Kütahyalılar Bakabilir Mi?

P

Pentaxian

Arkadaşlar rg2550 satıyorum bilenler vardır.Piyasa çok moktan olduğu için hiç bir şey satılmıyor.

Satıp lag 400 akustik gitar alacaktım.

Bugün Ufuk Şen diye birisi aradı Kütahya'danmış.

Facebook linki: http://www.facebook.com/ufuk.sen.1481

Saturn record music'in sahibiyim dedi.Gitarda satıyorlar sanırım.

Rg2550 yi istiyor fakat parayla alamıyor.Bana dediği sen rg2550 yi gönder biz sana istediğin gitarı satalım.

Benim istediğim gitar 1.350 civarı ben rg2550 yi 1.000 liraya veriyorum.O yüzden üstüne birde Ibanez aeg8e yi vereyim dedim öyle anlaştık.

Ben ona 2 gitarı gönderip oda bana zuhalden lag t400 elektro akustik gitarı alacak..

Ben tamam da güven meselesini nasıl aşacağız diye sordum.O konuda şöyle yapabiliriz facebook profilime bak zaten sitemizde var dedi.

http://saturnmuzik.net/

Burasıymış. Tanıyan içimi rahatlatırsa sevinirim.
 
Kütahyalı değilimde hocam, pek inanmayın. Sitesi varmış, profiline bakıcakmışsın vs. Geçsin o işleri. O kadar güvenilirse, önce o göndersin sonra sen gönderirsin. Karşında ki bir firma sonuç olarak.
Sakın güvenmeye kalkma. Forumda okuyosundur neler neler var. Ki vereceğin gitarlar 1000 liranın üzerinde. 3-5 liralık şeyler değil.
 
Bende öyle dicem birazdan arayıp olmadı referans veririm.İnsan kendini biliyor ama karşısındakine zor güveniyor.
 
merhabalar öncelikle fevri davranmayınderim çünki 2.500 tl lik gitar vericeksiniz 1300 tl lik gitar alcaksınız burda zarar ettiginiz yetmiyomuş gibi 500 tl lik bide akustik verceksiniz akustik gitarınızı vermeyin hatta bu takasa hiç girmeyin bile çok zarar edersiniz pişman olma riskiniz var adam sonuçta alıp gitarı satıcak ve çok büyük kara geçicek ya rg2550 yi kafa kafaya verin yada hiç takasa girmeyin sonuçta akustik gitarınızda var para biriktirmek daha mantıklı olcaktır snra alın sonra keşkelere düşmeyin iyi forumlar
 
Rg2550 yi 1.000 liraya satamıyorum akustikte sıfırı 550 e 2.eli 300-350 diye düşündüm. Alacağım gitarda 1.400 lira ama sanırım haklısınız. Ben biraz bekleyeyim.
 
Öyle saçma iş mi olur, boşver, o ibanezi aceleyle elden çıkartayım derken zarar edeceksin.
 
Gitarı Kütahya'da olduğun için satmakta zorlanıyorsun gibi geliyor bana. İstanbul'da olsan veya SRV müzik gibi bir ikinci el dükkanına koysan böyle uygun fiyata hızla satılır diye düşünüyorum. İstanbul'da güvenebileceğin kimse yok mu, gitarı ona gönder veya o şekilde SRV müziğe bıraktır ?
 
Eğer İstanbul'da ise buralardan satmak için kendini boşuna yoruyor derim:) Bu forumda RG satmak zor bir iş. Vaktiyle birden fazla RG satmış biri olarak önereceğim yer SRV'dir.
 
Öyle yapayım hiç düşünmedim çünkü İstanbuldayım fakat Şilede oturuyorum doğduğumdan beri. Ne yapılır nasıl yapılır hiç bilmem fazla avrupa yakasına da geçmediğim için işler nasıl yürüyor bilmiyorum.

Bakımını yaptırıp oraya vereyim o zaman..

Ne kadara satabilirim srvye verirsem?
 
SRV Müzik Kadıköy'de. %10 gibi bir komisyon alıyor fiyat üzerinden. Web sayfası aşağıda:
http://www.srvmusic.com/

Aşağıdaki linkte sağda alt tarafta göreceğin üzere case dahil bir RG1570 şu anda 700 dolara satılık. Senin şu anda koyduğun 1000 TL fiyatı SRV 1100 TL olarak düşünüp bunu da dolar olarak hesap edip öyle fiyat koyacak. Bu durumda senin verdiğin fiyat oldukça hesaplı oluyor, herhalde hızlı satılır diye düşünüyorum. Sanırım gitar iyi durumda? SRV fotolarını da çekip web sayfasına koyuyor, bu şekilde daha da hızlı satılıyor tabii...

http://www.srvmusic.com/electric.htm
 
Gitar bu hocam floyd rose'da akma var el konulduğu için.Pickguard'da da bir kaç çizik mevcut. Zaten amacı o sanırım pickguardın :)

İşlevsel olarak bir sıkıntısı yok.

mrt4188.jpg
 
Geri
Üst