Star Wars 7 Geliyor...

Ben duymamıştım. Benim gibi duymamış olanlar da duysun istedim. Daha önce başlık açıldıysa da ben bilmiyorum...
Disney, Lucas Film şirketini 4.05 milyar dolara satın almış.
Malumunuz, Lucas başka Star Wars çekmeyeceğini açıklamıştı.
Disney, bu yeni yatırımından müthiş para kırmayı planlıyor muhtemelen. Doğal olarak da ilk müjde verilmiş: SW 7, 2015'de vizyonda olacak, her 2-3 yılda bir de yeni bir SW filmi çekilecekmiş. Şu anki plan, 7-8-9 şeklinde bir başka üçleme çekilmesi. Lucas, danışman olarak serileri kontrol etmeye devam edecekmiş. (hoş, etmese belki daha bile iyi olur ya, neyse...) İlgilenenler wikipedia linkine bakabilir.
http://en.wikipedia.org/wiki/Star_W....2C_VIII.2C_and_IX_.282012.E2.80.93present.29

Tek korkum, Disney'in seriyi dangalak çocuk filmlerin çevirmesi. Gerçi bunu Lucas zaten Phantom Menace'da yapmıştı ama...
Diğer taraftan, Türkçe'ye de yeni çevrilmeye başlanan "New Jedi Order" (yaklaşık 20 kitaplık bir seridir...) gibi bambaşka bir düşmana karşı verilen savaşları içeren muhteşem bir seri de çıkabilir.
 
Valla bu filmden adam gibi bir şey çıkarsa, bu olayın 10'a kadar yolu var ben size söyleyeyim. Ne mutlu Star Wars hayranlarına demek istiyorum. Keşke Back to the Future için de yeni film çekseler...

Yönetmen ve kadro konusunda henüz açıklanmış resmi bir şey yoktur da, dedikodu duyan olursa yazsın bari buraya, sezon öncesi transfer dönemi gibi olur. : )

Evet bu ticari bir hamle, başka bir şey olamaz zaten; ve evet güzel şeyleri tadında bırakmak ve fazla uzatmayıp bozmamak lazım ama insanlar bu filmleri o kadar çok seviyorlar ki, bu serilerde yeni bir film izleme heyecanını tadabilmek için bu riski almaya hazırlar. Yani şu serinin karakterleri osursa milyon kişi bilet alıp izler.

Nitekim yutubda yayılan o BttF 4. film geyiğinde ben de heyecan yaparak fena halde yemlenmiştim. Onu kim yaptıysa bir kez daha taa mk bu arada.
 
Yahu SW Anakin'in çocukluğu-erginliği-yaşlılığını (rise-fall) anlatıyordu. 7 de artık ahiret hayatını mı anlatacak? :D Keşke 7-8-9 diye gitmeseler de yeni bir seriye başlasalar farklı bir senaryo ele alıp, Knights of the Old Republic de olduğu gibi.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Evet, KOTOR gayet iyi bir seçim olur.​
Bir de, expanded universe romanlarını takip edenlerin bileceği üzere, bir sonraki kuşakta da gayet renkli karakterler var. Onlara da odaklanabilirler aslında.Ayrıca, sadece romanlarda yer alan karakterler filme de yansısa güzel olabilir. Şöyle Mara Jade'li, Corran Horn'lu, Kyle Katarn'lı bir film olsa filan:)
 
5732057_700b.jpg
 
Disney'in çocuksu imajı nedeniyle pek hoşuma gitmedi benim bu olay. Yeni bir film düşüncesine de sıcak baktığımı söyleyemem. Ancak Master Yoda'nın gençliğini, nasıl jedi olduğunu anlatan bir film yaparlarsa gene de fena olmazdı bence.
 
kapitalizm sw ninde suyunu çıkarmadan bıraksaydı şaşardım zaten. berbat filmler çekileceğine hiç şüphem yok. neyse en azından lightsaber içeren bol aksiyonlu 2 saatler bizi bekliyor, dahada beklentim yok bundan sonrası için.
 
ahaha harbi mi?
iyice icine sictilar o zaman serinin. iste her seyi yerinde ve tadinda/zevkinde birakmak gerekiyor. sirf para kazanmak icin iteleme yapilan hicbir sey zevk vermiyor, vermeyecek de.
 
Yılmaz Vural'a çektirseler daha iyiydi; hoca en azından net, hiç bir şeyi ortada bırakmazdı. Sürekli ofansif ve hareketli bir film olurdu, sonu kötü olsa da hocamızın canı sağolsun derdik. Krasiç'ten sonra senin saçını çekeceğim Abram.
 
Hayırdır; JJ Abrams'a karşı bu negatiflik neden ? Kendisi ile ilişkilendirdiğim tek negatif şey "Lost" ama onun da sadece bir kısmında varmış eleman, sonra bırakmış diziyi.
Aslında etrafta bilim kurgu çekecek çok da fazla adam olmadığı için iş Abrams'a kalmış. Adamın suçu yok, etrafta başka kimse yok işi üstlenecek:)
Gerçi "Serenity"yi seyrettikten sonra ben Joss Whedon'un da bu işi iyi kıvırabileceğini düşünüyorum.
 
Geri
Üst