Analog Setup Önerileri

Arkadaslar prosesorden analog setup a geçiş yapmak istiyorum. Trash metal ve türevleri ile ilgileniyorum. 400 tl bütçem var. Analog setup önerilerinizi bekliyorum. İbanez xp 300 gitarım ve marshall 15 watt amfim var. Şimdiden teşekkür ederim
 
O zaman şöyle bir önerim daha var. Ht1 modelinin bir de reverblü olanı vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam. Ondan bir tane al yanına da booster veya bir distortion pedalı alabilirsin. Distortion olarak metalmuff derim. Booster olarak bir şey diyemeyeceğim kullanmadığım için. Bilen arkadaşlar da yardımcı olacaktır mutlaka :)
 
Mantığı şöyle kurdum sana bunları tavsiye ederken. Ht1 üzerinde eq kontrol ayarı var sadece bir de kendi teknolojileriyle ürettikleri ISF (Infinite Shape Feature) özelliği var. Metalmuff'ta ise 3 band eq (bass,middle,treble) özelliği bulunmakta. Ayrıca top boost özelliği de var. Hem ayrı olarak eq pedalına pek ihtiyacın kalmayacağını düşünüyorum. Bu ikiliyle patır kütür metal yaparsın gözünü kırpmadan :D Ekstradan belki noise gate ihtiyacın olabilir ama topraklama var ise ona da gerek kalmayabilir.
 
Hiç girme metal muff falan bayağı pedal değiştirdim şu anda kullandığım drive pedalları ms pozitron love eternity ve xotic ac/rc booster birde carbon copy var deli gibi solo tonu veriyor, muff istersen 150 ye vereyim yani haberin olsun : )
 
Geri
Üst