Yakup

Yuxexeste de klibini izleyenler olmustur mutlaka..eskiden mad madame diye bi gruptaymıs.hatta o grupta dumandan ari ile kaan varmıs..bi de davulda tercan varmıs..simdi solo albümü cıktı..ben pek dinleyemedim..

duyan bilen varmıdır ?
 
pudding demiş ki:
Yuxexeste de klibini izleyenler olmustur mutlaka..eskiden mad madame diye bi gruptaymıs.hatta o grupta dumandan ari ile kaan varmıs..bi de davulda tercan varmıs..simdi solo albümü cıktı..ben pek dinleyemedim..

duyan bilen varmıdır ?
mad madem kaanla arini eski grubu bi nevi dumanın eski hali, bende yakup dün izledim ilk defa klibi önce görmedim sesi duyduğumda bu ne ya kaan yeni şarkı falan mı sölüyo dedim kendikendime! sesi inanılmaz benziyor kaana ama köprüaltındaki sese benziyor hatta aynı desem :p :p
 
bende yakup hakkında konu açmıştım. bi hafta önce ne oldu bilmiyorum ama farketmez. harika bi eleman bence videosuda güzellll her yerdee şarkılarıınıı arıom bulamadım valla. esrarengiz bi kişiliği war :) :) :)
 
ben ekrana bakmıoydum klip dreamdeyken..aa duman dicektim..sonra kendi kendime dumanın boyle bi parcası yok ki falan oldum.neyse sonra ogrendik yakup un kim oldugunu..

sevdim ben parcayı gordugum anda alıcam albümü :)
 
videoda "eski dostlar..."dediğinde flu bi foto kısa süre beliriyo.iki üç adam ,ortada ari.......siz de bi dikkat etseniz yanılmıyorum yüksek ihtimal ama teyit alayım
 
zaten g.e.e da benzerliklerini bi zamanlar yediği içtiği aynı olan adamlar olarak müzik tarzları da benziyor diye yorumlamıştı doğru da demişti
geçmez isimli şarkısı da fena değil
 
_axlewurm_ demiş ki:
geçmez miydi ilk klibnin adı ??
ben ilk duyduğumda duman sandım 8O ne garip dimi :p :p
kaanla çok iyi dostlarmış ztn
yurtdışında uzun süre beraber yaşamışlar seattle'da :D
uzun süre beraber yaşamışlar, yorumları benziyor hadi onu anlıyorumda, ses tonlarının nerdeyse aynı olmasına ne diyorsunuz? :LOL:
 
albüm çıktı mı? ben hala çıkmadı biliyorum,
2-3 hafta kadar önce amatör gruplarda böle bir başlık açmıştım
aynen copy-paste ediyorum ;

"rastlayanlarınız oldumu bilmiyorum geçen gün yuxexes 'te bi klipleri yayınlandı bu gençlerin geçmez isimli bir parçaya, fulyada arkadaştan ev tutarken bahsettiler biraz kednilerinden Amerika'da yaşıyorlarmış hatta sanırım davulcu abd vatandaşydı, doğru hatırlıyorsam emi 'den albüm çıkaracaklar yakın bir zamanda, 1 bass,1gitar ve davuldan oluşuyor grup sound biraz basit ve alternatif diye adlandırılabilir. elemanların duman kaanın arkadaşları oldğundanmıdır vokal biraz dumanı andırıor klibi kaydettim uygun bir server ayarlıyabilirsem paylaşıma açarım klibi 70mb, ayrıca grup hakkında hiçbiryere bir bilgiye ulaşamadım.."

ayrıca klipte bi karede arinin resmide çıkıyor..
 

Benzer konular

Geri
Üst