Hangi Sinema Dergisi?

bu ay ilk defa film+ adında bi aylık sinema dergisi aldım...5 ytl karşılığıda bana hiç bişey vermedi desem yeridir valla.Bi film hakkında 10 sayfa yazı yazılırmı yaa...uzun olduğu gibi boş yazılar...Gerçi derginin daha beşinci sayısı bu ayki,daha tam oturtamamış olabilirler...

siz bu dergilerden alıyormusunuz,alıyorsanız hangisi sizce daha iyidir...Özellikle alternatif tarzda filmlerle(böyle bi tür varmı ki) daha fazla ilgilenen bi dergi varmı...?
 
Sinema dergisini takip ediyorum ben. Özellikle alternatif filmlere de yer versin diyorsan okumanı tavsiye ederim. Ancak onun dışında internet üzerinden de günlük- haftalık olarak takip edilebilecek güzel siteler var.
 
Saolsun dnr'da çalışan bir arkadaş sayesinde nerdeyse hepsini bir miktar takip ediyorum.Benim daha çok sinema dergisini sevdim açıkçası eski klasiklere ve alternatif (gothic,gore vs) filmlere arada bir yer vermesi hoş.
 
Bende sinema dergisini çok beğeniyorum. İçeriği çok geniş, detaylı, farklı röportajlar ve araştırmalar var. Film dergisi bana uzaktan biraz şişirme göründü ama almadan da bir yorum yapmak yanlış olur.
 
sinema dergilerinin içinde en oturmuş kadrosu ve makaleleriyle sinema dergisi okunur.ben her ay olmasa da iki ayda bir alıyorum ve hiçbir zaman" ben bu dergiyi niye aldı" diye yakarmadım.alternetif ve popülür filmler...reklam gibi oldu ama ben bu dergiden başka sinema derisi almıyorum.özellikle dosya bölümündeki konular çok iyi.
 
DvD+'nın bu ay ki(Ağustos) sayısı çok çok iyi.Konu Marilyn Monroe.Verdiği DvD Coen Kardeşler'in "Orada Olmayan Adam"ı.İçerik de süper,verdiği DvD'ler de..Robert Zemeckis,Serseri aşıklar,Steve Zissou,Ferhan Şensoy,Sandra Bullock...Tavsiye.
 
yaklaşık 2 senedir "sinema" yı takip ederim ve gayet memnunum.özellikle sonbahar-kış aylarında daha bi güzeldir.zamanında altyazı falan da takip etmiştim ama onlarda aşırı teknik konular falan vardı.
 
Sinema ve Altyazı, bazen de Film+ alıyorum. Benim sinema tadıma ve beklentime en uyanı Altyazı diyebilirim. Amatör ve cesur yaklaşımlar sergileyebiliyorlar ve alternatif filmlere yer veriyorlar en azından...
 
Genelde herkes sinema dergisi olarak "sinema" diyor anlaşılan...o zaman bana da eylülde sinema almak düşüyo ama "altyazı" dergisine de bakıcam bi ara...

yorumlar ve bilgiler için teşekkürler...
 
kısafilme olan duyarlılığı,cin aynası adlı bölümüyle değişik yazarlardan sinema ile ilgili öykü yayınlaması,sabun köpüğü filmlerle fazla ilgilenmemesi ve de kapak konusu tercihleriyle herkese altyazı dergisini öneririm
 
Çok önceden "Ve Sinema" ve "Geceyarısı Sineması" dergileri vardı takip ettiğim ama sonra bunlar kalktı piyasadan.Çok özellikli ve nitelikli yazılar vardı içerisinde çokta doyurucuydu.Ama şu an sadece Altyazı ile ilgilenmek en iyisi çünkü Boğaziçi Ünv. kadrosu çok iyi.Film eleştirileri harikulade.Popüler sinema dergisini ise pek takip etmiyorum.
 
Empire bircok beklentimi karsiladi gibi gozukuyor bir sinema dergiisi daha cıkmıs yeni o da fena degil 'total film' ilk sayisi cikti ustelik3 oscarli film 'crash' dvd si hediye..
 
arkadaşlar, Türkiye'de yine bir sinema dergisi çıktı!!
"Total Film" adında..
ilk sayısını bugün aldım, büyük emek harcanmış..x
ayrıca derginin yanında "Crash-Çarpışma" filminin cillop gibi DVD'sini veriyolar..
karlı iş, dergi-DVD=7.5 lira
 
valla hangisi güzel film veriyorsa onu alırım total film aldım lord of war(pek bi sevindirik oldum)filmini verdi bu ay dvd+ sin city dvd'si veriyor kaçırmayın.
 
Geri
Üst