Plak - Ankara

Parasızlıktan veya terkedilmişlikten değildi moralimizin bozukluğu.
Ankara bizi bu hale soktu... Gri gökyüzü altında , hayata alışamayanlar,
arada kalıp bocalayanlar, terkedilen ,ama hayatı sıradanlaştıran
alışkanlıklarını terkedemeyen insanlar için görünmez bir kafes burası.


Rakı grubu 2005 yazında kuruldu, ve bir kaç hafta sonra Saklıkent' te düzenlenen
"Rock and Win" yarışmasında 2. oldu, Ankara'da ve Bursa da bir kaç konser daha verdi..

2007 Mart ayında JD music rock competition da birinciliğe layık görülen RAKI grubu, 2007 Nisan ayında Amerika'da düzenlenen Backstage Tennessee festivalinde Nashville kentinde canlı konser verdi.
Eleman değişikliklerinin ardından 2008 yazında bir albüm yayınlamayı düşünen grubu:

1 Şubat 2008 tarihinden itibaren yeni kadrosu ve parçalarıyla buradan izleyebilirsiniz..




iletişim:
[email protected]
www.myspace.com/rakitr


-----------------------------------------------------------------------------

Rakı 2008 Ekim ayından itibaren çalışmalarını "Plak" adıyla sürdürecek.
Grup ilk albümünü şu sıralar Ankara - Mars stüdyolarında kaydediyor.
Albüm 11 Plak bestesinden oluşacak, ve tahminen Kasım - Aralık 2008 gibi raflarda yerini alacak.

www.gong.com.tr/plak
 
Foruma hoşgeldiniz,

Forum kuralları gereği anket tipi başlık açmak yasaktır. Sonrasında millet sırf o ankete oy vererek başlıkları yukarı taşıyor, içeriği olan, mesaj vermek isteyen gruplar altta kalıyor. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
 
"Demo ve promo cd isteyen organizatörler, radyo programcıları ... vs" olmadığım için mail atmıyorum. :LOL: Buraya da bir iki şarkı eklerseniz biz de promo cdnizi edinmek için uğraşmadan işlerinize rahatça ulaşabiliriz :!: Bunu bize çok görmeyin!

Saygılar...
 
eklerler en kısa zamanda...
ben dinledim rockandwin 2cisi zaten
süper grup ayrıca adamların herbirisi ya çalışıyo yada okuyo
ilerde baya adından bahsettiricek grup...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
**anlayışla karşılarız tabi, bilmiyordum yasak olduğunu...

** demo parçası ekleyeceğiz tabi, fakat önce nereden eklendiğini bulmam gerekiyor :)
 
gerçekten severek dinlediğim bir müzik tarzları var darbuka ve bendir rock müziğe yeni tınılar getirecek inanıyorum ve sizin ilerde süper işler yapacağıızıda biliyorum şimdidden elde ettiginiz 2 lik ilerinin de aydınlık olacağını gösteriyor başarılarınızın devamı nı bekliyorum yeni parçalarınızıda dinleyip yeniden yorum yapacağım da kesindir bakalım görelim
 
saklıkentteki yarışmaya açıkçası arkadaşımın ısrarı üzerine gonulsuz katılmıştım ama her bırını zevkle dınledım ozellikle rakı grubunun müzik tarzı mukemmeldi çok farklıydı inanıyorum ki seslerini en kısa zamanda duyuracaklar.başarılara devam...
 
rakı

lan yaptıınız müzikten davulcunuz sağır kalmış geziniyomuş mal mal şaka lan şaka tamam müziğiniz süper olabilirde davulcunuz bu müzii dinleyip gaza gelip dayamış rakıya kendini rakıda kaçak çıkmış bi gözü körelmiş yalan de lan?olm tamam müziğiniz süper kendinize göre bitakım zaferler kazanmış olabilirsiniz yarışmalarda falan ama kurdum olm grubu yakında bomba gibi gelecez aç kalacanız hepiniz "raggae funk" tarzını yarattım kendimce ekibi topladım bikaç beste tamam diğerleri yolda özellikle "hastayım bobmarleye hasta,yaptım saçlarımı onun gibi rasta" çıkış parçamız yiycek bitircek piyasada gremy brakmıycaz lan topaklar 8O
 
