Kemper Profiling Amplifier Bilgi Ve Tartışma Başlığı

542371_591472907535703_345482849_n.jpg


Keith Merrow rocking away with the Profiler at Seymour Duncan!

Seymour Duncan Standında Kemper boy gösteriyor .

Seymour Duncan ilanında ki Nazgül manyetiği ne iş bu arada .

:)
 
Kemper in kullanılması bir açıdan mantıklı geliyor şöyleki; bi prodüktörsünüz ya da albüm kaydında olan bir gitaristsiniz. kayıt 1 ay sürecek bu sürece bir şarkıdaki belli kısımları farklı zamanlarda kaydetmek isteyebilirsiniz, Albümün genel soundundaki gitar tonunun da değişmemesi gerekiyor çünkü içeride kuracağınız amfili kabinli mikrofonlu hassas ayar yaptığınız setupın hiç bozulmadan stabil kalma olasılığı zor. Ne yaparsın alırsın kullanacağın tüm tonların profilini sonra kaldırırsın ekipmanı açarsın stüdyoyu başka işler için kullanıma. devam edersin içerdeki amfiyi çalıyormuşcasına kayıda para da kaybetmessin zamanda aklını da .

Sahnede ise İyi bir amfi düzgün bir mikrofonlama uygun bir pedal setup. yok guns çalarken marshall ın falanca modeli + 4*12 filanca kabini, srv çalarken fender falanca modeli ve kabini kullanan yada sürekli modelleme değiştiren görmedim. zaten sürekli değişen sound en başta dinleyiciyi sonra tonmaisteri da fena halde rahatsız eder.
bu açıdan baktığımda eğer sahnedeki bir cover projesi ise iyi bir amfi düzgün bir ekipman yeterlidir.

Sonuç olarak bu tip özellikleri olan bir cihazda modlleme zenginliği 2. planda kalır bence (bu kulvarda birçok alternatif de var) İşin/projenin stabil kalması sizin için önemli ise daha ağır basar.
 
Elbette bir ses var ve profillemenin basamaklarından biri bu sesi alıp matematiksel bir çözüme gitmesi , o şekilde gerçekleşiyor profil .

Bir nevi fotografını çekiyor amfinin .

Cem Köksal'ın Kemperi tanıtıcı videosunda her şey çok net .

http://www.plutonmusic.com/products.asp?M=19&C=166&P=541

:)

Herkes etkileniyor belli fakat su fotografin matematiksel olarak nasil cekildigini de bir turlu ogrenemedik gitti, hayir bambaska tonla alanda da ise yarar sadece muzik degil mesele deli merak ediyorum (nedir wavelet mi Green fonksiyonlari mi baska birsey mi?). Arkadas insan bir ucundan acik eder yahu illa Cinli abiler alip reverse engineer mi etsinler? Hos eminim coktan baslamislardir ya...
 
Arkadaşlar my dukkanda bu aletın 2 modeli var.
Kemper profılıng amp,
kemper power head
bu ıkısıde goruntu olarak aynı cıhaz bırbırınden farkları nedır acaba bılen varsa yardımcı olsun lutfen
 
Amfi adına bir tecrübem yok ancak kendinden beslenebilen bir mixer -ki öyledir yüksek ihtimalle- için poweramfi'ye gerek yok.
Bu durumda profiling amp yeterli.
Acaba bu alet sadece simülasyon üzerinemi yanı power katı nasıl ayrıca preamplamak gerekıyormu head olmayan modeli kasteddim
Bu aletin 2 modeli var biri power head biri standart
Standart model için harici bir preamplama gerekırmı acep
 
Alla allaaa konu ıyıce sapıttı barı bırı el atsa:) abı bende amt varda ben onunla g systemı preamplıyorum.
Şimdi kemperde fişe takıp gitarı inputa kulaklıgı headphoneye taktıgımızda dırek modelleme sesını alabılıyormuyuz alamıyormuyuz?
Dipnot:( standart model için konustum bıde power head modelı var zaten karışıklık bu yuzden)
 
Hocam daha nasıl açık olabilirim bilemiyorum, sanırım bu G-system'i preamp ile kullanma olayı sizin kafanızı karıştırmış. Bakın zaten diyorum ki açık açık bu alet amfi gibi. Amacı pratiklik üzerine ayrıca. Her iki modelde de rahatça kullanabilirsiniz başka bir şeye gerek duymadan. Powerhead'in ekstra güzelliğinin de poweramp barındırması olduğunu, herhangi bir kabin ile kullanmak için uygun olduğunu yukarıda da bir arkadaş söylemiş. Konu sapıtmadı, her şey yeterince açık aslında, başından beri hem de.
 
Son düzenleme:
Tamam arkadaş amt mevzusuna gırınce ben sapıttım sanırım kusuruma bakmayın pedallara karşın inanılmaz bır hassaslıgım var kı anlatamam yanı pedal de bana elım ayağım titrer hele bu amt nın gercekten ultra mega nova hastasıyım:) yanı r1 s1 ss1 o1 v 1 hepsını yanyana takıp boyle uyuyasın var:p kardesım guzel anlattın sağolasın
 
Geri
Üst