Yakup

eniscarter demiş ki:
homlampos demiş ki:
UnicorN demiş ki:
Abi ben sevdim valla Yakup'u.Fazla dinleyemedim ama dinlicem.Sacma sapan eleştiriler yapıyolar.Zaten Türkiye'de Grunge oldukça kısıtlı yapılıyor bırakalım da bari Yakup getirsin Seattle'ı İstanbul'a.Hoş olmaz mı?......

Grunge ölmüştür....
Öldüüü.....
Çok ta s*k*mde biz de ölüsüyle idare ederiz......
her kelimesine kesinlikle katılıorum



aynen bende allahın akdar arkanızdayım

ben de katıliyim
 
Bence hoş olmuş.3 kişi olmaları a kandine güvendiklerini gösteriyor.Ama biraz Duman ekolünde olduğunu kabul ediyorum aam Duman sevmeme rağmen hoşuma gitti.
 
ya bide bu kendi müziklerinin özelliği
yoksa 3 kişi olamalarıyla kendine güvendikleri yanlıs
ya tabiki güvenıolarda senin dediğin anlamda yanlıs
3 kişi olmalarıyla alakalı diil
 
yakupun tarzı dumanla aynı zaten arinin de kuzeni olduğu biliniyor ama şarkıları şüphesiz çok güzel
 
Yakup EMI Müzik Türkiye’nin katkıları ile 1 Aralık Perşembe akşamı Balans sahnesinde. Ama sadece Yakup mu? Bu özel performansın iki de özel konuğu var; Duman üyeleri Kaan Tangöze ve Batuhan Mutlugil. İki dostların sahne alacağı bu gecede yeni gerçekleştirdikleri single’larında yer alan iki şarkıyı birlikte seslendirecekler.

Yakup Trana: gitar, vokal
Rüçhan Üner: bas
Utku Ünal: davul
Feat. Kaan Tangöze (vokal) ve
Batuhan Mutlugil (gitar)

Bekliyoruz! ;)
 
yakup'u sevmiyorum ama duman elemanlarıyla iyi olur gibi sanki belki :)

forum yönetcisi: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından düzeltilmiştir. Kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız.Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Bugün Güven Erkin'in programının tekrarı var Dream'de, ordan da izleyebilirsiniz bu saçma klibi! Ayın 12'si cümbür cemaat Stüdyo Live'da olacağız. Yakup ve ekürisi, Kaan&Batuhan. Ve pek tabii Fanclub ekibi olarak Melekler de..
 
Dream tv ve power fm tv de izledim.. Yakup Kaan Batuhan 3,lü olarak iyi bir single yapmislar.. Yakup ve Kaan,in dostlugu bu olsa gerek ..Kaan,ada bu yakisirdi ve ayrica tabiki Yakup Ari,nin kuzeni buda önemli bir neden :p
 
yakup'un geçmez parçası çok hoş bi parça bence..sözleri de müziği de güzel..

kalktık geldik büyük şehre.
insan olduk neyimize...
 
Geri
Üst