Doğu topaçının gerçek yüzü

Doğu, tamam davulcumuzun bi gözü kör bi kulağı da sağır olabilir, ama hepimiz gerçekler karşısında kör, hakikat karşısında sağır değil miyiz bi anlamda? İzmir 'in metropolit havası yaramamış sana, bizim gibi memur işçi çocuğu olamadın ki, hiç binmedin belediye otobüslerine lojman gazinolarında tükettin hayatını, bu kozmopolit yaşantı da Bob Marley'le özdeşleşmiş olabilirsin ama, bir cengiz kurdoğlu desem, ümit besen desem, mahmut tuncer , hakkı bulut desem o dakika susacaksın, bizim kültürel değerlerimiz ne olacak peku? Bob marley midir olay?

Ben dün sokak ta gezerken birden bire ağladım,
Beni terkettiğin için hep kendimi suçladım,
Oysa benim aşk kölemdin bundan bir kaç yıl önce
Hemen kollarımdan kaçtın benim kobrayı görünceee

Bu şarkıda benden sana gelsin.Öperim gözlerden.
 
metropolit

ne metropoliti lan bağda bahçede çıyan kakalak kemirdi g.tümüzü başımızı 3kuruş kazanıp çorba yapacaz diye ne müsibet işmiş bu çifçilik bu sene bari ihracaata destek çıksada sakal yapsak inceden onun peşindeyim neyse..lan içiniz kararmış sizinde kara kara menkullerin arasında kap kavununu mezeni gel burda bi çilingir aç bak gelmiştin 2sene önce bembeyazdı geldiinde suratın kespır gibi 2 deniz güneş gezdin bide manita yaptın fikka çötçöt yüzüne kan geldi şerefsiz haa ankaraya laf yok kışın melankolik havası olsun sabah okula işe giderken yüzüne yediin meşhur ankaranın bızır titreten ayazı olsun özlenmeye değer mevzular ama yaz dedimmi tak hawayi gömlei sırtına gelbe kuzum kıçın ısınsın emi öptüm annem..
 
Secrets of Raki

Dave Broom'un Distilling the Secrets of Raki kitabına göre rakı hakkında konuşmak için 70 milyon sebep varmış. Ama ben az ve öz konuşmayı tercih edeceğim...Solist/gitarist arkadaş her ne kadar gitar çalamadığını, veya insanların onun performansını beğenmediğini iddia etse de (msn profilinden alıntıdır), rockandwin'deki derecesi ve şahsımın tecrübeleri bunu yalanlamaktadır. Pek yakında kemanımla rakı sofrasına bir diğer meze olmayı planlıyorum...
 
ühühüz

Pek sevgili kemancı bayan, ankaraya yolunuz düşende bekleriz, gıy gıy takılalım.Ben gerçi vokalde daha başarılı bulmaktayım sizi, ama du bakalım yapılır bi format. (Bu arada yazmışsın ya foruma nostalji oldu hehe)

Doğu hipnetoruna gelince, olm senle ne oturacam lan çilingir sofrasına yılışık adam! punkım dersin Fhm okursun sen, yıllar yılı zehirledin bizi pank hard kor diye, senin yüzünden az daha oramızı buramızı deldiriyoduk, bed rilicın ofspring nereye kadar? Delikanlıyı delikanlı yapan şeylerden uzaklaştırdın, kahvede king oynayacağımız yerde stüdyo stüdyo dolaştık gruptu gitardı pedaldı aha işte bu hale geldik, memnunmusun şimdi sorarım sana! Evet belki izmirde bir iki abla yapmış takılmış olabiliriz ama bunu da sırf kendi karizmamızla kumaş pantolonumuzla yaptık, yoksa bigüne bigün elimizden tutup rock bara götürüp bi ortama soktun mu ki ? şimdi diyosun izmire gel, gelsek nolcak jın jın kafa şişirecen biliyorum ben, ama gönül ister kordona uzanalım, şeftali kayısı bahçe meyveleri toplayalım,tropikal aromaları tadalım.. Canım benim.

ps:Göter i görüyormusun? selam söyle ben ankaraya demirledim iyice, artık siz gelirsiniz.
 
RockAlive41mini.JPG
 
Geri
Üst