bunu sen istedin

Ya bişeyi merak ediyorum. şarkının kaydının kötülüğünün bilerek olduğunu söylemişti arkadaş ama düzgün bi kayıt olsa daha sevilebilirdi şark di mi?Bu haliyle bile sevenler var.İnsanın ilk açtığında dinleyesi gelmiyo.Bence daha çok kişinin ciddiye alması için düzgün bir kayıt yapın bence.Lütfen ciddiye al ve yukardaki arkadaşa verdiin gibi bi cevap verme.Kimse cevap vermek zorunda değil sadece bi fikir.
 
yani diyorsunuz ki bu ulkede marka gitarı marka ses sistemi marka muzik aletleri olan punktir.. parasi olan punk oluyor heralde....? biraz düsünün punk tarzını birazda bu grubu düsünün sözlerini dinleyin inanin pek cok gruptan gercekten daha iyiler..
 
UuYuRR demiş ki:
yani diyorsunuz ki bu ulkede marka gitarı marka ses sistemi marka muzik aletleri olan punktir..

Öyle bir şey denmediği ortada. Lafları çarpıtmayalım. Birisi müzik hakkında saygı çerçevesinde eleştiride bulunduğu sürece foruma katılabilir. Hiç yoktan tartışma çıkmasın.
 
evet daha fazla sevilebilirdi.. veya daha fazla ciddiye alınırdı.. şuan yeni bestelerle uğraşıyorum.. belki ilerde daha dinlenebilir bi kayıt yapmayı düşünebilirim.. ama şuan pek içimden gelmiyo.. bikaç sefer yazdım bidaha bidaha gerek yok herelde..

teşekkürler..
 
senbenimsinbendesenin arkadaşım; içinden gelmesin zaten beste yapmak..boşver sen, rahatla, relax ol..al hatununu gez, dolaş,eğlen, iç falan..bırakta bu işi gerçek müzisyenler yapsın.!
 
UuYuRR demiş ki:
yani diyorsunuz ki bu ulkede marka gitarı marka ses sistemi marka muzik aletleri olan punktir.. parasi olan punk oluyor heralde....? biraz düsünün punk tarzını birazda bu grubu düsünün sözlerini dinleyin inanin pek cok gruptan gercekten daha iyiler..

Dediklerimle senin anladıkların farklı.Ben bunlar punk değil bile demedim.Punk da demedim.Kaydın başının çocuk şarkısından farkı yok.Gerçekten komik.Adam akıllı bir kayıt olsa ciddiye alınır demiştim.Bu kayıttan bu grubun iyi olduğu nasıl anlaşılır onu da anlamadım :?
 
yahu bikaç mesaj yukarı baksan zaten hallolucak herşey .. ama işte kafa başka yerlerde... başka nikle girip eski niklerini yazmak zorunda kalma alta diye bak gayet relaax bi cevap yazdım sana..oku ama.. okumadan içersen ilacı sora başın ağrır dimi.. aynı hesap..
saygılar..
 
şarkının başı için yaptığın tespit çok yerinde olmuş.. sözlerine bakıldığı zaman belki bunun planlı bişey olduğu anlaşılır diye düşünmüştüm.. neyse buna da şükür..
bi de şu kayıtın kötülüğü hakkında bence daha fazla yormayın çenenizi.. zaten kayıtlara iyi diyen biri olduğnu hiç sanmıyorum.. bu tamamen benim sorumluluğumda sıkmayın canınızı.. etrafta bisürü iyi kayıt var bu da bisürü iyi grup olduğnu gösteriyo bizlere öyle diğilmi...
 
