Barışarock buluşması

arkadaşlar öncelikle şunu belirtmeliyim ki bu seneki barışarock'ı hiç beğenmedim ve bi daha gitmek isteyeceğimi sanmıyorum..evimize yakın bi mekan olması sebebiyle bisikletle gittiğim mekana varmadan önce yolda pankartla hatun arayan kardeşime(yaşı benden küçük olması dolayısiyle) rastladım ve bi hatun olarak kendisini ve yaptığı şeyi içten ve sempatik buldum..bu tür mekanlardan sevgili edinmeyen biri olarak da erkek arkadaşlarımızın çoğunun düşüncesini yansıttığını düşünüyorum..en azından açık sözlü yani..her neyse, çıkan isimler iyi olabilir ama seslendirdikleri parça sayısı düşünülünce gitmeye değmeyecek bi festival olduğunu düşünüyorum,en azından amacınız benim gibi sadece müzik dinlemekse..onun haricinde gerçekleşen olayları son derece itici buluyorum..açıkçası müzik maskeli kışkırtma faaliyetleri diyebilirim..şahsi düşüncemdir,kimseyi bağlamaz..ayrıca bana hak veren arkadaşlara saygı duyarım..
 
bu yaz binbir zorlukla diyar-ı bekirden istanbula geldim bi barışa rocka gidemedim.....

ama seneye sanırım barışarock ta olacam.distopya buğra belki seneye beraber gideriz ne dersin ;)

istersen bizim diyarbakırdaki newroza gideriz..ama newroza milyonlarca insan gelir

ah ah newroza gitmek için az okuldan kaçmadım valla.. herneyse

belkide newroza gideriz herkesi bekliyorum valla
 
Sen gel seneye barışarock'a, tabi gideriz..

Newroz zamanı diyarbakır'da olursam, neden olmasın.. Yakınlarda bile olsam gelirim :) Ama İstanbul'da olursam ayrı kutlarız..
 
Distopik demiş ki:
Ben cumartesi gecesi 2'de atılan sloganı hatırlıyorum seslerden çok;

"Camiler kapansın, meyhaneler açılsın!" :shock:

Yaratıcıymış aslında oldukça :p

Çadırda iki kız arkadaşımla beraber kalan biri olarak; arkadaşlarımla eğlenmek için gittiğimden, bir kez biriyle kesişmediğimi, bildiri dağıtırken bile karşı cinsle aşırı göz temasına girmemeye çalıştım.. Arkadaşlar korktu benden hatta, görmeyeli değişmişsin diye...

Bu arada sabahın 5'inde bir yerimiz donunca bize çay ve altımıza sermemiz için uyku tulumu getiren Gamze'nin ablasına burdan sevgilerimi yolluyorum...

Ha birden çadırların birinden şöyle bir ses hatırlıyorum; kızın biri dedi;

"çok beklersin"

Ha bir de konser alanının yanında başka bir kız, arkadaşına şöyle dedi; "Erkek arkadaşım sigarayla mememi yaktı ya"

Dedikodu yapmak gibi olmasın... Zaten olmaz ne bileyim ben kim dedi...

Aslında ortam epey özgürmüş, her türlü fanteziye.. Hatta ayak fetişisti bir arkadaşımız vardı, itaatsiz midir telvin midir, tam onlukmuş aslında, çok şey kaçırdı, ya da kaçırmadı :?

bu tür şeyler rockn coke da olur sanırdım :LOL:

iyi gözlem yapmışsın buğra tebrik ederim.anlattıklarına göre ortam her türlü şeye açıkmış yani :)

seneye barışarock a gelmeye çalışacam.bakalım artık.

bu arada herkesi diyarbakır newrozuna bekliyorum.

BIJİ BIRATİYA GELAN.(buğranın kulaklarını da çınlattık bu arada)
 
Güzel bir barışarock sloganıydı o da... Attık bir kaç kere.. ÖDP'nin Bir arada yaşamı savunalım insiyatifi de vardı.. Çeşit insan çeşit kültür.. Gerçekten güzel bir ortamdı.. Çeşit kültürün içinde beğenilmeyen tipler de olsa, boşluklarına veriyoruz..
 
dsyx8xu5.png
 
gelcek olanlar iletişime geçsin benimle başka takıldığım bir site daha var ordan arkadaşlarla gidiyoruz bu sene daha kalabalık olcaz iyişallah ö.m. bekliyorum
 
gidenlere güle güle ben yokum doğru düzgün programa uyulmayan bi festivalde yokum geçen sene demir demirkan'ı görmek için pazar günü evden çıktım. o kadar yol gitti gittiğimde programa göre yarım saati vardı ama sahneden iniyodu :(
 
fischerspooner demiş ki:
hey! gitsenize barışarock a aa neden gitmiyosunuz. geçen seneden sonra hevesiniz kırıldı dimi.. olsun genede ordayız!! : )

geçen sene mehmet ali alabora götoğlanının ne işi vardı orda onu anlamamıştım!!!??..magazin dünyasında bugüne kadar birlikte olduğu hatunları anlatıyodu herhalde ordaki ropörtajında!!!!??
 
deathmetalman demiş ki:
fischerspooner demiş ki:
hey! gitsenize barışarock a aa neden gitmiyosunuz. geçen seneden sonra hevesiniz kırıldı dimi.. olsun genede ordayız!! : )

geçen sene mehmet ali alabora götoğlanının ne işi vardı orda onu anlamamıştım!!!??..magazin dünyasında bugüne kadar birlikte olduğu hatunları anlatıyodu herhalde ordaki ropörtajında!!!!??

kullandığımız kelimelere dikat edelim arkadaşlar. götürdüğü hatunlardan biride sininki miydi de bu kadar sert konuşuyorsun? uzun zamandır televizyon izlemediğim için bilmiyorum ama sen yakından takip ediyorsun herhalde magazin programlarını. mehmet ali alabora dediğin kişi çok kaliteli bir tiyatrocu ve iyi bir klasik müzik dinleyicisi ve eleştirmenidir. bunun dışında zamanında türk sinema ve tiyatrosuna da hizmet veren mustafa alaboranın oğludur. hala andante dergisinde yazmaktadır (klasik müzik dergisidir cannibal cropse dinleyenler pek bilmez bilsede trakip etmez). birkaç sene öncesine kadar müjdat gezen sanat merkezinin tiyatro bölümünde öğretim üyesiydi (hala ordamı bilmiyorum).

lütfen lütfen arkadaşlar biraz daha seviyeli...
 
Aziz_Korsan demiş ki:
mehmet ali alabora dediğin kişi çok kaliteli bir tiyatrocu ve iyi bir klasik müzik dinleyicisi ve eleştirmenidir. bunun dışında zamanında türk sinema ve tiyatrosuna da hizmet veren mustafa alaboranın oğludur. hala andante dergisinde yazmaktadır (klasik müzik dergisidir cannibal cropse dinleyenler pek bilmez bilsede trakip etmez). birkaç sene öncesine kadar müjdat gezen sanat merkezinin tiyatro bölümünde öğretim üyesiydi (hala ordamı bilmiyorum).

Geçen seneye kadar oradaydı şu anda da oradamı bilmiyorum.Oyunculuğuna lafım yok ama egoist,bencil,düşüncesiz ve kompleksli biridir kendisi bunu biliyorum.
 
Geri
Üst