İskelet Anahtar

Yönetmen: Iain Softley
Oyuncular: Kate Hudson, Gena Rowlands, Peter Sarsgaard, John Hurt, Joy Bryant, Jen Apgar, Forrest Landis

Bu filmi izleyen varmı arkadaşlar..son zamanlarda sinemalarda gündemde olan bir filim...

Konusu : Hastabakıcılık yaparak para kazanan Caroline’ nın yeni işi ıssız bir yerdeki malikanede yaşlı bir çifte bakmaktır. Yataktan kalkamaz durumdaki Ben Deveraux ve eşi Violet, Caroline’ nın gözünde ilginç bir tablo çizer. Bu yaşlı çift tıpkı evleri ve bulundukları bölge gibi gizemli ve kasvetli bir hava içindedir. Evdeki eşyalar bile bu gizemin birer yansımalarıdır adeta. Kendini yalnızca işine vermekte kararlı olan Caroline ne kadar uğraşsa da içindeki merakı durduramaz. Ve çift hakkında ufak tefek şeyler keşfettikçe bu merakı katlanarak artar. Evin sahibesi genç kadına bir de maymuncuk verince kapıların ardındaki lanetli gizem, Caroline tarafından keşfedileceği anı beklemeye başlar.
 
ya korku filmi tarzında bi film ama fragmanını izledim.Fragmanlarda genelde en can alıcı sahneleri koyarlar ama bunun fragmanında bile hiç bişey yok.Biraz önyargılı oldu ama napıyım yane hayret bi olay :D
 
ya konusu güzeldi, tabi şaşırtıcı sonu sayesinde; ama film korkutucu olabilirdi. gerilim filmi tadında olmuş, yönetmen de japon olaydı olmazdı bunlar.
 
guzel bi filmdi ama biras daha gerilimli olabilirdi.Sonu gercekten beklenmedik gıcık bir son ama dahada farklı olsa ne biliyim mutlu son filan hiç gitmezdi o filme ama neticede iyiydi baya bn begendim.
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
saglam bir korku filmi henüz yapılmadı dedirten filmlerden biri. filmin sonuna kadar bön bön bakan adamlarla korkutmaya çalışılmışlar milleti. gerilim filmin sonunda yükseliyor bir tek ama bu sefer de film bitiyor, dolayısıyla rahatsızlık hissiyle kalıyor seyirci. halkanın yapımcıları en azından halkayı aşabilirlerdi sanırım.
 
Filmi izlemeden önce sonunda bi afacanlık olduğunu söylemişlerdi ve tüm filmi bu afacanlığı tahmin etmeye çalışarak seyrettim ama olacak gibi değil ya kimin aklına gelir ki.. 8O
 
Filmi izlerken onlarca tahmin yaptım sonuyla ilgili ama karşılaştığımız sonun alakası yoktu tahminlerimizle...Özellikle çiftin aynaya bakarak "bari bu seferki zenci olsaydı" repliği ayrı bi ilginç gelir insana...

Filmi sinemada izleyen biri olarak, ses efektleriyle bezenmiş zenci hizmetçinin hiçbirşey yapmadan öylece baktığı sahneden başka korktuğum bi sahne olmadığını düşünecek olursak korku filmine göre oldukça başarılı bir filmdi bu...
 
Aslında ne olacağı bir türlü anlaşılmadığı için insanı geriyor film ama herhangi bir korku sahnesine rastlamak mümkün değil bence de. Sürekli filmin sonu gelse de ne olduğunu anlasak psikolojisi ile izledim filmi. Ahah, sürpriz finali ve mutsuz son ile bitmesi ise ayrıca hoşuma gitti. Kesinlikle izlenilesi bir film.
 
Geri
Üst