Muzikborsasi.com-bilen, Duyan Var Mı?

Merhabalar,

muzikborsasi.com diye online alış veriş yapabileceğimiz(i düşündüğüm) bir site buldum. çok uygun fiyatlı ürünler var. ama bu site ile ilgili internette arama yapınca ne bir yorum, ne bir forum bulabildim. bu site ile ilgili bilgisi olan ve bu konuda paylaşımda bulunabilecek kimse var mı?
 
Yayına yeni geçmişe benziyor. Biraz inceledim de, sitede henüz gitar satılmıyor. Hoparlör kısmına baktım, Celestion ve Eminence'in en önemli modellerinden eser yok. İkinci el kısmında da ürün mevcut değil. Zamanla oturacak bakılırsa.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
enstrumanmarketi.com vardı Sertan Bomba nickli kişinindi.Site batmış sanırım, satılık yazıyordu.Uygun rakamlara güzel şeyler getiriyordu.125 tl gibi rakamlara bill lawrence manyetikler vs vardı, gövde ve sap satışı da vardı çok kötü olmuş.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
bu sitede shure sm58 se 380 tl civarındaydı, online destekten soru sordum bu mikrofonla ilgili, fiyatı 530 tl'ye çıktı o_O sormaz olaydım
 
Zamanında gittigidiyor.com ve sahibinden.com üzerinden satış yapan Müzik Borsası diye bir dükkan vardı ve Ankarada gözüküyordu. Buradan TC Electronic ses kartı almıştım ve sorunsuz bir alışveriş olmuştu. Ama aynı kişi/firma olduğuna emin değilim.
 
Geri
Üst