Yurtdisindan Kulaklik Tavsiyesi

selamlar öncelikle,
daha once hic bir aleti kulaklik ile kullanmadigim ve kayit islemlerinde veyahut bu tarz olaylarda cok bilgi sahibi biri olmadigim sadece calmaya merakli bi insan oldugum icin engin bilgilerinize ihtiyac duydum.
yurt disinda ikamet ediyorum ve pod hd 500 ile kullanilmak uzere kaliteli kulaklik ihtiyacim var, fiyat olarak 100-150 euro butceye sahibim.
kaynak olarak ise almanya ya da avusturya tabanli siteleri kullanabilirseniz sevinirim.(örn. thomann.de)
almanca klavyeden ötürü imla icin simdiden kusura bakmayin ve tesekkürler.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
dostum yanlis anlasildim sanirim, yurtdisinda yasiyorum ve tavsiye bekliyorum, örnegin 55ohm 28000 hz e kadar olanlara bakabilirsin cunku .......... sebeplerden dolayi bu tarz daha isine yarar vs gibisinden..
yoksa alim satim basligina acabilirdim konuyu. yinede ilgin icin sagol.
 
Net bir kulaklık tavsiyesi veremeyeceğim fakat nacizhane bir tavsiyem olacak .Kulaklık alırken semi-open ya da open alın .(Dış sesleri yarı izole eden yada izole etmeyen).Çünkü birisi seslendiğinde ,kapı çaldığında veya telefonunuz çaldığında gözünüzün önünde değilse duymuyorsunuz.Tecrübe ile sabittir. Marka olarakda akg sennheiser shure gibi markalar kaliteli kulaklıklar üretir.Markaları çoğaltmak mümkün tabi
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
akg ses ve malzeme kalitesi olarak sevdigim ve günlük hayattada kullandigim bir marka, fakat gördügüm üzere beyer dynamic daha genis bir hz araligi sunuyor. Akg ile birbirne yakin modelleri de mevcut özellik bakimindan, bu yüzden beyer dynamic ürünlerine verecegim fiyat farki tatmin edici bir yaklasim almami saglar mi acaba ?
 
Hi-tech dinleme cihazlarını gerçek anlamda karşılaştıramazsınız. Sadece teknik değerleri karşılaştırabilirsiniz. Herkesin kulak yapısı aynı olmadığı için bir kulaklığı beğenirken aynısını başkası beğenmez. Şansın varsa dene derim. Bas mid ve tiz frekansların sana göre ifadesi bana göre olandan farklı olma ihtimali çok yüksektir. O yüzden model yerine kulaklığı takıp denemen en iyisi. Ancak bunu yapamıyorsan o zaman yorumlarına güvenebileceğin mercilere bakınmak olacaktır.
 
burada saturn ve mediamarkt magazalari disinda cogu yerde veya müzik magazasinda bu tarz ürünler denenmeye acik olmuyor. akg saturnde mevcut olabilir diye tahmin ediyorum, fakat beyer dynamic icin ayni seyi soyleyemem. o yüzden biraz yorumlara acigim. tabi ki ilk firsatta deneyebilecegim urun deneyecegim. dediklerinizde tamamen haklisiniz, sadece bu tarz kulakliklari kullanmis ve aralarindaki farklari öngörebilen birileri elbetteki bu kapsamli forumumuzda vardir ümidiyle sizlere actim konuyu elimden geldigince ya da buldugum her yerde ürünleri deneyecegim fakat sizlerinde yorumlari benim icin yönlendirici olacaktir.
 
Hepsi cok iyi kategoride kulakliklar. Biri digerinden cok ustun diyemezsin. Gunluk kullanim icin en ideali Sennheiser. Cok kolay surulebiliyor ve olumcul detay var. Dunya uzerinde bugune kadar uretilmis en etkileyici kulakliklardan. Digerleri de cok iyi. Benim bugune kadar tercihlerim Senn Hd 25 I-II ve AKG Q701 oldu. Bana soracak olursan iclerinde Senn kategori olarak digerlerinden biraz daha ustun.

Beyerdynamic DT 770 ve K 272 HD arasinda ise K 272 HD derim.
 
Bir de kulakliklarin teknik ozelliklerine cok takilmayin. O yazan ozellikler istedigi kadar goz boyasin, suruculer kotu olduktan sonra kulakligi at cope gitsin. Kulaklik kagit ustunde degerlendirilmez.
 
Media Markta açıkta kulaklıklar var. Gayet kaliteli markalar. Ben cep telefonula test ederek aldım. 100-1800 tl kadar kulaklıklar var. Şunu söyleyebilirim fiyatla performans çok farklı olabiliyor. bunu gördüm.
 
Geri
Üst