darptan dayaktan cıkan bir cocuk düsünün ama punk bir cocuk bu ve kendi elinden geldigince sitem ediyor belki akor yapicak halide yok ve azindan su sözler cikiyor.. 'babam basar sırtıma sigara kolumda bos yer kalmayınca' cümle devrik olabilir ama annesindende dayak yiyip basının dönüyor oldugunu da söylüyor. nakarattada sürekli büyük adam olucam diyor.. bi dusunun sızın aılenızde sıze hıc - okuda buyuk adam ol oglum kızım yavrum- gıbı seyler soylenmedımı ? bu da aıle ıcınde olan bır olay.. evde öyle sıkı bir baskı varki elinde olmadan bir seye en kücük bi zarar verse dayak yiyor hatta kemıklerı bıle kırılıyor ( her gun tv de haberlerde hatta sokakta goruyorsunuz bu goruntulerı) aile ici siddeti ve baskıyı cok basarılı bir sekilde isyaniyla birlikte resmen kafamiza vurarak anlatmis... ben tekrardan tebrik ediyorum
 
Ya tamam yaa bırak ya yürüyün ilerileyin.Çok güzel şarkı uyur kardeşim.Bu şarkı için ben seni kırmam ne dersen de :D Sende arkadaşım aynen devam.Punk ın kralı.Gururusun türk punkının.Haklısınız.Çenemi yorduğum hata.Anlamıyorum ben zaten müzikten.Okuduğumu da anlamıyorum haklısınız.Bu forumda da anlayan çok fazla kişi göremiyorum.Neyse haklısınz:D:D
 
bakın şindiii, uyur adlı kardeşin söledikleri kendi düşünceleridir.. benimle alakası yoktur.tanımam. grup hakkında sadece yorum yapan biridir.
ona sinirlenipte bana hadi koçum pankın kralı türkiyenin gururu mururu pek hoş diil.. müzikten anlayıp anlamaman hiçmihiç umrumda diil. bikere zaten müzik dediğin şey göreceli olduğundan senin müzik dediğin şeye ben büzük diyebilirim bu da ona benzer..bu grup hakkında bi yerde bile pank kelimesi geçmişmi biri bana sölesin..
okuduğnu anlamayanlar konusunda sanırım çok haklısın..
 
E her fikrime cevap gelirse bende cevap veririm.Kayıttan bahsedenler yormasın çenesini diyosun.Her eleştiriye bi kılıf buldun zaten.
Evet ben sen punkın kralısın derken sana değil uyur a gonderme yaptım.Bakarsan tekrar şakayla karışık bir mesaj :!: Evet haklıyım di mi okuduğunu anlamama konusunda?
 
senbenimsinbendesenin demiş ki:
başka nikle girip eski niklerini yazmak zorunda kalma alta diye bak gayet relaax bi cevap yazdım sana..oku ama..

baska nickle falan girmedim ben dostum..iptal edilen nickimi kullanamad1g1m için yenisini açt1m haliyle...Eski kullan1c1 ad1m1da imzama yazd1m bu kadar...
 
ozgun1907 ona sölemek istediğini benim üzerimden gönderme yaparak anlatma desem ozaman daha mı anlaşılır olucak acaba yazdığım ve senin okuduğun.. hala iyi gidiyoruz bence..
her eleştriye bi kılıf dediğin , kaydın kötülüğünün zaten düşüncemle örtüştüğnü 1000 defa söylememe rağmen hala bunun üzerinden yapılan yorumlara boşverin yorulmayın dememmi.e pes. belki ilerde düşünebilirim ama şuan zaten projenin amaçlarından biri bu diyorum . anlatamıyorum.. zaten buna bidaha cevap vermicem.. şaşıbakın şaşırın.
delakroxa gelince dostum seni tanımam ama demek o eski nickle baya sağlam bi yere sahipmişin burda.. ama sıkma canını bu nick de hiç fena olmamış...
 
ozgur senlede polemıgım olmaz yuz yuze tanısamamıs olsakta epey muhabbetımız var sevenzı senı olm :D (ustune bıde bızım grupta calıolar :)
nasıl sewmıım


3 e kadar sayalım hadi ve muzıgı konusalım yanı muzık konusalım. 1 .2. 3.

demonuzu hala ıstıyorum bu arada
 
Geri
Üst