir şey yapmak istiyorsa k7 ve apex'den daha sert tonlar veren başka iyi bir gitar kolay kolay bulamaz dostum.
Ha birde Wes Borland'ın bir gitarı var turuncu oda olabilir. :)
 
Geri
Üst