cort gitarlar hakkinda en guvenilir bilgiler..

Muhtemelen manyetikleri yanlış bağlamışsındır.

www.cort.co.kr sitesinde bağlantı şemaları mevcut (schematic olarak geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam). Ordakine göre bağlamayı dene...

Manyetiğe sakın pil bağlama. O gitardaki pil, söktüğün devre için. Manyetikler pasif, pil bağlanmaz...
 
Cort C4

Cort Artisan C4 Bass kullanıyorum,gayet memnunum.Yeni başlayacak veya çok alt seviye bir Bass'ı olup da daha iyi bir şey alacak varsa tavsiye ederim.Gitar şekil olarak da ton olarak da çok iyi.. Sanırım şu an piyasası 550 ytl civarı
 
slm daha gıtar almadım fakat cort dusunuyorum 300 350tl v.s cort gitarlar acemılıkten sonra fasla goturmes tatmın etmez denıyo yanı cort alıp caldıktan sonra baska model markamı gerekıyo sacma geldı ama ?
 
emg manyetik bulunan gitarlara ilk başlarda pek yanaşılmamasını öneririm, sonuçta çok sert bir karateri var ve doğal olarak yelpaze daralıyor tarz olarak.

edit: çok gerizekalı bi cümel olmuş :D

edit: cümel = cümle
 
cort evl k6 yeni başlayan birine çok gelir.arkadaş zaten fiyat aralığını söylemiş.çok çok üstünde cort evl k6 o fiyatın.equin x serisinden ya da g serisinden dediğin aralıklarda bi gitar senin için uygundur kanımca. daha sonra istersen cort un yüksek modellerine geçebilirsin. cort alıp çaldıktan sonrada yine kendi isteğin doğrultusunda markasını seçersin. illa ibanez ya da jackson a vs.. geçmek lazım diye bi şey yok tabi ki.
 
evl k4 alırsan daha iyi olur bence,peşinde 500ytl gibi bi şey oluyo.biraz sık onu al.uzun yıllar götürür.emg hz var,sana iyidir.24perde hemde.uzun yıllar götürür seni.
 
Cort gitarlar konusunda (x serilerinden bahsediyorum) olumlu seyler söylemek oldukca zor ama 2 gün önce bir arkadaşıma Cort s2900 aldım ve fiyat olarakda gayet uygun bir sekilde.Gitarı deneyınce elınızden bırakamıyorsunuz.Özelliklede üzerindeki Seymour Duncan manyetıkler hariha iş görüyorlar.Kesinlikle önereceğim bir modeldır


saygılar
 
m520 : 420 usd
m600: 500 usd (ancak su an elimizdeki son m600 için gecerli bi fiyat) yeni gelecek partide biraz pahalanacak sanirim..
c4 ise 395 usd siyah

yanliz bu forumlara katilmamin sebebi satis yapmak degil cogunuz sahip oldugu kulaktan dolma bilgileri dogrulari ile degistirmekti...

bunda sonraki sorulariniza cevaplarim gitarların ozellikleri,malzemeleri ve işciliklerinin kalitesini anlatmak dogrultusunda olacak..
burada gitar pazarlamak gibi bir kaygimizin olmadiginin bilinmesi gerekli tesekkurler
 
x-th hakkında neler söyleyebilirsiniz peki? Tamam ağaç kısmına ve manyetiğe diyecek birşey yok ama ya tremolo kalitesi ? Çok çok önemli bir detay bu. Gerisi mükemmel ama tremolo kıvrandırır adamı eğer ömürlü ve iyi değilse.
 
Geri
Üst