kurşun asker

:evil: çok güzel bir şarkıları gerçekten hoşuma gitti isimlerini :twisted: duyuyordum ama bir türlü dinlemek nasip olmadı şahane yakında beni de bekleyi axi :evil:
 
Merhabalar kurşun asker! Özellikle RunRabbitRun arkadaşımızdan bizim kayıtlarımız için fikirlerini belirtmesini rica edecektim. Daha önce güzel bir tartışmamız olmuştu ve gerçekten bu şarkılar için neler düşündüğünü merak ediyorum. Tabii ki dileyen herkes eleştirilerini bizlerle paylaşabilir. Eleştiriler için şimdiden teşekkür ederim. :D

Linki imzamda görebilirsiniz.
 
Selam tekrar
expert sağol yorum için.Eski kayıtlar gençlik dönemleri olsun seviyoruz

Ya bir Yolgezer elemanını bu başlıkta görmek çok güzel. İyi dileklerin için Teşekkürler Mathilda.Bekliyoruz klibi.

Echoes grubu şahsiyetlerinden SErkan başlığımızı geç keşfettin hoşgeldin. bütün şarkıları dinle ya biara azıcık zaman harcayıp.. :twisted:

axi sende hoşgeldin.

euphrates niye benden yorum istedin bilmiyorum ama şarkıları indirdim dinleyip başlığınızda belirtirim fikirlerimi.size başarılar.
 
kURŞUN ASKERİ forumda görmek gerçekten çok güzel. Bence de grubun çok başarılı şarkıları var. Özellikle koş tavşan koş (havucunu ye :) ) çok başarılı bir şarkı. Emine kayıtlar pek beğenmesede şarkılar özünde çok hoş. Başarılar
 
merhaba kurşunasker... şarkılarınız süper..ellerinize sağlık.. şarkı sözleriniz öyle saçma sapan değil gayet güzel seçilmiş.umarım saçma sapan sözler yazan gruplar sizi örnek alır....bu arada konser veye bar programı neyim var mı? başarılarınzın devamını diliyorum.. kolay gelsin :)
:arrow: :arrow: :arrow:
 
p_Absolution_q, deha, Zebb ilginize teşekkür. Şu an bir bas gitarist ile anlaşma aşamasındayız. Henüz toparlanıp biraraya gelmedik. Artık burada teşekkür etmekten çok şunu şunu yapıyoruz demek istiyorum.

Öyle hissediyorum ki, Kurşun Asker adına olabilecek en kötü ihtimalden olabilecek en iyi ihtimale kadar her an herşey olabilir. Grubun sanırım bu aralar son şansı toparlandık toparlandık yoksa sanırım daha farklı projeler gündeme gelecek. Hala elimizde biriken besteleri adam akıllı toparlayabilmiş, derleyebilmiş değiliz. Düşündüğümüzden çok daha yavaş ilerliyor herşey. Konser haberi vermek isterdim Zebb ama bayadır konser olayına girmiyoruz. Önümüzü göremiyorum pek açıkçası :roll:

Herşeye rağmen;

Bizi dinlemeyenler için:-


besteler:
http://music.download.com/kursunasker

başkalarının şarkıları: (Kısa Dalga adı ile 2002) üstüne bas yükle :p

Fuel- Hemmorage
3 doors down- loser
anonim- malabadi köprüsü(pilli bebek de diyebiliriz)
dandy warhol- bohemian like you (vodafon müziği idi birara)


teşekkürler


edit: bu ayın 28'inde diğer grubum Echoes ile rock the Baskent organizasyonu içerisinde Başkent Üniversitesi'nde konser var. Bekleriz...
 
slm grup ben kurşunaskeri uzun süredir takip ediyorum ve gerçekten kaliteli bir soundlarının olduğunu düşünüyorum.Türkiyenin Emine gibi bayan vokallere ihtiyacı var bence...
 
Ben yeni dinleme fırsatı buldum demolarınızı gerçekten çok başarılı. çok yakında albümümlerinizi raflarda , klibinizi Tv de görecez gibi geliyor..
Başarılar..
 
prooof nerelerdesin sen yahu bayadır göremiyordum rockindownload'da, burada vesaire.

Özgüncük canlı bir "Karanlık yolumda" için ben hazırım nitekim Kurşun Asker'in nöbette uyuya kalmış askerlerini hafiften dürtmek lazım. buradan Hazırol !!!!!! diyorum onlara.

burock_skywalker iltifatlar için teşekkür. Çok sağol yaaa...
 
RunRabbitRun ben @yahoo.com şeklinde size ait olduğunu sandığım bir adrese mail atmıştı ulaştı mı size ? ( websitesi v.s. bişiler yazmıştım )
 
Informatique demiş ki:
RunRabbitRun ben @yahoo.com şeklinde size ait olduğunu sandığım bir adrese mail atmıştı ulaştı mı size ? ( websitesi v.s. bişiler yazmıştım )


Üzgünüm böyle bir mail ulaşmadı bana belki bulk'a gitmiş olabilir. Özel mesaj yolu ile de iletebilirsiniz buradan veya tekrar e-mail atarsan sevinirim.
 
RunRabbitRun Street Cats forumuna yazınca Kurşun Askerden haberdar oldum ve "Karanlık Yolunda" adlı parçanızı dinledim. Bu tarz için gerçekten başarılı bir çalışma olmuş.

Özellikle RunRabbitRun arkadaşımızın ses rengi çok hoşuma gitti.

Yolunuz açık olsun...
 
Informatique demiş ki:
RunRabbitRun ben @yahoo.com şeklinde size ait olduğunu sandığım bir adrese mail atmıştı ulaştı mı size ? ( websitesi v.s. bişiler yazmıştım )


Informatique seninle haberleştik sonunda ama son bir kez geri bildirim gelmedi senden. Ne oldu? vazgeçtin herhalde :p

Aytaç sağolasın. hiçbirşey yapmamamıza rağmen pratik anlamda, hala demek haberdar olunabiliyor bizden. Güleyim mi ağlayayım mı :roll: hehehehheheh
 
RunRabbitRun demiş ki:
YEniden


Anlaşılmaz küçük bir kız
Yorulmuş korkmaktan
su gibiydin
Ulaşılmaz yerlerdesin
Nerdesin sen nerdesin?

bugün yağmur yağmasın
tut elimi güneş açsın
Bugün yağmur yağmasın
Tut elimi güneş açsın
YENİDEN YENİDEN
dedin ki;

Yağmur, yağmur yağıyor yüzüme
Üşüdüm, yalnızım
Yalnızım, yağmur...

bugün yağmur yağmasın
tut elimi güneş açsın
Bugün yağmur yağmasın
Tut elimi güneş açsın
YENİDEN YENİDEN yeniden yeniden

bu sözlerin müziği var mı bu arada.çok içten ve çok güzel.varsa ulaşabiliyor muyuz?kolay gelsin tekrar ;)
 
Kurşun Asker is in SFC sampler

Kurşun Asker grubu 31 Aralıkta çıkan SFC (song for charity) toplama albümünde.(Garbage Children)
Çalışma gelirleri İstanbul'daki Bahçelievler Çocuk Yuvasına gidiyor.

hoşçakalın...


edit: Buradan Ünlü grubunun Davulcusu Achim'e bu organizasyonu yaptığı için teşekkürler.
 
Geri
Üst